تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1410 از 4105 اولاول ... 41091013101360140014061407140814091410141114121413141414201460151019102410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,091 به 14,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من خودم هم مثل شما مازندرانیم. 60% مازندرانی ها رو میفرستن شهید ادیبی مرزن آباد تقسیماتشم مرزیه. شما دعا کن فقط اونجا نیفتی. البیته اگر زرنگ باشی و بگی کامپیوتر بلدی تو ستاد فرماندهی ها ازت استفاده میکنن.
    همه مازندرانین اینجا ها !!! ایول ... بچه ها منم مازندرانیم اما متاهل و فوق لیسانس افتادم 02 تهران نمیدونین موقع تقسیم خودم رو میتونم اصلا بیارم مازندران یا نه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من خودم هم مثل شما مازندرانیم. 60% مازندرانی ها رو میفرستن شهید ادیبی مرزن آباد تقسیماتشم مرزیه. شما دعا کن فقط اونجا نیفتی. البیته اگر زرنگ باشی و بگی کامپیوتر بلدی تو ستاد فرماندهی ها ازت استفاده میکنن.
    اوه اوه! پس حقیقت داره! البته من شنیدم 90 درصد بچه های مازندران رو میفرستن مرزن آباد باز 60درصد هم خوبه یه امیدی ته دل آدم میمونه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

همه مازندرانین اینجا ها !!! ایول ... بچه ها منم مازندرانیم اما متاهل و فوق لیسانس افتادم 02 تهران نمیدونین موقع تقسیم خودم رو میتونم اصلا بیارم مازندران یا نه ؟؟؟
    آقا دیگه خدایی متاهل ها که باید تو شهر خودشون خدمت کنن! نکنه اینم عوض شده قانونش ما خبر نداریم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا دیگه خدایی متاهل ها که باید تو شهر خودشون خدمت کنن! نکنه اینم عوض شده قانونش ما خبر نداریم؟!
    نه داداش عوض نشده اما مگه مازندران پادگان یگان ارتش نیرو زمینی داره که من رو بندازن اونجا ؟؟؟ نداه دیگه !!! یه دونه ساری داره که اونم میگن سرباز نمیگیره همه کادری هستن !!! تو رو خدا اگه کسی میدونه تو مازندران ارتش نیرو زمینی کجاها سرباز میگیره لطفا بگید

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه کسی پدرش 30 ماه جبهه رو داشته باشه و مشغول تحصیل باشه، حین تحصیل هم میتونه دنبال کارهای معافیتش باشه یا حتما باید فارغ شده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه کسی پدرش 30 ماه جبهه رو داشته باشه و مشغول تحصیل باشه، حین تحصیل هم میتونه دنبال کارهای معافیتش باشه یا حتما باید فارغ شده باشه؟
    فکر کنم بشه. برای اطلاعات بیشتر با 09680 تماس بگیر

7. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

بله میشه
    دوست من پدرش 34 ما جبهه داشت ، رفت دنبال کارهای معافیش ، گفتن برگ سبز برات صادر میشه و چون دانشجو هستید تابستون برای آموزشی اعزام میشید !

9. 3 کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض حذف سربازی

دوستان به نظر شما سربازی تا چند سال دیگه اجباریه و یا به عبارتی پیش بینی شما از حذف سربازی چه سالی اجرایی میشه؟

11. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

این شامل شما میشه
    قابل توجه مشمولان معاف از خدمت دوره ضرورت سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام كرد: مطابق قانون وظيفه عمومي كليه مشمولاني كه به واسطه معافيت هاي كفالت، ايثارگران، مددجويان و موارد خاص (غير از معافيت پزشكي) از خدمت دوره ضرورت معاف مي شوند صرفا در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي مي توانند كارت معافيت دريافت نمايند.
    درراستاي مصوبه فوق، براي مشمولاني كه از تاريخ 12/9/91 از خدمت معاف شده اند (غير ازمعافيت پزشكي) و پرونده آنان در مرحله معرفي براي صدوركارت قرار گرفته، در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي و دريافت گواهي مربوط، كارت معافيت صادر مي شود.
    مشمولاني كه حين تحصيل براي معافيت هاي مذكور اقدام نموده اند و از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند بايد دوره آموزش نظامي را در فصل تابستان طي نمايند.
    همچنين آن دسته از مشمولاني كه از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند و قبلا آموزش نظامي را در يكي از نيروهاي مسلح گذرانده و يا داراي گواهي دوره آموزش تكميلي بسيج مي باشند نيازي به گذراندن مجدد دوره آموزشي نداشته و با ارائه اصل گواهي مذكوربه دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مي توانند درخواست معافيت از خدمت نمايند.

سربازان وظيفه كه درحين خدمت، براي معافيت از خدمت سربازي(به جز معافيت تحصيلي و پزشكي) اقدام نموده اند تنها پس ازگذراندن دوره آموزش نظامي از خدمت ترخيص خواهند شد.

13. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان به نظر شما سربازی تا چند سال دیگه اجباریه و یا به عبارتی پیش بینی شما از حذف سربازی چه سالی اجرایی میشه؟
    فک نکنم توی این کشور کسی بخواد خدمت مقدس سربازی رو حذف کنه....... نیروی مفت چرا از دست بدن؟؟ توجیه شرعی هم واسش دارن.

15. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •