همچنان منتظر یاری سبزتان هستیییییییییییییییییییییی ییم
![]()
همچنان منتظر یاری سبزتان هستیییییییییییییییییییییی ییم
![]()
شک نکنید پارس آنلاین بهتره . اینترنت مخابرات سرعتی نداره . دوستانی که دارن از سرعت اش اصلا راضی نیستن . پارس تو روز غوغاست . شب تو رایگان افت سرعت داره که طبیعی هست . شما واسه اینترنت روی isp های معتبر باش . وگرنه مخابرات که حرف اش نیست . من 256 پارس دارم تو روز سرعت دانلود بالای 200 کیلوبایت بر ثانیه . یک دوستی دارم مغازه اش 40 متری مخابرات هست و ازشون adsl گرفته 256 سرعت دانلود 30 تا 40 . ببین چقدر فرق هست . علت سرعت بالای پارس توی روز قابلیت burst هست . پیشنهاد می کنم به خانواده پارس آنلاین بپیوندی. یک چیز مهم تر هم اینکه کیفیت خدمات پارس در شهرهای مختلف و مراکز مخابراتی مختلف متفاوت هست . شاید هم بعضی مناطق (اکثرا به علت مشکلات زیر ساخت ) سرویس های پارس خوب نباشند. حتما قبل گرفتن سرویس از پارس برید از دوستانی که تو منطقه شما سرویس پارس آنلاین دارن جویا بشید کیفیت خدمات پارس رو . باز هم سوالی بود من در خدمتم .
Last edited by faraname; 25-12-2011 at 12:17.
زنگ زدم میگم پینگم تو بازی بالاست
خانومه میگه پینگ چیه صبر کنید وصل کنم به پشتیبانی :|
بعد پشتیبانی اومده میگه پینگ 400 500 طبیعی دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم گفتم اخه بی سواد داغون کی تورو استخدام کرده
فکر میکنه پینگ یاهو و چیزایه دیگه مثل بازی بالا باشه فرقی نداره
از این به بعد پینگ رفت بالا زنگ میزنم فحش میدم D:
علت سرعت بالاش نسبت به مخابرات به دلیل محدودیت حجمی نه چیز دیگه ای !
12500 تومان اینترنت نامحدود با سرعت 200 تو ایران نمیدن !
فردا قراره ازشرکت بیان مودمونصب کنن توروخدا یکی راجع به پینگ واین چیزا توضیح بده من اصلا بلدنیستم اینا که میگین یعنی چی...
به منم یه بار گفتن 500 طبیعیه من دیگه اینجوری :| شدم و ادامه ندادم...
دوستان خواهشا اگه میتونید یه راهنمایی بکنید منو.
من یه دو سال میشه که از پارس انلاین اینترنت میارم. یه مدتی میشه که مودمم خراب شد .
الان یه مودم D-link 2730u گرفتم و تنظیماتش رو طبق اموزش سایت پارس انلاین انجام دادم. یعنی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ dsl روشن میشه اما internet نه. با یه مودم دیگه امتحان کردم مشکلی نبود. مودم هم تازه گرفتم احتمالا سالمه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟ کسی با این مودم کار کرده؟
راستی دوستان من تعرفه ام 256 بود کردمش 512 پینگم 200 واحد رکورد قبلی خودش رو بهبود بخشید و رفت رو +450سرعتمم که 1.75 مگ هست یعنی 222 کیلوبایت درست هست؟
سلام
دوست من شما ابتدا 192.168.1.1 بر روی محل آدرس مرورگردتون بزنید و بعد یوزر و پسورود را admin بزنید بعد از نوار کنار صفحه ای که باز میشه
ابتدا Advanced setup را زده ودر صفحه ای که میاد add رو بزن با vci کاری نداشته باش ولی vpi را 59 بزار و پایین تر با Select DSL Latency کاری نداشته باش و در قسمت پایین تر خودش روی EOA هست به اون دیگه دست نزنو بقیش هم مهم نیستند و Add/save رو بزن بعدش دوباره Advanced setup را بزن و به wan service برو و در صفحه ای که میا Add رو بزن و طبق روال قبل یوزر و پاسوورد خودتو وارد کن و دیگه با هیچی کاری نداشته باش و next رو بزن هر صفحه ای که میاد next رو بزن تا دو صفحه بعد اگه اشتبه نکنم میاد Apply/save رو بزن و چند لحظه صبر کن تا کانکت بشه!!! اگه کارت راه افتاد شیرینی ما یادت نره!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بین این 2تا شرکت کدوم بهتره
داتک یا پارس انلاین
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)