سلام.آخه از یه طرف می گید عجله کنم بگیرم تا گرون نشده.از یه طرفم صبر کنم نمیشه... اما با این مدل هایی که توی بازار هست کدوم رو توصیه می کنید دوستان عزیز.
ممنون
با توجه به اینکه الان میشه بازی ها رو در هارد نصب کرد الیت پیشنهاد میشه.
سلام.آخه از یه طرف می گید عجله کنم بگیرم تا گرون نشده.از یه طرفم صبر کنم نمیشه... اما با این مدل هایی که توی بازار هست کدوم رو توصیه می کنید دوستان عزیز.
ممنون
با توجه به اینکه الان میشه بازی ها رو در هارد نصب کرد الیت پیشنهاد میشه.
دوست من من میخوام لیمیتد ادیشن بگیرم و منظورم از اینکه گفتم کدوم رو بگیرم بازی ها و پیکج های مختلفشه.
خودم Call of Duty رو خوشم اومده چون طراحی کنسول (Bundle) هم تغییر کرده... خیلی خوشگل تره.
دوستان هم نظرهاشونو بدند ممنون میشم.
سوالی زا مطرح کردم مبنی براینکه هنگام خرید از کجا باید متوجه بشیم نزم افزارLT1.1 بر روی کنسول نصب است یا خیر که در پاسخ دوستان گفتند باید به فروشنده اطمینان کنی حال سوال من این است که در منزل چطور میتوانیم چک کنیم که این برنامه روی کنسول نصب است یا خیر ممنون میشوم در این ارتباط توضیح دهید با تشکر![]()
باید دستگاه رو باز کنید و درایو اون رو وصل کنید به PC و با آموزش هایی که با یک جستجو پیدا میکنید فرمور فعلی روی درایو رو استخراج کنید و بررسی کنید ببینید چی هست . که پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون یک سوتی = با مرگ کنسول شما .
کسی آموزش نصب Lt 1.1 رو نداره ؟ تو فروم بازی سنتر هست ولی فقط واسه پرمیوم ها دسترسی گذاشتن
دوست عزیز این مساله یک چیز کاملا شخصی هست و بسته به این که شما از کدوم بازی یا کدوم طرح خوشت میاد
من شخصا Forza motor sport 3 رو دوست دارم
ولی همشون عین هم هستن
خب ببینید این یه نظر شخصیه : من میگم اگه یکی از این Limited edition ها رو بگیرم به نظرم بعد از یه مدت
این باندل و بازیش برام قدیمی میشه و دیگه لذت نمیبرم مثلا اگه شما باندل COD MW2 بگیرید یه COD جدید در
راه هست و ...
سلام دوستان...این سوال رو به درخواست یکی از دوستام میکنم.
1- Flag شدن xbox 360 رو یه جورایی ته و توش رو در اوردم...اما چطور بفهمم که دستگاه Flag هست یا نه؟؟ از رو سریال فیرم ویر یا برنامه بخصوصی هست یا .... ؟
ممنون
دوستان اين مدل ARCADE چجورياس؟
از لحاظ قدرت گرافيك مثل مدلهلي بالاتره؟
من مي خواستم اونو بگيرم.آخه پولم در حد 220 تومنه.
1توضيح بديد.ممنون
نه تفاوتی نداره
فقط هارد نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)