تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1411 از 2199 اولاول ... 4119111311136114011407140814091410141114121413141414151421146115111911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,101 به 14,110 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

یعنی اگه طرح را عوض نکنیم همون قیمتهای قبلی حساب میشه؟ مطمئن؟
    بعله! دروغم کجا بود!

2. این کاربر از malavan.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

توصیه اکید: اگر جابجایی ندارید و خط تلفن شما هم مشکلی ندارد؛ ADSL قطعاً ارجحیت دارد.
    ممنون
    دو ماه یه مغازه اجاره کردم که تلفن نداره.دوماه بعدشم شاید همونجا شاید جای دیگه.مخابراتم گفتش پست خالی ندارند اونجا.سیار هم هستم.هر روزم نت میخوام حداقل از موبایل ایرانسل بهتر باشه دانلود نخواستیم
    سایتم باید هر روز آبدیت بشه.چاره چیه
    یه سوال مهممممممممممممممممممممممم ممممممم
    اگه مودم های قدیمی که طرح های قدیمی ارزون روشون فعاله رو از یه نمایندگی که هنوز اونارو داره بگیریم ارزشش بیشتر از طرح های جدید و مودم های طرح جدید هست؟

داره خودمونی میشه kamygame's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام . در این سرویس
    یک ماهه CB1102 1 مگابیت یک به چهار 8 الی 20 55000
    2 تا 8 صبح رایگان هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله. دقیقا. اسپید تست سایتشون هم کلاه برداریه. این هم مال من:

ولی باز جالبه که همون سایت تست خودشون هم سرعت آپلود من رو خیلی خیلی کم نشون می‌ده. البته اسپیدتست هم که قبلاً ازش عکس گذاشتم نشون می‌ده که واقعاً آپلودم افتضاح هست و معلومه که واقعاً هم اینطور هست. البته بخش سرعت رو قبول دارم که جوک گفتن و سرعت واقعی من خیلی وقته که بیشتر از 250 کیلوبیت نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان برای سفارش دادن از طریق خود سایت و فورمی که در این صفحه هست اقدام کنم یا مستقیما به یه نمایندگی نزدیک مراجعه کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودمی که میخوام این هست:

مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor
    VOIP-WiFi CPE
    BM632W
    2.200.000

کم مصرف
    یک ماهه
    B1401
    512Kbps
    3GB
    180.000

کلا با 5% مالیات حساب کردم میشه 249900 تومان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لطفا بگيد, مودم من ساخت كدوم شركت هست؟سايتش رو هم بدين بي زحمت
    در ضمن تنظيمات زيادي تو قسمت هاي ديگه مودم من هست..اگر خواستيد اون قسمت ها رو هم عكس ميگيرم ميزارم.
    و اينكه من مودم رو چون اتاق خودم, سيگنال كافي نميداد, مجبور شدم يه جايي دورتر از اتاق خودم بزارم, و با وايرلس اينترنت بگيرم..ولي ميخوام زمانيكه نيستم, كسي نتونه با استفاده از كابل Lan از اينترنتش استفاده كنه..

مودم شما یکی از مدلهای قدیمی مارک جم‌تک هست. البته الان توی سایتش مشخصاتش نیست، ولی مشکل اینجاست که کلاً توی اون سایت اطلاعات راهنما و فنی برای هیچ مودمی نیست چه جدید باشه و چه قدیمی.

در مورد اون مشکلی که گفتین هم الان سر تا پای مودم خودم و مشابه هواووی رو گشتم. اصولاً چون امنیت با سیم هست دیگه جایی برای قطع کردنش نذاشتن. اما یه مورد هست به نام فیلتر مک‌آدرس که می‌شه تعیین کرد فلان آدرس توی لیست سیاه باشه یا برعکس توی لیست سفید. البته خودم تابحال این مورد رو تست نکردم، ولی منطقاً دیدم که این مورد برای وایرلس مصرف داره که هر کسی نتونه سعی به ورود داشته باشه. اما شاید برای ارتباط با سیم هم جواب بده. البته باید ببینید که مودم شما هم بخشی برای فیلتر مک‌آدرس داره یا نه. بگردین ببینید آیا توی منوهای تنظیمات مودم همچین چیزی دارین یا نه.

در مورد دور بودن جای مودم هم بگم که این مدل کابل شبکه تا 100 متر رو راحت جواب می‌ده و نیاز به تقویت نداره. برای همین اگه فاصله‌تون خیلی زیاد نیست که شاید بهتره یه کابل شبکه بلند بسازید و خودتون رو از دردسرهای وایرلس خلاص کنید. البته این موضوع ربطی به سوءاستفاده از مودم زمانی که شما بالای سرش نیستین، نداره و اون قضیه و قفل مودم رو مگه با همون مک‌آدرس انجام بدین.

درضمن یه نکته مهم، برای اینکه کسی نتونه وارد تنظیمات مودم بشه، حتماً رمزش رو عوض کنید. البته می‌شه با ریست سخت‌افزاری رمز رو پاک کرد، اما چیزیه که معلوم می‌شه و نمی‌شه مخفیانه وارد بخش تنظیمات مودم شد.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان مودم های جدید مبین نت که این عکسشه

و به همون قیمت مودم های رومیزی دیگه به فروش میره رو کسی استفاده نکرده؟شنیدم سیگنالش ضعیفه.خواهشا کمک کنید فردا میخوام بخرم تو استان گیلان فومن

منظور شما از ضعیف بودن سیگنال یعنی سیگنال خود مبین‌نت هست یا منظورتون قدرت این مودمها هست. چون اگه مورد دوم باشه که منطقاً بخاطر دو آنتن مستقل قابل تنظیم برای جهت عمودی و افقی وایمکس، مطمئناً قدرت دریافت بهتری رو داره. الان که جدیداً دیدم کارشناسهایی که به محل اعزام می‌شن هم از همین مودم بعنوان مودم تست استفاده می‌کنن و دریافت بهتری نسبت به مودمهای رایج داره.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بهترین راه واسه خاموش کردن مودم چیه؟ کلا اداپتورش رو از پریز بکشم یا فقط سر آداپتورو از مودم بیرون بکشم؟
    چون من در روز زیاد استفاده میکنم میخام ببینم کدومش بهتره؟ واسه نگهداری بهتر

وقتی هدف خاموش کردن از طریق قطع برق باشه که خوب منطقاً بهتره برای حفاظت و کم کردن استهلاک، آداپتور رو از برق دربیارین. راه ساده استفاده از محافظهای برق کلیددار هست که هم از آداپتور محافظت کنه و قطع برقش راحتتر باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان برای سفارش دادن از طریق خود سایت و فورمی که در این صفحه هست اقدام کنم یا مستقیما به یه نمایندگی نزدیک مراجعه کنم؟

مودمی که میخوام این هست:

مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor
    VOIP-WiFi CPE
    BM632W
    2.200.000

کم مصرف
    یک ماهه
    B1401
    512Kbps
    3GB
    180.000

کلا با 5% مالیات حساب کردم میشه 249900 تومان.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •