تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 942 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13 تکلیف چیه gprs مجانی یا پولی .چرا اعتبار کم نمیکنه؟؟!!

والا من هم درست نمي‌دونم چي مي‌شه؟

از يك طرف اعتبار كم نمي‌كنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم‌ رو بسوزونه!

پس من فعلاً كم استفاده مي‌كنم تا 7،8 روز ديگه معلوم مي‌شه، بالاخره چي‌ كارن.
    من که تا برسم استفاده میکنمخوب اگه سیم کارت سوزوندنم نوش جونشون یکی دیگه میخرم.فقط خداکنه نگن باید پولgprs بدی چون چند روز پیش یک smsاز ایرانسل برام امد که گفته بود شما در صورت استفاده از gprsاز تاریخ 25 فروردین موظفید به پرداخت تعرف030ریال/کیلو بایت
    Last edited by ahriman323; 18-04-2007 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 کجایی تکنولوژی!!!

يعني با 5 يورو بدون محدوديت استفاده از اينترنت ؟ در ماه ؟؟؟؟؟/
    اره نگاه به خودمون نکنیم که جهان سوم که چه عرض کنم بلکن چهارم ی هستیم همه چیزمون مثل اینترنتمون کازوئیلی هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 کجایی تکنولوژی!!!

پست تکراری شد امان از دست این نت نفتی
    Last edited by ahriman323; 18-04-2007 at 18:38. دليل: پست تکراری

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 يه سؤال

منظور از:

ارسال صداي زنگ و پيام تصويري از طريق پيام کوتاه (sms) معادل 3 يا 4 پيام نوشتاري بسته به اندازه آن معادل 480-640 ريال چيست؟(در صفحه مربوط به تعرفه ها در سايت ايرانسل)

يعني چي؟

مگه آهنگ و تصوير رو ميشه از طريق Sms ارسال كرد؟

جلل خالق!!!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

منظور از:

ارسال صداي زنگ و پيام تصويري از طريق پيام کوتاه (sms) معادل 3 يا 4 پيام نوشتاري بسته به اندازه آن معادل 480-640 ريال چيست؟(در صفحه مربوط به تعرفه ها در سايت ايرانسل)

يعني چي؟

جلل خالق!!!

منم قبلها خوندم برای منم جای سوال

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بيرجند
    بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.

بجنورد
    بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

نيشابور
    نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران مي‌‌باشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

گرگان
    گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.

فريدونکنار
    فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.

تربت حيدريه
    تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد

فردوس
    فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر مي‌‌گردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

قائم شهر
    قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

من يك سيمكارت اعتباري ايرانسل دارم.

اينترنتش رايگانه و بابت اونم تا الان چيزى از اعتبارم كم نشده.

آيا امكان داره كه پولشو بعدا از من بگيرن؟

شايد هم سيمكارتمو باطل كنند؟
    شما چى از اين موضوع خبرى نداريد كه چى به سرمون ميارن؟
    به گمون من Gprs هم مثل Mms تا 10 ارديبهشت تمديد شده
    در ضمن ايرانسل ميزان كاركرد تك تك ما از Gprs رو ثبت شده داره و هر وقت كه بخواهد ميتونه با دليل از اعتبار ما كم كنه
    ولي اگه بعدا كم كنه آخر نامرديه
    ولي من كه خودم فعلا دارم استفاده ميكنم
    چند روز پيش هم تو راديو با آقاي دزفولي يه مصاحبه پخش كردن كه آقاي دزفولي ميگفت:
    ((فقط 35 درصد از كساني كه سيم كارت ايرانسل دارن از سرويس Gprs ايرانسل استفاده ميكنن))
    خب اينا يه سرويسي رو گذاشتن و ما خودمون بايد قدرشو بدونيم
    خب اون 65 درصد كه استفاده نميكنن ما به جاشون استفاده ميكنيم
    پس ايرانسل ضرر نميده
    چون در غير اين صورت سريعا اين سرويس رو پولي ميكرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يعني با 5 يورو بدون محدوديت استفاده از اينترنت ؟ در ماه ؟؟؟؟؟/
    آره اونم با سرعت بالا

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب به XGAME

به گمون من Gprs هم مثل Mms تا 10 ارديبهشت تمديد شده
    منم همين فكر رو مي كنم .

يعني چي؟

شايد منظورشون همون ام ام اس ...
    ولي يه چيزي كه هست اين كه شايد هم بشه با اس ام اس ... يعني ممكنه همون ملودي ها يا انيميشن هاي كوچيكي كه تو منوي پيام كوتاه گوشي ها هست رو بشه فرستاد ...
    مثلا من خودم از سيم كارت دولتي مي تونم آهنگ ( ملودي ) كه گفتم رو بفرستم ... يه چيزي در حدود 2 ثانيه هست اين ملودي ها كه مي گم ...
    وگرنه نمي دونم ديگه !!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سه انتصاب در شرکت ارتباطات سیار و انتظار تحول لایه خدمت رسانی و اطلاع رسانی

ICTna.ir - با حکم مهندس وحید صدوقی -مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار- مدیران کل مشترکین، بازاریابی و رایانه شرکت ارتباطات سیار منصوب شدند.

به گزارش ایستنا، مهندس صدوقی طی احکام جداگانه ای علی حمیدی را بعنوان مدیرکل مشترکین و متقاضیان شرکت ارتباطات سیار جانشین مهندس عباس مردانخانی، مهندس علیرضا طلوع را بعنوان مدیرکل رایانه این شرکت جانشین مرادی و سید تحسین عادلی را بعنوان نخستین مدیرکل بازاریابی و فروش شرکت ارتباطات سیار منصوب کرد.

گفتنی است صدوقی در اولین سال انتصابش بعنوان مدیرعامل MCI، اقدام به ایجاد تغییر و تحول در لایه مدیران فنی و پشتیبانی شرکت نمود و حالا در سالگرد انتصابش و رقابتی شدن بازار عرضه خدمات تلفن همراه، بعنوان دومین گام ایجاد تحول در ساختار مدیران سازمان، به سراغ لایه بازاریابی و خدمات مشتریان این شرکت آمده و انتظار میرود مشترکین و رسانه ها شاهد تغییراتی در روند ارائه خدمات مشتریان و همچنین شیوه های بازاریابی و اطلاع رسانی بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور باشند.

عجب رقابتی شده ها نه؟ اما واقعا اینا همه ما می دونیم افزایش نرخ ایرانسل یعنی شکست ایرانسل!
    بله. اما ایرانسل هم یه کاری میکنه. در هر حال به نفع ما هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •