بله كرك هم مال نسخه اروپايي هست. چندين كرك مختلف رو هم امتحان كردم.
بله كرك هم مال نسخه اروپايي هست. چندين كرك مختلف رو هم امتحان كردم.
مثلا" چه اطلاعاتی می خواین؟ فعلا" تو قسمت نطراتش اونی که این فایل رو آپلود کرده می گه که این نسخه usa هست و پچ هم از قبلا" روش نصبه. حجمش هم خب معلومه باید انقدر باشه دیگه. تاریخ آپلود هم بعد از تاریخ انتشار نسخه usa هست. حالا اگر کسی از دوستان این رو دانلود کرد حتما" خبرش رو بده![]()
Last edited by reza_17173; 03-06-2007 at 13:50.
اقا منم تموم کردم خداییییی اخر بازی بود دست سازنده هاش درد نکنه از همه دوستانی هم که کمک کردن اجرا کنم بازیو ممنونم
دوستان سلام،
توي يكي از فرومهاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اينكه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته بهترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اينكه در زبان انگليسي، خي رو chi مينويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، بهدست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه ميشناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما ميتونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟
سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم
بازي در كل 5 فصل داره. تعداد قسمتهاش دقيقا خاطرم نيست، فكر ميكنم در قسمت مبارزه با هيولاي عقربمانند و نبرد با Jack Krauser باشي. چيزي نمونده، اما بهجاهاي تقريبا سختش رسيدي.
سلام اقا من یک جایی گیر کردم
جایی که توی قلعه هست آخرهای قلعه یک جایی آشتلی رو می دزدند بعد باید اونو پیدا کنی میره توی یک اتاقی که 2 تا زنگ داره 2 تا قول دست قیچی هم میان تو اتاق با چند تا نفر دیگه بعد هم درها قفل میشه هر کاریه می کنم قولها رو بکشم درها باز بشه نمیشه باید چی کار کرد
و یک سوال دیگه اینکه تا آخر بازی چقدر دیگه مونده
چون من 1 روزه رسیدم به اینجا الان پشت سر هم حدود 13 ساعت می خوام دیگه تمومش کنم
ایول بابا . میگم علاقه ی شما به این بازی خیلی زیاده ها !دوستان سلام،
توي يكي از فرومهاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اينكه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته بهترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اينكه در زبان انگليسي، خي رو chi مينويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، بهدست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه ميشناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما ميتونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟
منم اولا خیلی باهاش حال میکردم ولی دیگه انقدر بازی کردم واسم خسته کننده شده .
تا وقتی که یه نسخه ی جدید بیاد .
دوست عزیز شما اگه جذب داستان بازی بشی ، اصلا طولانی نیست .سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم
من که بازی میکردم واسم مثل فیلم بود .
هی میخواستم ببینم آخرش چطور اون جونور رو در میارن .
الآن هم نمیگم تا خودت تا آخرش بری و ببینی .
من طرفدار پروپاقرص REها هستم البته از 8 سال پيش، فكر كن... RE2 رو هنوز هم بازي ميكنم. در ضمن من به اين جمله اعتقاد دارم كه:
RESIDENT EVIL is RESIDENT EVIL
اونارو بايد انقدر بزني تا بيفتن زمين وقتي افتادن يه جونور از پشتشون در مياد كه بايد با تير بزنيش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)