تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 435 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مطمعنی کرکی که دانلود کردی همون کرکی نسخه اروپایی بازیه؟
    چون الان دوتا کرک هست که یکی برای نسخه آسیایی یکی برای نسخه اروپایی
    بله كرك هم مال نسخه اروپايي هست. چندين كرك مختلف رو هم امتحان كردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون اما نتونستي اطلاعات بيشتري گير بياري؟حجمش هم 3 گيگ
    مثلا" چه اطلاعاتی می خواین؟ فعلا" تو قسمت نطراتش اونی که این فایل رو آپلود کرده می گه که این نسخه usa هست و پچ هم از قبلا" روش نصبه. حجمش هم خب معلومه باید انقدر باشه دیگه. تاریخ آپلود هم بعد از تاریخ انتشار نسخه usa هست. حالا اگر کسی از دوستان این رو دانلود کرد حتما" خبرش رو بده
    Last edited by reza_17173; 03-06-2007 at 13:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقا منم تموم کردم خداییییی اخر بازی بود دست سازنده هاش درد نکنه از همه دوستانی هم که کمک کردن اجرا کنم بازیو ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام،

توي يكي از فروم‌هاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اين‌كه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته به‌ترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اين‌كه در زبان انگليسي، خي رو chi مي‌نويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، به‌دست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه مي‌شناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما مي‌تونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم
    بازي در كل 5 فصل داره. تعداد قسمت‌هاش دقيقا خاطرم نيست، فكر مي‌كنم در قسمت مبارزه با هيولاي عقرب‌مانند و نبرد با Jack Krauser باشي. چيزي نمونده، اما به‌جاهاي تقريبا سختش رسيدي.

داره خودمونی میشه iranwebshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام اقا من یک جایی گیر کردم

جایی که توی قلعه هست آخرهای قلعه یک جایی آشتلی رو می دزدند بعد باید اونو پیدا کنی میره توی یک اتاقی که 2 تا زنگ داره 2 تا قول دست قیچی هم میان تو اتاق با چند تا نفر دیگه بعد هم درها قفل میشه هر کاریه می کنم قولها رو بکشم درها باز بشه نمیشه باید چی کار کرد

و یک سوال دیگه اینکه تا آخر بازی چقدر دیگه مونده

چون من 1 روزه رسیدم به اینجا الان پشت سر هم حدود 13 ساعت می خوام دیگه تمومش کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان سلام،
    توي يكي از فروم‌هاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اين‌كه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته به‌ترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اين‌كه در زبان انگليسي، خي رو chi مي‌نويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، به‌دست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه مي‌شناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما مي‌تونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟
    ایول بابا . میگم علاقه ی شما به این بازی خیلی زیاده ها !
    منم اولا خیلی باهاش حال میکردم ولی دیگه انقدر بازی کردم واسم خسته کننده شده .
    تا وقتی که یه نسخه ی جدید بیاد .
    دوست عزیز شما اگه جذب داستان بازی بشی ، اصلا طولانی نیست .
    من که بازی میکردم واسم مثل فیلم بود .
    هی میخواستم ببینم آخرش چطور اون جونور رو در میارن .
    الآن هم نمیگم تا خودت تا آخرش بری و ببینی .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایول بابا . میگم علاقه ی شما به این بازی خیلی زیاده ها !
    منم اولا خیلی باهاش حال میکردم ولی دیگه انقدر بازی کردم واسم خسته کننده شده.
    من طرفدار پروپاقرص REها هستم البته از 8 سال پيش، فكر كن... RE2 رو هنوز هم بازي مي‌كنم. در ضمن من به اين جمله اعتقاد دارم كه:

RESIDENT EVIL is RESIDENT EVIL

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام اقا من یک جایی گیر کردم

جایی که توی قلعه هست آخرهای قلعه یک جایی آشتلی رو می دزدند بعد باید اونو پیدا کنی میره توی یک اتاقی که 2 تا زنگ داره 2 تا قول دست قیچی هم میان تو اتاق با چند تا نفر دیگه بعد هم درها قفل میشه هر کاریه می کنم قولها رو بکشم درها باز بشه نمیشه باید چی کار کرد

و یک سوال دیگه اینکه تا آخر بازی چقدر دیگه مونده

چون من 1 روزه رسیدم به اینجا الان پشت سر هم حدود 13 ساعت می خوام دیگه تمومش کنم

اونارو بايد انقدر بزني تا بيفتن زمين وقتي افتادن يه جونور از پشتشون در مياد كه بايد با تير بزنيش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •