معمولا در زمینه ی فیلمبرداری برند پاناسونیک بهتر عمل میکنه اما در عکس کنون خوب عمل میکنه
معمولا در زمینه ی فیلمبرداری برند پاناسونیک بهتر عمل میکنه اما در عکس کنون خوب عمل میکنه
سلام
قیمت tz30 چنده؟
روی کاغذ که پاناسونیک بهتره.
ولی در عمل رو اگه به نتیجه رسیدید به من هم اطلاع بدید لطفا.
Last edited by Farshadd; 26-01-2013 at 17:16.
سلام
من امروز canon sx260 رو خریدم . کیفیت عکسش خیلی خوبه ولی تو فیلمبرداری یه صدایی پس زمینه فیلم هست که خیلی بلنده و اصلا نمیزاره صدای محیط درست بیاد . میخواستم ببینم این عادیه یا نه ؟ چون اینطوری اصلا باهاش نمیشه فیلم گرفت.
ممنون
مبارکتون باشه
موقع زوم کردن یه صدایی تولید میشه و ضبطم میشه.در غیر این صورت غیر طبیعیه
خیلی ممنون. دوربین s100 که معرفی کردید، با کلی سرچ ، خیلی خوب به نظرم میاد. اما یه ضعف زوم نسبت به دوربینی که خودم در نظر داشتم داره و البته مزیت هایی... من جایی ندیدم درباره ی پانورامای canon نوشته باشه. نداره یعنی؟
دوربین مد نظرم Sony hx10 بود.
شما با توجه به اینکه عکس گرفتن در حال حرکت و کیفیت عکس و عکاسی در شب برام مهمترین چیزا باشن، بین canon s100 و Sony hx10 کدومو پیشنهاد می کنید؟
این لینک مقایسه ای بین این دو دوربین داره : (اول آدرس بین digikala و com نقطه بذارید لطفا، تو سایت ثبت نمیشد.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ok.baby; 27-01-2013 at 00:18.
اقا به من کمک کنید تو رو خدااااااااااااااااااا
سلام
متاسفانه پاناسونیک کم وارد میشه برای همین معمولا قیمت درستی نداره بنظر من بسیار دوربین خوبی هست مثل 260
برای قیمت میتونید زنگ بزنید بانیان
بدون شک 100 خیلی خیلی بهتره و میخوره به اولویت های شما ، البته زومش کمه باید ببینید میتونید باش کنار بیاید یا نه
شما بهتره از سری G یا S کنن خرید کنید متاسفانه قیمت هیچ کدوم رو ندارم اما فکر میکنم بالاتر از 1 تومن بشه
سلام دوستان .. این سه مدل دوربین قیمت های نزدیک به هم داره تقریبا .. میشه خواهش کنم اولویت بندی کنید از نظر کیفیت عکس ( فیلم برداری نه ) کدوم بهتر عمل میکنه ؟
Canon PowerShot SX40 HS
Canon PowerShot S100
CANON G12
تنظیمات دستی کدوم بیشتره؟
100 و 12 توی یه رده هستند اما 40 توی یه رده دیگه
از نظر کیفیت عکس بدون شک 100 و 12 خیلی بهتر از 40 هستند و در مجموع میشه گفت 12 بهتر از همه
هر دو توی یه رده هستند نباید فرق اساسی با هم داشته باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)