تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1410 از 1746 اولاول ... 410910131013601400140614071408140914101411141214131414142014601510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,091 به 14,100 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

جالب اینجاس که قبل از اینکه Roya بیاد هر صفحه 1 هفته طول میکشید پر بشه الان هر روز 5 تا صفحه اضافه میشه
    قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه

2. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

کسی با مخابرات یا بازی مشکل نداره خیلی وقته با اینکه پینگ روی 180 تا 230 ولی Pocket lost اصلا نمیزاره بازی کنم.
    بعضی مواقع چت رو باز نمیکنه صفحه اصلی ام که لود نمیشه و...
    برای این مخابراتیا توضیح دادم فحش دادم دعوا کردم ولی نمیفهمن و کاری نمیکنن چرا باید بکنم مشکل لگ تو بازی حل شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

بلاخره تونستم بجز ashe , teemo و jinx با یه چمپ دیگه بازی کنم:
    جانگل با ww

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با پینگ 350 تونستم 8/0/16
    بجز marksman تا حالا بازی نکرده بودم
    البته با این پینگ دیگه نمیشه بازی کرد، دو ماهه رو 350 مونده، بدون packet lost
    (مخابرات)

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

گروه C چقدر نفس گیره 3 تا تیم خر خوردن به هم این وسط لذت دیدنش واسه ماست شرط میبندم Fnatic داره گریه میکنه الان تو فکر اینن که چجوری samsung رو ببریم
    گروه D هم که C9 کاملا راهش بازه که بیاد بالا . TSM هم که همه بازیهاش شانسیه royal club رو میره میاد به SK gaming میبازه اما در کل تیم خوبیه
    ولی من خیلی دوس دارم Royal club قهرمان شه پارسال هم خیلی شانسی باختن و حذف شدن این UZI خدایی لیاقت اول شدن رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

11

جالب اینجاس که قبل از اینکه Roya بیاد هر صفحه 1 هفته طول میکشید پر بشه الان هر روز 5 تا صفحه اضافه میشه
    کارو کاسبی ما را هم به هم زده دیگه کسی باهام تبادل اطلاعات نمی کنه حواس همه را پرت کرده

قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه
    آقای GOD OF RENGAR درست میگند شما یادتون نمیاد ولی یه روزی یه آدمهایی بودند اینجا فقط کل کل میکردند فقط من و آقای GOD OF RENGAR بودیم که کل کل نمیکردیم
    واقعا که بعضیاشونم بودند کل بازی را یه چمپ میدیدند ای بابا گذشت بچه های دیگه همه شدند اساتید
    Last edited by alone_son; 22-09-2014 at 00:58.

7. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

GOD OF RENGAR رو خوب اومدی

9. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

کارو کاسبی ما را هم به هم زده دیگه کسی باهام تبادل اطلاعات نمی کنه حواس همه را پرت کرده

آقای GOD OF RENGAR درست میگند شما یادتون نمیاد ولی یه روزی یه آدمهایی بودند اینجا فقط کل کل میکردند فقط من و آقای GOD OF RENGAR بودیم که کل کل نمیکردیم
    واقعا که بعضیاشونم بودند کل بازی را یه چمپ میدیدند ای بابا گذشت بچه های دیگه همه شدند اساتید
    خیلی باهات حال میکنم به ترولهات ادامه بده. داش ما هنوزم GOD OF RENGAR هستیم حد اقل با اینهمه نرف بازم لاینمون رو نمیدیم

فک نکنی پیر شدیم الته عکسا قدیمین اسکرین جدید ندارم واست تو هارد خدا بیامرزم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

گروه C چقدر نفس گیره 3 تا تیم خر خوردن به هم این وسط لذت دیدنش واسه ماست شرط میبندم Fnatic داره گریه میکنه الان تو فکر اینن که چجوری samsung رو ببریم
    گروه D هم که C9 کاملا راهش بازه که بیاد بالا . TSM هم که همه بازیهاش شانسیه royal club رو میره میاد به SK gaming میبازه اما در کل تیم خوبیه
    ولی من خیلی دوس دارم Royal club قهرمان شه پارسال هم خیلی شانسی باختن و حذف شدن این UZI خدایی لیاقت اول شدن رو داره

#borokhoone

Last edited by s-arash; 22-09-2014 at 07:52.

12. 5 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

هميشه fps من 59or60 بود ولي امروز أمده پايين 45 حتي 30 ميشه كسي ميدونه مشكل از كجا هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •