آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخصات دو تا سیستم ها رو بزار
من بازی MAFIA II رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش رو دیسکتاپ میزنم هیچ عملی اتفاق نمیوفته؟
علت چیه؟
نکنه از مشخصات سیستم باشه که بازی رو نمیکشه؟
سیستم اینه :
CPU 3200 INTEL 2MB CASH
2GB RAM DDR2
GEFORCE 9500GT 1GB DDR2
WINDOWS 7 32 BIT
خیلی از مشکلات اجرا نشدن ممکنه با تعوییض کرک درست بشن، کرک های skidrow رو به شخصه پیشنهاد میکنم
این مال منه که مشکل دارم باهاش
EA3MGX/BJ پردازنده:.Corei5-460M,2.53GHz،رم:.4GB،.هارد:.500GB،.گرافیک:ATI Radeon HD 5650 ,2.8GB
اینم اون یکی که مشکل نداره
HP Envy 15-1104txپردازنده:Corei7-820QM,1.73GHz،رم:8GB،.هارد:.640GB،.گرافیک: ATI Radeon 5830 , 4GB
.
من روی سیستم خودم فیفا 10 و 11 رو دارم
مشکلی ندارن
کانتر رو هم شبکه میکنم
مشکلی نداره
Last edited by seyed_reza; 21-02-2011 at 16:12.
salam dostam
man ye moshkeli daram
baziye knights of honor ro ro win 7 nasb mikonam vali ejra nemishe
albate lazem be zekr ast ke bazi ro man dll dardam ye file image bad baresh migardonam
nasbam mikonam cracam mirizam vali to bazi nemire chi kar bayad bokonam mamnon misham
دوستان من یک مشکلی داشتم خیلی خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
من ویندوز 7 دارم. قبلآ روی سیستمم pro 2010 نصب بود ........الان میخواهم پرو 2011 را نصب کنم.........تمام مراحل نصب را انجام میدوم آیکن ها میاد روی دسکتاپ وقتی روش کلیک میکنم این پیغام را میده
pro Evolution soccer 2011 has not been installed.
دایرکت ایکس ایناش را هم همه را نصب کردم.........الان یکی از دوستام دقیقآ همین نسخه را بدون مشکل نصب کرده و استفاده میکنه
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنین که چه اشکلی هست.
سلام شهاب جان
اولا" سعی کن تو این فروم همیشه فارسی تایپ کنی....
دوما=>بازی رو از کجا دان کردی؟؟؟
بعد از اجرای بازی هیچ اروری نمیده؟؟؟
توی زمان نصب هیچ اروری نداد؟؟؟
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
از توی خود محل بازی،بازی رو اجرا کن اگه درست نشد یه بار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن اگه بازم درست نشد کرک بازیتو عوض کن
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
من که تا حلا new vegas 2 نشنیدم ولی اگه منظورت fallout:New vegas هستش نرم افزار steam رو از توی DVD بازی نصب کن...
خیلی خیلی خیلی متشکرم از توجهتون.
این کار نصب کردن دوباره و اجرا از محل نصب را انجام دادم............جواب نداد
عوض کردن کرک چه جوریه؟؟؟ این را بلد نیستم ممکنه راهنماییم کنین
باز هم ممنونم
سلام دوستان
من Black ops رو از روی سیستم یه نفر کپی کردم البته اونم خودش از یه جای دیگه کپی کرده بود و کار هم می کرد اما وقتی ریختم روی سیستم خودم موقع اجرا این پیغام رو میده:
Couldn't load image 'default'
علتش چیه و چطور درست میشه؟
استیم رو هم نصب و اپدیت کردم مشخصات سیستمم هم بالای و مشکلی با این بازی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)