درود
برای بازی اصلا مناسب نیست همین الان داشتم GTA V انلاین میزدم اعصابم خراب شد اومدم از بازی بیرون!!![]()
درود
برای بازی اصلا مناسب نیست همین الان داشتم GTA V انلاین میزدم اعصابم خراب شد اومدم از بازی بیرون!!![]()
من ساری هستم/ طحم دو مگ هسن کم\ین بهار تا بهار 94 1تا6 رایگان از 93 من کمپین داشتم . دانلودم روی 10999 هست و آپلود 766
منتهی نکته جالب کاهش snr خطم از نزدیک 30 به حدود 19 هست. نمیدونم دلیلش چیه ولی نویز خطم مثل قبل حدود 20 هست
دقیق دقیق سرساعت 1 سرعت میاد زیر 80! احتمالا فردا من برم این طرحو فسخ کنم و یک مگ با 36 گیگ ترافیکو بخرم! چون اینطوری با این سرعت میشه ماهی تقریبا 40 گیگ دانلود زد و از طرفی باید شبم سیستم روشن بمونه که خودش هم عمر سیستمو کم میکنه و هم برق بیخود مصرف میشه ! با اون طرح 4-5 گیگ کمتر دانلود میشه کرد ولی لااقل تو طول روز وقتی رو سیستم مشغولم 4 تا فیلم و سریال میگیرم! البته اگه این طرحو حذفش نکنن!!![]()
دوستان سلام
مثل اینکه مخابرات هم به اخر عمرش رسیده ./
بعد 4 سال دیگه باید برم برای تخلیه
به نظر شما برای دانلود رایگان از چه شرکتی با چه طرحی بگیرم ؟ من دانلود شبانه زیاد دارم.
اسیا تک خوبه کسی هست استفاده کرده باشه؟ ایا اونجا هم همین 1 به 8 هست یا نه؟
میگم میخوام تخلیه کنم میگه چرا
بهش گفتم کیفیت نداره دو ساعت پیچوندمون
اخر میگه برو مخابرات مرکز
عجب ادمای خری هستنا
ی مشت گوسفند نشستن تو مخابرات
امروز عصر یک گیگابایت از حجمم کم شد. استفاده خاصی نداشتم. برای کسی این اتفاق افتاد؟ دزدی ها داره علنی میشه
درود
دنبال دانلود شبانه نباش دوست عزیز که هیچ شرکتی سرویس درست و حسابی نمیده!![]()
درسته اخیرا این اتفاقات زیاد میوفته خودمم شک داشتم که چرا اینقدر مصرفم بالاست
درود
مخابرات دوباره تعرفه ها رو تغییر داد!! و 36 گیگو کردن 17 گیگ !! قیمتهاش ولی جالبه! یه مگ 12 گیگ 29 تومنه ولی 17 گیگ 25 تومن!! صبح ساعت 8 رفتم تو پنل دیدم 36 گیگ هست رفتم مخابرات اونجا گفتم یه مگ 36 گیگو میخوام طرف میگه 36 گیگ نداریم 17 گیگ هست!! گفتم مگه میشه صبح بود رو پنل که! میگه فعلا ایناس فقط!
![]()
Last edited by alinice321; 21-08-2016 at 12:55.
من امروز مخابرات بود تخلیه کردم جونم ازاد خیالم تخت
و اینکه ی کمپین امده بنام نگین تابستان ماشالله شاخه هر چی کم فروشی و گرون فروشی رو شکونده
هر وقت وضعیتشون درست کرد شاید برگردم سزای گران فروش نخریدنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)