سلام دوستان
کسی ip address یوتیوب رو نداره بشه بدون ف ی ل ت ر ش ک ن رفت؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
کسی ip address یوتیوب رو نداره بشه بدون ف ی ل ت ر ش ک ن رفت؟
منتظر انجام رانژه (البته اگه پورت خالی تو منطقه تون باشه)
youtubeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز جالب!!! من قطعی های شدیدی با مودم بیلیون خودم داشتم ولی با مودم اسوس دوستم هیچ قطعی نداشتم از حدود اول تابستون ما سر کار همین مسئاله بودیم شاتل هم که میگفت برو مودم دیگه بخر این گارانتیشس تموم شده حالا دیروز خودم درستش کردم حدس میزنین مشکلش چی بود؟؟؟ من که هنوز تو کفش موندم مشکلش اداپتورش بود!!!! با تعویض اون تا حالا یک بار هم قطعی نداشتم![]()
![]()
میگم این الان 4مگ نته!!!! اکویی آرتی چی هستی ها ناقلا؟ :أِ![]()
نه این سرویس اصلا از شاتل و ADSL نیست
از یک شرکت دیگه هست بصورت وایرلس گرفته میشه و تو شرکتی که من کار میکنم دکل نصبه و رادیوهای اینترنتی روشه و ما هم بخش IT اونجا هستم و پهنای باند دست خودمونه که به کی چقدر پهنای باند بدیم و برا خودمون رو روی حداکثر گذاشتیم![]()
چند روز اولی که گرفته بودم سرعت دانلودم روی 40 ثابت بود ولی الان از 5 تا 110 متغیره اعصاب برام نذاشته ..
کسی اینجا battleforge بازی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Ahmad hp; 06-01-2010 at 16:44.
ماله من که اصلا کانکت نمیشه![]()
دوستان من یکی دیگه داره اعصابم میریزه رو هم
افت سرعت به کنار الان 2 روزی هست که از ساعت 5 تا 7 عصر وقتی میخوام وصل شم یا 734 میده یا 738
به پشتیبانی هم با Dial میرم میگم با وقاهت هر چه تمام تر میگه شما مشکلی نداری !
بالاخره باید چیکار کرد؟؟؟؟
این شاتل داره همین طوری فقط مشتری جذب میکنه اونم بدون اینکه سیستمهاشون را قوی تر کنند...
پهنای باندشون را بیشتر کنند...!!!
ای کاش سرویس از صبانت میگرفتم.... الان دوست من که همین نزدیکیا هست میگه که دانلودش روی 100 کیلوبایته!!!! تازه شبانه پهنای باندشون را 1 مگ میکنند که کم نیارن!!!
حالا برای ما حتما پهنای باندشون را بیشتر که نمیکنند هیچ بلکه کمتر میکنن....
متاسفم براشون....
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)