تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 376 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

این Axxo کجاست؟
    من شنیدم MPAA بهش گیر داده؟
    پس این axxo ها رو کی داره اپلود میکنه؟
    Last edited by isbn84; 22-12-2007 at 00:30.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

این Axxo کجاست؟
    من شنیدم MPAA بهش گیر داده؟
    پس این axxo ها رو کی داره اپلود میکنه؟
    میشه یک توضیح بدی بگی قضیه چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fuse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خیابوون ...

پيش فرض

سرعت دانلود ما به سرعت آپلود بستگي داره ؟
    بله به صورت كاملا مستقيم در ارتباط هستن.
    * چرا بايد در هنگام دانلود يك فايل اووون رو براي ديگران آپلود كنيم؟
    جواب اين سوال كاملا به سوال قبل وابسته هستش. چون اگر فايلي رو آپلود نكنيد سرعت دانلود شما كم ميشه و از يه حدي بيشتر نميره. در واقع رمز موفقيت و بقاي تورنت همين هستش كه شما براي بدست آوردن فايل مورد نيازتون بايد اووون رو براي ديگران هم آپلود كنيد

....

میشه یه توضیحی درباره این قضیه بدید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006

1

میشه یه توضیحی درباره این قضیه بدید
    ممنون
    در مورد سوال اول
    در تورنت سرور مرکزی وجود ندارد که بخواهیم از ان دریافت کنیم. این کاربران دیگر هستند که ان فایل را دریافت و برای دیگران به اشتراک می گذارند. به همین خاطر برای حفظ سرعت افرادی که تورنت را ارسال می کنند به ان کسانی ارسال می کنند که سرعت ارسال بیشتری دارند . به این ترتیب اولویت بندی می شوند و سرعت افراد مشخص می شود.
    در مورد سوال دوم
    چون شما قسمتی از پهنای باند ارسال کسانی را که ارسال می کنند استفاده می کنید باید برای جبران پهنای باند شما هم فایل را ارسال کنید تا سرعت دریافت بقیه کاهش نیابد. اگر کسی این کار را نکند در صورتی شما سرعت ارسال کمی داشته باشید در تورنت های عمومی جزو اخر لیست قرار می گیرید و در صورتی که پهنای باند ارسال کم شود ( مثلا سیدرها کم باشد یا در خواست از سیدرها زیاد باشد )سرعت دریافت شما کاهش می یابد .
    در خصوصی ها هم اگر ارسال نکنید ترکر شما را بن می کند و چیزی دیگر نمی توانید دریافت کنید.
    فرهنگ تورنت همکاری و اشتراک و کمک به بقیه است
    Last edited by zed2; 22-12-2007 at 08:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fuse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خیابوون ...

پيش فرض

لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
    از من سرعتش خیلی پایینه چون آپلود نمیکنم(بلد نیستم)
    ممنون

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

[QUOTE]لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
    ممنون[/QUOTE0]
    اول ترکری که میخوای فایل تورنت خودت رو رووش اپلود کنی پیدا میکنی بعد میری به قسمت اپلودش اونجا یه url ګذاشته اون رو کاپی میکنی
    بعد باید فایل تورنت رو بسازی که خیلی ساده هست ولی مراحل در کلاینت های مختلف تورنت شاید فرق کنه ، بهتره اسم برنامه ی تورنتت رو اینجا بزاری یا اینکه خودت داخل ګوګل سرچ کنی ، اموزش تصویری ساخت فایل تورنت به وسیله ی کلاینت های مختلف رو میتونی پیدا کنی ( در یکی از مراحل ساخت ازتون url ترکر رو میخواد )
    بعد از ساخت فایل تورنت ، اون فایل چند کیلوباتی رو رو یه ترکر اپلود میکنی و لینک فایل رو برا هرکسی خواستی ارسال میکنی تا بتونی به کامپیوتر شما کانکت بشه و از سیسم شما دانلود کنه
    به نظر من بهتری راه واسه اشتراک فایل تورنت هست که خیلی بی دردسر میشه کل فایل های داخل سیستم رو با افراد دیګه ( که میتونن دوستاتون هم باشن ) به اشتراک ګذاشت و اونا هم هر فایل رو خواستن میتونن انتخاب و دانلود کنن .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
    ممنون
    اگر منظورتان اپلود فایل هایی که دارین به دیگران است توضیح دادن.
    اگر منظور فایلی است که هم اکنون در حال دریافت ان هستید . شما موقعی که اولین بار نرم افزار را نصب می کنید باید تنظیمات سرعت را در نرم افزار تورنت انجام بدهید و تورنت بر اساس سرعتی که دادین اپلود می کند. اگر می خواهید خودتان دستی سرعت را تنظیم کنید باید در بخش تنظیمات انجام دهید.
    Last edited by zed2; 22-12-2007 at 14:29.

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

سلام دوباره
    از آقا امیر که هوای تازه واردا رو دارن ممنون بحث تورنت و ایموله رو مطرح کردم اون تاپیک ایموله که مدتهاسن خاک می خوره ولی بحث اصلی من ایموله نیست
    راست میگه فیلما وگیمهای جدید تو تورنت زیاد تر از ایموله پیدا میشه بحث من سر فیلمهای نایاب وقدیمیه و یه کم ناشناخته مثلا
    el nido anna shadows ,وچندین وچندین فیلم کمیاب دیگه
    البته بحث من اینه یه پروتکل مشترک بین تمام سیستمهای اشتراکی و امکان تبدیل اونها به هم دیگه من این سئوالو داشتم
    در ضمن خیلی از تراکرهای خصوصی داره تعریف میشه یه کم بی انصافیه که تراکر های عمومی رو این جوری زیر سئوال ببریم
    من خودم 988 تا فیلم divx و xvid از تراکرهای عمومی دانلود کردم
    عمرا اگه چیزی توی تراکرهای عمومی پیدا نشه تو یه تراکر خصوصی بتونین پیدا کنین
    یه چیز دیگه دوستان خیلی به اون مثلث گیر میدن خوب اگه شما همزمان از یه پروتکل دیگه استفاده کنین بعضی پورتها میرن سراغ اون کار باعث میشه تو تورنت یهکم اختلال پیش بیاد امتحان کنید بعد از پورت فورواردینگ ونصب اون patch پک 2 ویندوز بذارین نیم ساعت تورنت تنها کار کنه ببینین سبز میشه یا نه
    ببخشید پر حرفی کردم ولی اخه 140 صفحه رفتیم ولی هنوز تکرار می کنیم
    با تشکر

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

عمرا اگه چیزی توی تراکرهای عمومی پیدا نشه تو یه تراکر خصوصی بتونین پیدا کنین
    البته این زیاد هم صحت نداره .
    ترکر های خصوصی خیلی up to date تر از ترکر های عمومی هستن ،چون ترکر های خصوصی اکثرا رو یک یا چند موضوع خواص تمرکز میکنن و هرچیزی رو اجازه ی اپلود نمیدن شما باید بدونین رو کدوم ترکر دنبال چی چیزی بګردین
    مثلا در مورد فایل های اموزشی واقعا ترکر های عمومی کم میارن ،
    ترکر هایی وجود دارن که داخلش افراد ګروه ګروه نرم افزار های مختلف و خیلی ګرون قیمت رو میخرن واسه استفاده ی خودشون و بعد هم رو همون ترکر اپلود میکنن ( نرم افزار هایی که بار اولین بار واسه دانلود رو نت قرار میګیرن ) واسه فیلم های قدیمی و کمیاب ترکر های خصوصی مخصوص به خودش وجود داره و فیلم هایی که رو اون ترکر ها قرار دارن شما نمیتونی داخل ترکر های عمومی پيدا کنی ( واسه همین فکر میکنین فیلم های قدیمی کمیاب هستن ، تقریبا 80٪ کشور ها با زبان های مختلف ترکر های مخصوص به خودشون رو دارن و فایل های مخصوص همون زبان ، فیلم و نرم افزار و کتاب و ... رو روش اپلود میکنن ولی شما کم پيش میاد رو ترکر عمومی یه نرم افزار یا کتاب و فیلم اسپانیایی یا فرانسوی پیدا کنی)
    واسه دانلود موزیک سایت های مخصوصی وجود دارن و هر موزیکی رو میشه داخلشون پیدا کرد موزیک هایی که رو ترکر های عمومی پیدا نمیشه ،
    ترکر های عمومی در مورد نرم افزار خیلی خود هستن چون نرم افزار ها حجم زیادی ندارن و ترکر خصوصی درست هم هنوز براش نساختن ( چون demonoid وجود داشت )
    الان که demonoid از کار افتاده دیګه ترکر های عمومی خیلی ضعیف تر از قبل شدن
    اکثر فایل هایی که داخل ترکر های عمومی میبینی سورسش ترکر های خصوصی هست مثلا همین axxo هم dvd رو از داخل ترکر های خصوصی دانلود میکنه و اونا رو ریپ میکنه بعد رو ترکر های عمومی اپلود میکنه ( البته من قبلا فکر میکردم ایشون خودشون این دی وی دی ها رو میخرن ولی تازه متوجه شدم اشتباه بوده )

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

پيش فرض

اقا من دانلودم رو دارم 3 روز بعد ادامه می دم و سید و از این چیزا دیگه نداره چه جوری درخواست سید بدم الان نمی تونم دامش رو دانلود کنم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •