این فایلو دان کن:
کپی کن تو محل نصب بازی و بازیو اجرا کن انشاالله حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلو دان کن:
کپی کن تو محل نصب بازی و بازیو اجرا کن انشاالله حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی بازی نصب شدرو کپی کردید؟؟؟
در این صورت که اصلا اجرا نمیشه چون بازیها فایل های رو در رجیستری ویندوز دارن که فقط روی همون سیستمی هست که بازی روش نصبه
اگه هم بازی نصب نشدرو کپی کردی یه عکس از اروری که میده بذار......
آقا بخدا منم مشکل دارم
چرا کسی جواب منو نمیده .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم بعضی بازی ها رو میشه بعد از نصب کپی کرد اینم همین طورهیعنی بازی نصب شدرو کپی کردید؟؟؟
در این صورت که اصلا اجرا نمیشه چون بازیها فایل های رو در رجیستری ویندوز دارن که فقط روی همون سیستمی هست که بازی روش نصبه
اگه هم بازی نصب نشدرو کپی کردی یه عکس از اروری که میده بذار......
البته اینبار روی سیستم من کار نکرد و دوباره که نصب کردم درست شد
دوستان یک مشکل دیگه دارم
من Crysis 2 رو نصب کردم البته اینم نصب شده بود و فقط اکسترکت کردمش
اجرا میشه و روی اخرین گرافیک هم مشکلی نداره فقط سمت راست صفحه از همون لحظه استارت بازی یه سری نوشته هایی مربوط به مشخصات سیستم و فریم هایی که بیرون میده درج شده که مدام تغییر می کنه و هیچ جایی هم واسه از بین بردنشون پیدا نکردم یک مقدار جلوی صفحه رو گرفته
کسی می دونه چطور می تونم اونا رو حذف کنم؟
سلام
من وقتی بازی QUANTUM OF SOLACE 007 میریزم وقتی که می خواد اجرا بشه این پیغام رو میده:
PLEASE INSERT THE ORGINAL DICK
دوست عزیز برو به این پست تا مشکلی دیگه نداشته باشی
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hary-pater; 23-02-2011 at 22:57.
حتما کرک رو نریختی
سلام دوستان.من بازی stronghold crusader extreme 4 رو نصب کردم بازی هم کردم ( مال شرکت پردیس گیم ) اما بعد از حدود یک ربع خود به خود از بازی میاد بیرون.توی هر ویندوزی هم ازمایش کردم همین ماجراست.بازی رو سیو میکنم مثلا بعد از 5 دقیقه از سیو کردن که گذشته بازی میاد بیرون.دوباره که لود میکنم بازم پس از مدت زمان قبلی که قبلا پس از سیو خارج شده بود بازم همونقدر که گذشت از بازی خارج میشه به میط ویندوز.
یک پچ دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم اونم ارور میده که این بازی پیدا نشد در کامپیوتر.
مشکل از چیه.
سیستمم هم
cpu: AMD x2 240 2.8 ghz
RAM: 3 gb
vga : ATI 512 DDR3
قبلا یه بازی استراتژیک هم نصب کرده بودم اینجوری میشد.
با توجه به اینکه توی یه بازی دیگه هم اینجور میشده احتمال داره از دمای قطعات سیستمت باشه... در وحله اول دمای قطعات رو حین بازی حتما چک کن!!
با سلام خدمت دوستان
فایل world.cab هنگام نصب با خطای retry ignor abort مواجه می شه . با توجه بااینکه فایل setup از روی hard خونده می شه احتمال read error نداره.خلاصه خطا از این قراره
CCR: the file etc(f:\........\data_win 32\world.dat doesnt match in the setup.cabfile,the medium from which youare runningthe setup maybe cruppted. contac your soft ware vendor
متشکر
graphic: gt240 giforce
ram :2
cpu e5500
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)