تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1412 از 3195 اولاول ... 41291213121362140214081409141014111412141314141415141614221462151219122412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,111 به 14,120 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

این live به چه دردی می خوره ؟
    میدونم میرن به صورت شبکه ای بازی میکنن(دانلود و ...) - منظورم اینکه حال میده - چه فرقی داره با این که 2 دسته بازی کنی یا اینکه چندتا کنسول رو شبکه کنی بازی کنی یا اینکه بری لایو

اکثرا به خاطر بازی میرن دیگه - و اینکه با هم بازی کنن ؟

یه توضیح بده هر کی میره - واسه چی میره - چیکار میکنه اونجا

به همه سوالاتم جواب بدین که دوباره نپرسم

ممنون

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام

میدونم میرن به صورت شبکه ای بازی میکنن(دانلود و ...) - منظورم اینکه حال میده - چه فرقی داره با این که 2 دسته بازی کنی یا اینکه چندتا کنسول رو شبکه کنی بازی کنی یا اینکه بری لایو

ممنون
    خوب.اول سلام.
    دوست عزیز بله بیشتر بازی ها هستن مثلا من خودم GRID که بازی جدیدی نیست رو رفتم دیدم اووووووو بابا بازم هستن دوستانی که GRID رو انجام بدن.
    در مورد لذت لایو من چیزی نمیدونم چون فقط 1 ساعت با xbox360 لایو بازی کردم و همیشه با ps3 لایو میزنم که واقعا اگه دوستای ایرانی پیدا کنید لذت داره.
    در مورد شبکه کردن کنسول ها هم بله اونم مثلا لایو کیف میده ولی اینکه یه بازی رو 2 نفره با یه کنسول بازی کنید لذتش او قدر نیست

3. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

...سلام... خیلی ممنون پدرام جون ...
    ولی آخه با نیم ساعت بازی داغ کردنش عادیه؟ ....
    پشتش چی؟ پشتش هم داغ میکنه؟ ... مال من میکنه......
    فاصله دستگاه تا دیوار چه قدری باید باشه؟ ... ارتفاعش از زمین چی؟ ...

اینا رو که میگم ...آخه یه جایی که Arcade داشت ... ( البته فکر کنم آرکد باشه ) پشتش حتی بعد از 1 ساعت بازی کردن داغ نکرده بود ...

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

ممنون
    اگر یک لایو باز باشی دیگه آفلاین برات بی معنی میشه یک از نکته های عالی xbox همین لایو هست که اگر بخوای از دستش بدی نصف استفاده ر. از کنسول نکردی..

...سلام... خیلی ممنون پدرام جون ...
    ولی آخه با نیم ساعت بازی داغ کردنش عادیه؟ ....
    پشتش چی؟ پشتش هم داغ میکنه؟ ... مال من میکنه......
    فاصله دستگاه تا دیوار چه قدری باید باشه؟ ... ارتفاعش از زمین چی؟ ...

اینا رو که میگم ...آخه یه جایی که Arcade داشت ... ( البته فکر کنم آرکد باشه ) پشتش حتی بعد از 1 ساعت بازی کردن داغ نکرده بود ...
    اینقدر حساس نباش فقط سعی کن جای قرارش بدی که هوا جریان داشته باشه مثلا 20 ثانت از دیوار فاصله داشته باشه و 10 سانت هم از زمین
    این داغ شدنهم بستگی به خیلی چیزها داره
    مدت زمان استفاده از دستگاه
    نوع بازی و فشاری که اون بازی به دستگاه میاره (مثلا شما ALAN WEAK رو بازی کنی بیشتر به دستگاهت فشار میاره تا تو داشبورد چرخ بزنی)
    نوع دیسک: اگر دیسکت بد باشه درایو برای خواندن اون دیسک بیشتر فعالیت میکنه و طبیعتا داغ میشه (سعی کن بازی ها رو تو هارد بریزی)

موارد کولینگ هم تاثیر داره مثل خمیر سیلیکون ، دور فن ها و ...

6. 5 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا طرف ما xbox داره میکشه بالا من 10 روز پیش آرکید خریدم 220 دیشب رفتیم واسه دوستم بخریم کمتر از 240 نمیداد آخرش به زور 235 خریدیم گفت با توجه به این که قراره 2010 بیاد و معلوم نیست چه اتفاقی میفته و بخاطر تابستون از الان تا آخر تابستون قیمتا تا 150 تومن هم میره بالاتر میره خلاصه اگر میخواید بخرید الان وقتشه نه فردا ... راستی من نمیدونم جریان این xbox چیه اولا هر مغازه ای واسه خودش یه ساز میزنه منصف ترینشون تو اهواز کامبیز اگه بشناسین بقیه ارکید سالم با دسته نو رو 300 به بالا میدادن و xboxی که 220 میدادن میگفتن اینا جنس بندری هستن دست خوردن دستش اصل نیست و ممکنه دست خورده باشن رفیقمم ... بهش که اینا چیه دارین میفروشین بندری چیه دیگه خلاصه بازار اهواز بدجوری مسمومه اگه این تاپیک نبود سر منم کلاه رفته بود بدبخت اون پدر مادرایی که میخوان واسه بچه هاشون xbox بخرن واسه تابستون
    Last edited by adook; 13-05-2010 at 15:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها من مشهدم این مدل الیت رو میگه 365 با یه سال گارانتی !!! حالا خوبه به نظرتون؟ این گارانتیش فقط پولشه دیگه اره ؟

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

يه سوال...؟؟؟؟
    يكي از دوستان ميخواد كنسول پريميوم خودشو بفروشه و يه الايت بگيره بعد حالا روشي وجود داره كه save ها و game soccer هاش رو روي هارد جديد پياده كنيم......
    با تشكر

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

يه سوال...؟؟؟؟
    يكي از دوستان ميخواد كنسول پريميوم خودشو بفروشه و يه الايت بگيره بعد حالا روشي وجود داره كه save ها و game soccer هاش رو روي هارد جديد پياده كنيم......
    با تشكر
    منظورت game score هست ؟

ساکر چیه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها من مشهدم این مدل الیت رو میگه 365 با یه سال گارانتی !!! حالا خوبه به نظرتون؟ این گارانتیش فقط پولشه دیگه اره ؟
    نه عزیزم چه خبره من دیشب اینجا (اهواز ) قیمت کردم 340 تازه بدون چونه 10 روز پیش اما قیمت گرفته بودم 320 همینجوری داره بالا میره بنظرم اگه سفارش بدی از تهران برات بیاد بهتره بچه های تهرانی بیشتر میتونن کمکت کنن و به نظر من گارانتی تو ایران کلا چیز بیخودیه قبلش کلی روش مانور میدن وقتی مشکلی پیش میاد میگن این قطعه شامل گارانتی نمیشه و باید پولشو بدی
    Last edited by adook; 13-05-2010 at 17:13.

تاريخ عضويت
    May 2007

13

آخه از یه طرف می گید عجله کنم بگیرم تا گرون نشده.از یه طرفم صبر کنم نمیشه... اما با این مدل هایی که توی بازار هست کدوم رو توصیه می کنید دوستان عزیز.
    ممنون
    هر چی میخوای بگیری زودتر بگیر روز به روز داره میره بالا پول داری الایت بگیر پولت کم ارکید بکیر در اولین فرصت یه هارد بزار روش هیچ فرقی هم نداره هارد 120 الان 75 تومن هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •