تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1412 از 2365 اولاول ... 4129121312136214021408140914101411141214131414141514161422146215121912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,111 به 14,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها من از سیستم چیزی سرم نمیشه، واسه 206 در حد 1 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
    رفیقم یه مدل پخش پایونیر معرفی کرد بهم با باند 6975، ولی خب این 6975 خیلی خز شده همه دارن، یه باند قوی تر و خفن تر میخوام، ممنون میشم معرفی کنید. پخش هم همینطور که فلش و مموری هم بخوره. 1 تومن یکم بیشتر شد اشکال نداره فقط ارزششو داشته باشه.
    راستی لپ تاپ خودمم اسپیکراش JBL ـه، خیلی با کیفیته، ممنون میشم باندی که معرفی می کنید کیفیت صداش خوب باشه.

ممنون از همگی
    کسی نیست یه راهنمایی به من بکنه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخلص اقا حمید گل
    آقا حمید در حد بوگاتی نسبت بهت ارادت دارم
    خبر آمد خبری در راه است
    یه آمپ 5602 بگیریم واسه co
    احتمالا ساب رو هم همون mx15 یا rs 12 برمیدارم
    بین اینا کدومشون بهترن؟
    آمپ هم واسه این مدل چی پیشنهاد میدی ؟
    سلام محمد جان. بنده ارادت دارم خدمت شما و همه سرواران p30
    5602 عالي ميشه با CO.
    اگر ميتوني RS12 بگير.30% بهتر از MX هست.
    آمپ اگر MX12 برداشتي گليدن ML600.1 اگر RS12 برداشتي كن وود 9105 يا 8106
    واقعا کیفیت آلپاین،مثل 145 ،در حد کنوود 8019 نیست؟یا پایونیر 80prs؟کلاریون 586
    والا 145 به نظر من خيلي دستگاه معمولي هست.
    80prs هم (نظر شخصيم) به پاي 8019 نميرسه.
    كلاريون من اين مدلش رو نشنيدم ولي كلا كلاريون كيفيت بالائي داره ولي فركانس پائين رو خوب نميزنه.صدا خيلي HI هست
    ضمنا اين مدل مگه آكبندش هست؟چون كلاريون چيي ديگه نداره!!
    با سلام خدمت اساتيد براي پژو پارس سال با هديونيت پايونير 9450 سيستمهاي زير رو در نظر گرفتم.اگه امكانش هست اساتيد بين اين دو سيستم براي انتخاب كمكم كنيد:

-باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
    -
    آمپلي 846 کنوود - 285 تومان
    -ساب کنوود 3013- 159 تومان
    مجموع 769 تومان

-باند 6902 پایونیر : 280 تومان
    -آمپلي a6604 پايونير 262 تومان
    -ساب 310s4 پايونير 150 تومان
    مجموع 692 تومان

صداي مورد نظرم مي خوام كه علاوه بر وضوح مناسب بيس خوبي هم داشته باشه.براي ساب مي خوام باكس با قيمت مناسب تهيه كنم؟ اساتيد جاي خاصي رو سراغ داريد؟ باكس گرد بهتره يا مكعب؟؟ آقا شرمنده سوالام زياد هستش چون زياد به موضوع اشراف ندارم.طاقچه عقب بايد عوض بشه براي نصب باند؟؟ و اگر بله از كجا ميتونم تهيه كنم كه خيلي تميز باشه و مانند نمونه فابريكش در بياد؟؟
    راستي من كرج هستم دوستان و اساتيد نصاب حرفه اي و منصف تو كرج سراغ داريد؟؟
    براي نصب سيستم بايد گارانتي ماشين رو بيخيال شد يا ماجرا چه شكلي هست؟؟

آقا شرمنده سوالام زياد شد و شايد خيلي ابتدايي بازم شرمنده
    ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.بارم ممنون

دوست گلم اولا از تاخير در پاسخي كه خدمتتون عرض ميكنم عذرخواهي ميكنم.
    اگر نظر بدنه رو بخواهيد هر دو سيستم در يك سطح از نظر صدا قرار دارند.
    شما اگر وضوح و ديتيل از صدا ميخواهيد اصلا نبايد دنبال 9*6 ها بريد. بايد كامپوننت بگيريد.ساب ووفرهائي كه انتخاب كرديد كيفيت بيس خوبي ندارن.
    براي ساخت باكس بنده ميتونم خدمتتون باشم.بهترين باكس استفاده از متريال MDF هست و به قول فرمايش شما مكعب.
    براي نصب اسپيكر اگر 9*6 گزينه مورد نظرتون هست (ماشين چه برندي هست)ميتونيد از طاقچه هاي آماده استفاده نمائيد كه MDF هست.
    در مورد نصاب در كرج من آشنا ندارم(البته جزو اساتيد نيستم)
    در مورد گارانتي هم خير مشكلي نداريد.
    باز هم اگر سوالي داشتيد در خدمتتون هستم
    سلام آقا حمید گل، یه خواهش دارم:
    اگه زحمت نیست mc609 & kappa رو مقایسه کنین!
    از لحاظ کیفیت، قدرت و حجم صدا، بیس! و آمپ مناسبش؟!
    ممنون میشم!
    گليدن قدرت بيشتري داره به خاطر 3 اهمي بودنش.
    كاپا و كلا اسپيكرهاي كواكسيال 3WAY اغلب تو ولومهاي بالا ديستورشن ميكنند ولي 2WAY ها كمتر اين حالت براشون اتفاق مي افته.
    اگر كاپاي اورجيينال باشه حدود 30% امتياز بالاتري از گليدن كسب ميكنه.بخ خاطر BASS نرمي كه ميزنه.كراس اوور پسيوي كه داره و كلا جنس صدائي كه داره.تاكيد ميكنم كاپاي اورجينال
    باند و آمپ قیمت چند؟ از dls 1073 قوی تره؟
    با اجازه عليرضا جان
    آمپليفاير 513 تومن
    كامپوننت 357 تومن
    البته ايشون با تخفيفي كه براشون گرفتم كمتر پرداخت كردن.
    سلام خدمتِ آقا حمید
    داداش دوتا سوال داشتم
    ببخشید فرق بین ساب های که 2 اُهم هستن با مدلِ 4 اُهمشون چیه؟؟؟
    کدوم واسه خرید مناسب تره؟؟؟
    و اینکه SPL سابها بیشتر باشه قویترن یا کمتر؟؟؟
    چون ساب های کدنس 95 یا 96هستن
    راکفوردِ p2
    86 دیسیبل هستن
    RS12 هم 90.3 دیسیبل
    مرسی
    فرقشون فقط گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفاير هست.يعني سابي كه دو تا كوئل 4 اهمي داره با يه ساب تك كوئل 4 اهمي از نظر ساختار و پارامتر خيلي تفاوت ندارن.لذا به نظر من سابهاي دوكوئل بهتر مچ ميشن و هزينه آمپ نيز كاهش پيدا ميكنه چون مثلا آمپ كه 1000 وات روي 4 اهم بده خيلي كمه و اگر باشه بسيار گرون
    در مورد SPL با توجه به معنيش يعني سطح فشار صدا مسلما هرچقدر بالاتر باشه قدرت بالاتري داره.البته منظورم اون عدد SPL كه تو منوال مينويسه نيستا،ميزان SPL هست كه ساب ميتونه تو ركورد گيري كسب كنه.
    اون عدد 95 بيانگر Sensitivity يا حساسيت ساب هست.هرچقدر عددش بزرگتر باشه يعني با آمپليفاير ضعيفتر هم درايو ميشه. اغلب سابهاي قدرتي و با دمپينگ بالا Sens پائيني دارن.و اونائي كه عددشون بالاتره نه به طور كلي و تا جائي كه من تست كردم كيفيت خوبي دارن.
    ببخشید چن تا سوال داشتم راهنمایی کنید ممنو ن میشم
    ؟
    باند کدنس zrs 703 چطور باندی هستش؟ توصیه می کنید؟ بدون ساب هم جواب میده؟ فرقش با 710 چقدر هست؟
    فرق سری های 2550 تا سری های 7 پخش پایونیر چی هست؟ توی کیفیت صدا تاثییری دارن؟؟ یا فقط طراحی و بلوتوث و فلش و مسایل جانبی؟
    خازن رو چ موقع در سیستم استفاده میکنن؟
    تیوتر و کامپوننت چی هستن؟
    در مورد كدنس كه سعيد خان بايد تشريف بيارن ارائه طريق بفرمايند.استاد كدنس هستند.
    در مورد پخشهاي پايونير هر چقدر سريه پخش بالا ميره يه سري امكانات بهش اضافه ميشه.مثلا HPF/LPF يا خروجي Pre Amp و...
    در مورد استفاده از خازن بحث زياده و مطلب خيلي هست.
    به طور كلي اغلب ماشينها نياز به خازن ندارن.
    ولي زماني كه موزيكهاي تند تو سيستم داره استفاده ميشه و باطري نميتونه سريع شارژ/دشارژ بشه خازن ميتونه اين كار رو انجام بده.
    در غير اينصورت مثلا تو يه سيستم كه موزيكهاي رپ باهاش گوش داده ميشه خازن نه تنها مفيد نيست بلكه ميتونه مضر هم باشه و خودش به عنوان يك مصرف كننده باعث افت ولتاژ بشه تا پايداري ولتاژ

3. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست یه راهنمایی به من بکنه؟
    سلام احسان جان
    يك جفت CO609 آديو سيستم با يه آمپ ML 75.4 رو در حالت بريج ببند.
    قيمت اسپيكر 455 تومن و قيمت آمپ هم 513 تومن.
    تازه متوجه كيفيت و قدرت صدا خواهيد شد.
    پخش هم 7056 كن وود 500 تومن
    قيمت بالا ميره ولي خب ارزشش رو داره.
    براي اكسسوري هم حدود 200 تومن كنار بزاريد.

5. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام محمد جان. بنده ارادت دارم خدمت شما و همه سرواران p30
    5602 عالي ميشه با CO.
    اگر ميتوني RS12 بگير.30% بهتر از MX هست.
    آمپ اگر MX12 برداشتي گليدن ML600.1 اگر RS12 برداشتي كن وود 9105 يا 8106

كلاريون من اين مدلش رو نشنيدم ولي كلا كلاريون كيفيت بالائي داره ولي فركانس پائين رو خوب نميزنه.صدا خيلي HI هست

دوست گلم اولا از تاخير در پاسخي كه خدمتتون عرض ميكنم عذرخواهي ميكنم.
    اگر نظر بدنه رو بخواهيد هر دو سيستم در يك سطح از نظر صدا قرار دارند.
    شما اگر وضوح و ديتيل از صدا ميخواهيد اصلا نبايد دنبال 9*6 ها بريد. بايد كامپوننت بگيريد.ساب ووفرهائي كه انتخاب كرديد كيفيت بيس خوبي ندارن.
    براي ساخت باكس بنده ميتونم خدمتتون باشم.بهترين باكس استفاده از متريال MDF هست و به قول فرمايش شما مكعب.
    براي نصب اسپيكر اگر 9*6 گزينه مورد نظرتون هست (ماشين چه برندي هست)ميتونيد از طاقچه هاي آماده استفاده نمائيد كه MDF هست.
    در مورد نصاب در كرج من آشنا ندارم(البته جزو اساتيد نيستم)
    در مورد گارانتي هم خير مشكلي نداريد.
    باز هم اگر سوالي داشتيد در خدمتتون هستم

گليدن قدرت بيشتري داره به خاطر 3 اهمي بودنش.
    كاپا و كلا اسپيكرهاي كواكسيال 3WAY اغلب تو ولومهاي بالا ديستورشن ميكنند ولي 2WAY ها كمتر اين حالت براشون اتفاق مي افته.
    اگر كاپاي اورجيينال باشه حدود 30% امتياز بالاتري از گليدن كسب ميكنه.بخ خاطر BASS نرمي كه ميزنه.كراس اوور پسيوي كه داره و كلا جنس صدائي كه داره.تاكيد ميكنم كاپاي اورجينال

با اجازه عليرضا جان
    آمپليفاير 513 تومن
    كامپوننت 357 تومن
    البته ايشون با تخفيفي كه براشون گرفتم كمتر پرداخت كردن.

فرقشون فقط گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفاير هست.يعني سابي كه دو تا كوئل 4 اهمي داره با يه ساب تك كوئل 4 اهمي از نظر ساختار و پارامتر خيلي تفاوت ندارن.لذا به نظر من سابهاي دوكوئل بهتر مچ ميشن و هزينه آمپ نيز كاهش پيدا ميكنه چون مثلا آمپ كه 1000 وات روي 4 اهم بده خيلي كمه و اگر باشه بسيار گرون
    در مورد SPL با توجه به معنيش يعني سطح فشار صدا مسلما هرچقدر بالاتر باشه قدرت بالاتري داره.البته منظورم اون عدد SPL كه تو منوال مينويسه نيستا،ميزان SPL هست كه ساب ميتونه تو ركورد گيري كسب كنه.
    اون عدد 95 بيانگر Sensitivity يا حساسيت ساب هست.هرچقدر عددش بزرگتر باشه يعني با آمپليفاير ضعيفتر هم درايو ميشه. اغلب سابهاي قدرتي و با دمپينگ بالا Sens پائيني دارن.و اونائي كه عددشون بالاتره نه به طور كلي و تا جائي كه من تست كردم كيفيت خوبي دارن.

در مورد كدنس كه سعيد خان بايد تشريف بيارن ارائه طريق بفرمايند.استاد كدنس هستند.
    در مورد پخشهاي پايونير هر چقدر سريه پخش بالا ميره يه سري امكانات بهش اضافه ميشه.مثلا HPF/LPF يا خروجي Pre Amp و...
    در مورد استفاده از خازن بحث زياده و مطلب خيلي هست.
    به طور كلي اغلب ماشينها نياز به خازن ندارن.
    ولي زماني كه موزيكهاي تند تو سيستم داره استفاده ميشه و باطري نميتونه سريع شارژ/دشارژ بشه خازن ميتونه اين كار رو انجام بده.
    در غير اينصورت مثلا تو يه سيستم كه موزيكهاي رپ باهاش گوش داده ميشه خازن نه تنها مفيد نيست بلكه ميتونه مضر هم باشه و خودش به عنوان يك مصرف كننده باعث افت ولتاژ بشه تا پايداري ولتاژ
    سلام حميد خان.ممنون از بذل توجهت
    باندها ok هست ديگه؟؟؟ حالا پيشنهاد ساب با بيس خوب قيمت تا 200 تومان چي هستش؟؟نمونه تصوير باكس با قيمت دارين كه ببينم؟؟ راستي ماشينم پژو پارس سال هست و ميخوام باكسي كه ميزارم فضاي كمي از صندوق رو اشغال كنه؟؟؟ راستي در مورد طاقچه هم نمونه و قيمت دارين كه بهم بدين؟؟ممنون ميشم باز شرمنده كنيد و راهنمايي

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستي فراموش كردم نظرتون راجع به آمپليهايي كه انتخاب كردم بپرسم؟؟ ok هستن؟؟؟ بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام احسان جان
    يك جفت CO609 آديو سيستم با يه آمپ ML 75.4 رو در حالت بريج ببند.
    قيمت اسپيكر 455 تومن و قيمت آمپ هم 513 تومن.
    تازه متوجه كيفيت و قدرت صدا خواهيد شد.
    پخش هم 7056 كن وود 500 تومن
    قيمت بالا ميره ولي خب ارزشش رو داره.
    براي اكسسوري هم حدود 200 تومن كنار بزاريد.
    خیلی گلی حمید جون،
    فقط یه سوال دیگه، اسپیکری که معرفی کردی از کامپوننت های dls و کدنس و کیکر بهتره و قوی تره؟ یعنی اسپیکر بذارم کامپوننت نذارم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حميد خان.ممنون از بذل توجهت
    باندها ok هست ديگه؟؟؟ حالا پيشنهاد ساب با بيس خوب قيمت تا 200 تومان چي هستش؟؟نمونه تصوير باكس با قيمت دارين كه ببينم؟؟ راستي ماشينم پژو پارس سال هست و ميخوام باكسي كه ميزارم فضاي كمي از صندوق رو اشغال كنه؟؟؟ راستي در مورد طاقچه هم نمونه و قيمت دارين كه بهم بدين؟؟ممنون ميشم باز شرمنده كنيد و راهنمايي
    خواهش ميكنم.
    منظورتون از okچيه؟اگر خود برند رو ميفرمائي اينفينيتي رو فقط از نمايندگان اصلي بخريد.تقلبيش فراوونه.
    ساب رو من آديو سيستم MX12 پيشنهاد ميكنم.253 تومن هم قيمت مصرف كننده اش هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قيمت باكس به حجم و نوع باكس(سيلد يا پورتد) بستگي داره.از60 تومن به بالاس.
    بايد بين 35 الي 40 ليتر و سيلد بسازيد.
    طاقچه ها هم فكر كنم از 20 به بالا هستند.قيمت ندارم شرمنده.
    راستي فراموش كردم نظرتون راجع به آمپليهايي كه انتخاب كردم بپرسم؟؟ ok هستن؟؟؟ بازم ممنون
    آمپليها ضعيف هستند .كيفيت معمولي دارن.
    خیلی گلی حمید جون،
    فقط یه سوال دیگه، اسپیکری که معرفی کردی از کامپوننت های dls و کدنس و کیکر بهتره و قوی تره؟ یعنی اسپیکر بذارم کامپوننت نذارم؟
    خودتون گل هستيد.لطف داري شما.
    ببين دوست من هر بندي يه مشخصه خاص داره.مثلا 1073 مگنت قدرتم ندي داره ولي كيفيت ميدرنج و تيوتر خوبي نداره.كيكر و كدن رو من نشنيدم.
    ولي اين اسژيكر رو بريج با همين آمپ فوق العاده بوده.
    من نگفتم كامپوننت نصب نكني. اتفاقا هميشه عرض كردم، كامپوننت خوب در استيج جلو جزو واجبات سيستم بازيهعقب هم اگر نصب بشه كه ديگه چه بهتر(منظورم دو جفت كامپوننت هست) ولي خب ساب ووفر هم بايد بهش اضافه بشه تا رنج فركانس تكميل بشه.بسته به ميزان هزينه شما داره.مثلا با يك ميليون نميشه كامپوننت خوب+آمپ مناسب و كواكسيال عالي نصب كنيد.
    Last edited by hamidR15; 18-02-2014 at 14:55.

10. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان یه سری سوال دارم ببخشید .
    این سیستم منه ::
    ماشین : ماکسیما
    هد : pioneer Avh-3150
    باند : 6982 kenwood
    آمپ : ADS 1800w
    ساب : pioneer 307 d2

سوال اولم اینه سیستم دو ساله داره تمیز کار میکنه . یه روز دیدم یهو صدای یکی از باند ها قطع شد و کلا بجای صدا خر خر میکنه انگار سوخته . دلیلش چیه ؟ چقدر بزای تعمیرش خرج برمیداره ؟ ارزش داره یا کلا عوضش کنم ؟

کلا چه سیستمی هست ؟ بیس ساب واقعا خوبه ولی سوالم اینه سابی در حد این قیمت ساب خودم هست که بهتر از این باشی ؟ ساب رو برای قدرت میخوام و کیفیت رو از باند ها . اهل کامپ هم نیستم چون خوده ماشین آکبند داره .

سوال آخر اینکه توی جاده یهو کلا صدا قطع شد . با یه سکوت دیگه با موبایلم به آمم صدا دادم آمم سالمه ولی از ضبط صدا به آمم نمیره چیکار کنم؟ مشکل چیه ؟ یهو اینطوری شد . یهو ترمز زدم کلا صدای باتد و ساب قطع شد .

پیش پیش از راهنماییتون ممنونم .
    موفق باشید

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه hl1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون از اینکه با نهایت حوصله جواب میدی.فکر میکنم شما کلا از برند آلپاین،ضبط توصیه نمیکنی،درسته؟حتی مدلایی مثل x305,117e,9887 ..?/و اگه درسته میتونم بپرسم چرا؟چه مشکلی دارن؟کیفیتشون،شفافیتشون ... چیه؟و بهترین ضبط این مدل رو چی میدونید؟
    چون خود من نمیدونم چرا اما نشنیده و ندیده حس خوبی به آلپاین داره،ضبطش فقط،مثل چند مدل پایونیر،اما برند کنوود،بخصوص ضبطهاش به دلم نمیشینه.البته اگر شما از هر نظر تاییدشون میکنین یه بحث دیگه اس.
    Last edited by hl1360; 18-02-2014 at 17:15.

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اقا سعيد اگه لطف كنى به ما هم يه راهنمايي كن راجع ب کدنس
    Last edited by Snake5; 18-02-2014 at 19:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •