چطوری تنظیم کردی خاموش بشه ؟
تو کانفیگ مودم اینکارو کردی ؟
یه توضیحی بده
ممنون
چطوری تنظیم کردی خاموش بشه ؟
تو کانفیگ مودم اینکارو کردی ؟
یه توضیحی بده
ممنون
با idm تنظیم کردم. و همونطور که قبلا هم گفتم بعد از خاموش شدن سیستم ، دریافت و ارسال اطلاعات انجام میشه.
یه سوال دیگه برام پیش اومد.مودم من که در حالت pppoe تنظیم شده و اگر از قبل از ساعت ترفند مثلا ساعت 12کانکت باشه ، در زمان استفاده از ساعت ترفند یعنی 12:30 به بعد، باید یه بار خاموش ،روشن بشه ؟ یا احتیاجی به راه اندازی مجدد مودم نیست؟
برای استفاده از ترفند 12:31 مودم رو خاموش میکنید تا قبل از 1 خاموش نمیکنید و تا قبل از 7 حتما خاموش میکنید
- در حالت PPPoE با کامپیوتر خاموش کردن که دیسی نمیشید باید مودم رو خاموش کنید
پس با این حالت باید دوبار مودم خاموش روشن بشه حتما= 12:30 تا 7
ولی 1 تا 6 لازم نیست اصلا هیچوقت مودم رو خاموش کنید
میتونید تنظیمات مودم رو جوری بزارید که وقتی که کامپیوتر خاموش شد = زمانی که مودم سند و رسیو نداره و در حالت Idle هست مودم اتوماتیک خاموش شه در اینصورت باید برید به کانفیگ مودم
[QUOTE=golmohammadi;6722464]linksys wag120 من دارم مشکل خاصی نداشتم
به غیر از این مودم دیگه چه مودمی رو پیشنهاد می کنید؟ راستش از این نظر می پرسم چون ممکنه بعد یه سال از ایران برم می خواستم هم با سیستم پارس آنلاین هماهنگ باشه و هم از نظر حداکثر سرعت دانلود و سایر مشخصات در حد خوبی باشه. راستش مشخصات مودمها رو که چک می کنم زیاد سر در نمی آرم فقط حداکثر سرعت پشتیبانی رو متوجه می شم. نمی دونم دلیل این تفاوت قیمت بین برخی مودمها به خاطر چیه؟
دوستانی که از پارس آنلاین استفاده میکنن سرعت دانلودشون تو روز و شب چقدره؟ و ساعت دانلود شبانه از چه ساعتی شروع میشه؟
ممنون
توروخدا پستای منم بخونید:((( من چه گناهی کردم که باید صبرکنم ادمین بخونه بعد اجازه بده:((((((
منو آزاددددددددددددددکنید D:
دیشب کلهم اجمعین از 12:30 تا 7 حجم دانلود من 1520 مگابایت بود
بد نبود اما نمیدونم چرا مثل قدیم الایام حجم دانولد به 5 گیگ نمیرسه![]()
5گیگبابا خیلی خوش به حالت بوده!!!!!!!!
من حداکثر 1گیگ دانلود دارم.
اون اوایل که سرویس گرفته بودم هر شب 4 گیگ دانلود داشتم رفته رفته کم شد و الان رسیده به 1500 مگابایت هر شب ولی بود زمانی که 5200 مگابایت هم دریافت داشتم تو دانلود شبانه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)