قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه![]()
قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه![]()
کسی با مخابرات یا بازی مشکل نداره خیلی وقته با اینکه پینگ روی 180 تا 230 ولی Pocket lost اصلا نمیزاره بازی کنم.
بعضی مواقع چت رو باز نمیکنه صفحه اصلی ام که لود نمیشه و...
برای این مخابراتیا توضیح دادم فحش دادم دعوا کردم ولی نمیفهمن و کاری نمیکنن چرا باید بکنم مشکل لگ تو بازی حل شه
بلاخره تونستم بجز ashe , teemo و jinx با یه چمپ دیگه بازی کنم:
جانگل با ww
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پینگ 350 تونستم 8/0/16
بجز marksman تا حالا بازی نکرده بودم
البته با این پینگ دیگه نمیشه بازی کرد، دو ماهه رو 350 مونده، بدون packet lost
(مخابرات)![]()
گروه C چقدر نفس گیره 3 تا تیم خر خوردن به هماین وسط لذت دیدنش واسه ماست شرط میبندم Fnatic داره گریه میکنه الان تو فکر اینن که چجوری samsung رو ببریم
گروه D هم که C9 کاملا راهش بازه که بیاد بالا . TSM هم که همه بازیهاش شانسیه royal club رو میره میاد به SK gaming میبازه اما در کل تیم خوبیه![]()
ولی من خیلی دوس دارم Royal club قهرمان شه پارسال هم خیلی شانسی باختن و حذف شدن این UZI خدایی لیاقت اول شدن رو داره![]()
![]()
کارو کاسبی ما را هم به هم زده دیگه کسی باهام تبادل اطلاعات نمی کنه حواس همه را پرت کردهجالب اینجاس که قبل از اینکه Roya بیاد هر صفحه 1 هفته طول میکشید پر بشه الان هر روز 5 تا صفحه اضافه میشه![]()
آقای GOD OF RENGAR درست میگند شما یادتون نمیاد ولی یه روزی یه آدمهایی بودند اینجا فقط کل کل میکردند فقط من و آقای GOD OF RENGAR بودیم که کل کل نمیکردیمقبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه![]()
واقعا که بعضیاشونم بودند کل بازی را یه چمپ میدیدند ای بابا گذشت بچه های دیگه همه شدند اساتید![]()
Last edited by alone_son; 22-09-2014 at 00:58.
خیلی باهات حال میکنمبه ترولهات ادامه بده. داش ما هنوزم GOD OF RENGAR هستیم حد اقل با اینهمه نرف بازم لاینمون رو نمیدیم
فک نکنی پیر شدیم الته عکسا قدیمین اسکرین جدید ندارم واست تو هارد خدا بیامرزم بود![]()
#borokhoone
![]()
Last edited by s-arash; 22-09-2014 at 07:52.
Khonaton khalie ?
هميشه fps من 59or60 بود ولي امروز أمده پايين 45 حتي 30 ميشه كسي ميدونه مشكل از كجا هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)