کدام نقشه ها باز نمیشوند ؟ حجم آنها چقدر است و از کجا دریافت نموده اید؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
کدام نقشه ها باز نمیشوند ؟ حجم آنها چقدر است و از کجا دریافت نموده اید؟
ليست كاملي از رمز هاي كانتر زيرو را ميخام
مر30 !
رمز رو بیخیال شین عزیز دل. چون اگر با رمز بازی کنین با دنیای بازی حرفه ای بیگانه خواهید بود.
بهتره فکر های خودتون رو بکنید و اگر پشیمان نشدین صفحه 4 همین تاپیک رو بخونین تا رمز ها رو ببینین عزیز دل.
صددرصد تایید میشه![]()
درسته . باهات موافقمرمز رو بیخیال شین عزیز دل. چون اگر با رمز بازی کنین با دنیای بازی حرفه ای بیگانه خواهید بود.
بهتره فکر های خودتون رو بکنید و اگر پشیمان نشدین صفحه 4 همین تاپیک رو بخونین تا رمز ها رو ببینین عزیز دل.
نقشه ها رو از گيم اسپات و سايت كانتر گرفتم
يه سوال ؟
من وقتي roundtime مي شه 25 ثانيه c4 رو ميكارم نمي تركه و دست واسه ct مي شه به خاطر پتچ هست يا كد خاصي داره ؟منظورم وقت c4 نيست ها منظورم از وقت بازي يعني اين كه بايد وقتي c4 رو ميكاري راند تايم بايد از بين بره ولي باز راند تايم رو نگه مي داره يعني وقتي راند تايم تموم مي شه بازي واسه ct ها مي شه
سلام دوستان عزیز من چیت کانتر رو می خوام البته این کد هاش رو نمی خوام sv_cheats 1 چون این ها توی شبکه بن شدند
من تراینر کانتر 1.6 شبکه رو می خوام
با سپاس
عزیز دل شما Rundtime رو هر چه قدر کم کنید کمتر از 1 دقیقه نمیشود. در مورد زمان بمب هم شما حتما کانر Condition zero رو بازی میکنین چون در کانترهای دیگر وقتی بمب گذاشته بشه دیگه راند تایم کار نمیکنه و حتما باید منفجر یا خنثی بشه.
اما در مسابقات رسمی حتما باید راندتایم 1:45 ثانیه و C4time هم 35 ثانیه بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)