سلام
من هم مخابرات خوزستان دارم. با مودم Cnet Car 854. به راحتی به لپتاپ وصل میشه؛ ولی به گوشی نه.
مودم وایمکس مبین هم دارم که به راحتی به هردو وصل میشه.
مک ادرس و رمز عبور هم یکسانه.
سلام
من هم مخابرات خوزستان دارم. با مودم Cnet Car 854. به راحتی به لپتاپ وصل میشه؛ ولی به گوشی نه.
مودم وایمکس مبین هم دارم که به راحتی به هردو وصل میشه.
مک ادرس و رمز عبور هم یکسانه.
خوب چطور تنظیمشون کنم؟چرا به گوشی وصل نمیشه؟
با این به حالت ppoe وصل نشد ولی ی دفعه برای چند ثانیه گوشی وصل شد بعد دیگه باز نشد
با سلام به شما گرامیان.می گویند سوال عیب نیست ندانستن عیب است.
آیا امکان دارد که مثلا کسی با استفاده از سیم خط تلفن ما بتواند از سرویس ADSL ما سوء استفاده کند.اگر امکانش هست راههای امنیت بیشتر را توضیح دهید.ممنونم
راستش چون زیاد با گوشی کار نمیکنم و مودم وایمکس هم هست، پیگیرش نشدم و هنوز نتونستم علتش را پیدا کنم. اینجا نوشتم شاید کسی بدونه.
با توجه به رانژه شدن خط شما برای شرکت ارائه دهنده، هرکس با یک مودم و داشتن رمز ورود و نام کاربری باید بتونه استفاده کنه.
امنیت در نگهداری از این سه مورد هست: خط، نام کاربری (که چون معمولاً شماره تلفن هست نمیشه پنهانش کرد) و رمز ورود.
اگر شک دارید هر بار که وصل میشوید، ترافیک مصرف شده را چک کنید.
در کل تمام موارد سکیوریتی ADSL و مودم تا اونجایی که اطلاع دارم میگم
1- با isp خودتون تماس بگیرید و بگید که مک فیلتر را برای مودمتون فعال کنن
این کار رو بعضی از isp انجام میدن و باعث میشه که تنها مودم خودتون دسترسی داشته باشه ( برای تست می تونید مودمتون رو عوض کنید اگه اینترنت وصل نشد مک فیلتر فعاله )
2- یوزرنیم و پسورد مودمتون به صورت پیش فرض admin هست . یوزرنیم به کنار ، پسوردشو عوض کنید .
3- برای وایرلس : encryption یا نوع رمزگذاری روی WPA2-PSK یا حداقل WPA قرار بدید و پسورد وایرلس رو از ترکیب حروف ، اعداد و کارکتر ها انتخاب کنید .
این مورد مهمترین مورد خصوص امنیت وایرلس هست هرچقدر رمز وایرلس پیچیده تر باشه -- کردن آن سخت تر و حتی غیر ممکن میشه
** نوع رمزگذاری WEP ساده ترین نوع رمزگذاریه و به راحتی رمزگشایی میشه** پس مطلقاَ استفاده نکنید ازش.
4-مک فیلتر برای وایرلس فعال کنید .
برای این کار ایتدا باید MAC تمام وسایلی که می خواید اجازه دسترسی داشته باشن اول بدست بیارید و در تنظیمات مودمتون وارد کنید .
سعی می کنم این آموزش رو کامل تر کنم . هر سوالی در این زمینه داشتید من در خدمتم .
Last edited by hermione; 07-12-2012 at 20:30.
دوستان من مودم Aztech دارم.
وقتی از شب تا صبح روشن میمونه دانود میشه ولی صبح حتما باید روشن خاموش بهش تا دوابهر کار کنه هم چنین بعضی وقتا میشه که چراغ ADSL قرمز میشه و قط باید Full Reset بشه و دوباره ست بشه تا دوباره کار کنه؟
مشکله کامپویتر هست یا مودم ای ISP؟
ببخشید نمیدونم این سوالم مرتبط به این تاپیک هست یا نه.سوالم اینه که من کامپیوتر ندارم و میخوام از اینترنت adsl روی موبایل بصورت وایرلس استفاده کنم.باید از چه نوع مودم هایی استفاده کنم و آیا امکان داره که بدون سیستم بشه از این نوع اینترنت استفاده کرد؟
بله میتونید.باید مودم adsl وایرلس دار بخرید
سلام
من ویندوز سون رو نصب کردم مودمو tp link 8811 هستش که lan esh از کار افتاده با usb وصل میشم .مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم روشن می شه کنار ساعت چند مین طول می کشه تا کانکشن بیاد!همش می چرخه یه دایره.به قولی هنگ می کنه!
راحل چیه به نظرتون...؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)