سلام دوستان
مگه دانلود شبانه 2 تا 7 نیست ؟ پس چرا اینجا از اعتبارم مصرف شده ؟!
![]()
سلام دوستان
مگه دانلود شبانه 2 تا 7 نیست ؟ پس چرا اینجا از اعتبارم مصرف شده ؟!
![]()
از دیشب تا حالا 3 بار اهواز لرزید بعد دوستان به فکر اینترنت قارچی هستن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بامداد امروز دو زمین لرزه شهرهای استان خوزستان را لرزاند.
به گزارش ممتازنیوز، اولین زمین لرزه در ساعت هفت و دو دقیقه بامداد امروز شنبه در مورموری ایلام به وقوع پیوست که خوشبختانه خسارتی جانی در پی نداشت. این زمین لرزه ۶٫۱ ریشتر بود.
دومین زمین لزره امروز ساعت هفت و ۳۱ دقیقه بامداد امروز به وقوع پیوست و شدت آن ۴٫۸ ریشتر گزارش شده است.
قسمت شمالی خوزستان بر روی ضلع جنوبی گسل صفحه ایران قرار گرفته است که این گسل از شهرستان ایذه تا مسجد سلیمان امتداد دارد و پر خطر ترین و بحرانی نقطه استان و حتی ایران را از نظر زلزله تشکیل می دهد . شهرهای اهواز، شوشتر، رامهرمز نیز بر روی گسلهای فرعی صفحه مجاور ایران قرار گرفته اند که این گسلهای فرعی در زمانی کمتر از صد هزار سال قبل در محدوده اهواز، یک دوره شدید فعالیت را پشت سر گذاشته اند که نتیجه آن یک شکست و جدا شدگی در گسل واقع در امانیه بوده است و گسل دیگر واقع در شهر اهواز که از مسیر سپیدار تا پل هفتم امتداد دارد نیز در سالهای قبل تکانهای به شهر وارد کرده ولی انرژی لازم برای بروز یک زلزله مخرب توسط این گسلها فعلا وجود نداشته و ممکن است تا ده ها و صدها سال آینده نیز وجود نداشته باشد.
امروز اهواز 3بار زلزله اومد![]()
اقا من خواب بودم فک کردم یکی داره میزنه بهم که بیدار شم
ای خدا یعنی باید امشب توی خیابان بخوابم از ترس زلزله
دوستام مخابرت 5 مگو بدون مجوز میده؟
سرعتش چطوره؟؟
5دقیقه پیش دوباره زمین لرزید
ماناماد بدون مجوز میده ولی ضحی نه الان هم مثل اینکه بهشون گفتن دان استریما رو بالا نبرید
به بهانه زمین لرزه مخابرات شبانه رو جمع نکنه یوقت [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Sent from my GT-I9300
سامی برا دان استریم چیکار کردی؟
انجام نمیدن. منم به داییم گفتم رییس دفتر نماینده مجلسه شهرمونه. گفت خودم پیگیری میکنم تا عصر حله [emoji6]
دیگه غیر از این چاره ای نداشتم دست به دامن پارتی کلفت شدم. چون ضحی گفت انجام نمیدیم و بهونه میاورد.
Sent from my GT-I9300
Last edited by saminem; 18-08-2014 at 15:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)