تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1411 از 2607 اولاول ... 41191113111361140114071408140914101411141214131414141514211461151119112411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,101 به 14,110 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شما هم با سرویس های فیل/ش/کن مشکل دارید؟ من با هیچکدوم نمیتونم با سرعت خوب وصل بشم.

داره خودمونی میشه abtin123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من از وقتی‌ که شنیدم مخابرات اینترنت نامحدود ۱ مگ‌ رو جم کرده دچار افسردگی شدیدی شدم در حال حاضر ۱ مگ‌ نامحدود دارم اما تا ماه دیگه قرارداد ۱ ساله تموم می‌شه امکانش هست دیگه ۱ مگ‌ نامحدود مارو تمدید نکنان برگردونن مارو به ۵۱۲ ؟ آقا من واقعاً بعضی‌ از دوستانو درک نمیکنم دم از اینترنت حجمی می‌زنن اصلا نمی‌فهمم با ۳ گیگ در ماه چیکار می‌شه کرد اینترنت حجمی یه شوخی‌ بسیار بسیار تلخ یا بهتره بگیم به جوک بیشتر شبیه حالا می‌خواد ماهی‌ ۳ گیگ باشه یا ۱۰ گیگ

3. 2 کاربر از abtin123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مال همه اینطوریه دوست عزیز
    دوستان شما هم با سرویس های فیل/ش/کن مشکل دارید؟ من با هیچکدوم نمیتونم با سرعت خوب وصل بشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز کل شهر تهران VPI و VCI یکی هست
    یعنی 0 و 35
    شاید مشکل از مودمتون هست. با یک مودم دیگه امتحان کنید
    با چندتا مودم هم تست کردم نشد یادمه خود پشتیبانی مخابرات زمانیکه خواستم یوزر/پس رو بگیرم هم گفت بذار رو 8 81
    مشکلی ندارم فقط برام عجیب بود که چرا 0 35 نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از وقتی‌ که شنیدم مخابرات اینترنت نامحدود ۱ مگ‌ رو جم کرده دچار افسردگی شدیدی شدم در حال حاضر ۱ مگ‌ نامحدود دارم اما تا ماه دیگه قرارداد ۱ ساله تموم می‌شه امکانش هست دیگه ۱ مگ‌ نامحدود مارو تمدید نکنان برگردونن مارو به ۵۱۲ ؟ آقا من واقعاً بعضی‌ از دوستانو درک نمیکنم دم از اینترنت حجمی می‌زنن اصلا نمی‌فهمم با ۳ گیگ در ماه چیکار می‌شه کرد اینترنت حجمی یه شوخی‌ بسیار بسیار تلخ یا بهتره بگیم به جوک بیشتر شبیه حالا می‌خواد ماهی‌ ۳ گیگ باشه یا ۱۰ گیگ

2 ساله دارم 1 مگ و هر ماه هم تمدید میکنم،مگر اینکه سرویس 1 ساله فرق داشته باشه قوانینش که من نمیدونم وگر نه کسایی که از قبل دارن همون میمونه تا وقتی که تمدید کنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

منظور من اینه که با اجاره نامه ۱ ساله این ۱ مگ‌ رو گرفتم یعنی‌ وقتی‌ زمان اجاره نامه تموم می‌شه آیا باید تمدید کنیم ؟ منظور شمارو نفهمیدم که هر ماه تمدید می‌کنین یعنی‌ چی‌ ؟ ملک بودین ؟ یعنی‌ سر سال زنگ نزدن به شما آقا باید تمدید کنی‌ ؟
    2 ساله دارم 1 مگ و هر ماه هم تمدید میکنم،مگر اینکه سرویس 1 ساله فرق داشته باشه قوانینش که من نمیدونم وگر نه کسایی که از قبل دارن همون میمونه تا وقتی که تمدید کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عزیز مالک هستم و هر دو ماه یک بارم میاد رو قبض و پرداخت میکنم و تمدید میشه ، قوانین 1 ساله و اینا رو نمیدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.
    فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
    زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
    تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
    منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.
    فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
    زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
    تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
    منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال دوستان:

من صبا نت دارم و دیگه شبانه رایگان نداره.
    اگر بخوام اینترنتی داشته باشم که باهاش دانلود هم انجام بدم(زیاد نه روزی 1 تا 2 گیگ) میشه روی مخابرات حساب کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •