اگه اون گزینه رو انتخاب کنید، خودش به صلاحدید خودش از فضای خالی استفاده می کنه
برای ساختن دستی پارتیشین ها باید Manual رو انتخاب کنید![]()
اگه اون گزینه رو انتخاب کنید، خودش به صلاحدید خودش از فضای خالی استفاده می کنه
برای ساختن دستی پارتیشین ها باید Manual رو انتخاب کنید![]()
با تشکر
پس فقط از فضای خالی استفاده میکنه و به د رایوهای دیگه کاری نداره درسته ؟
یعنی به اطلاعات من اسیبی نمی رسه ؟
در مورد پارتیشنها هم درست گفتم همین سه پارتیشن home . root .swap هستند ؟
با این فضایی که در اختیار دارم به نظر شما اندازه پارتیشن ها رو اگه خودم بخوام در حالت manual اختصاص بدم چطور باید باشه ؟
با تشکر
دوست عزيز براي پارتيشن بندي به پارتيشن /usr هم احتياج داريد. در ضمن اگر خاموش موقت يا معادل swap در ويندوز مثل حالت hibrenate استفاده نداريد خيلي لزوم استفاده از اين پارتيشن نميره.
براي پارتيشن بندي هم در حالت custom layout بريد و دستي خودتون اضافه كنيد پارتيشن ها رو با استفاده از فضاي خالي.. اينطوري ديگه به پارتيشن اي ويندوزي هم آسيب نميرسونيد.. كار سختي هم نيست
با سلام
من ديشب اوبونتو 9.10 رو براي اولين بار نصب کردم در حالت manual به پارتيشن بندي وارد شدم اما دو پارتيشن root و swap رو بيشتر نتونستم بسازم
آيا براي ساخت پارتيشن هاي مختلف بايد قبل از نصب لينوکس در محيط ويندوز مقدار فضايي رو که مي خواهيم به لينوکس اختصاص بديم بايد به صورت پارتيشن هاي جدا دراوريم
مثلا من قبل از نصب لينوکس 30 گيگ فضاي خالي رو توي ويندوز اماده مي کنم حالا اين فضا رو باز بايد به يک 4 گيگي براي swap و مثلا دو تا 10 گيگي براي root و home تقسيم کنم يا کل فضا هم به صورت يکجا باشه . توي خود لينوکس مي تونم تقسيم کنم
در محيط گنوم در اوبونتو ابزار شبيه به disk managment ويندوز وجود نداره که موقيعت پارتيشن ها رو بتونم ببينم يا تغيير بدم
با تشکر
وجود داره و امکاناتشم بیشتره
اسمش هم GParted هست
قبل از نصب UBUNTU حتی لازم نیست فظا رو خالی کنید. با خود UBUNTU هم میشه وقت نصب یک پارتیشین رو کوچیک کرد و بعد هر چند تا لازم بود پارتیشین ساخت ! عجیبه که شما نتونستی !!!
با تشکر
بله اسم این gparted رو شنیده بودم اما این gparted در محیط گرافیگی گنونم که وجود نداره ؟ یا در محیط نصب هست ؟
خوب الن توی محیط گنونم اوبونتو چطور می تونم پارتیشنهام رو ببینم و تغییر بدم ؟
راستی از کدوم قسمت باید ببینم که وسایل سخت افزاریم نصب هست یا نه . مثل مودم و یا ... شبیه به device manager windows
با تشکر
سلام دوست عزیز!
چند تا نکته :
۱- شما براحتی می توانید در (اگر اهل ترمینال هستید!)terminal با دستور
تمام کارهای مربوط به پارتیشن بندی رو انجام بدبد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۲- شما قطعات سخت افزاری همانند مودم رو باید به صورت دستی نصب کنید. برای کارت گرافیک هم می تونید از log ایکس تون در سیستم لوگ مطلع بشید . اونجا هر قسمت رو به طور جداگانه گفته. بعضی از داریور ها همانند کارت صدا در کرنل تعریف می شند بسته به نوع کرنلتون داره هر چه جدید تر بهتر. با این دستور می تونید از وضعیت کرنل سیستمتون آگاه بشید.
البته توجه کنید که کارت گرافیک نیاز به درایور خواهد داشت که شما باید بر حسب نوع برند کارت گرافیک اون رو نصب کنید. که به صورت دستی هم می تونید این کار رو انجام بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
چرا در نسخه قبلي اوبونتو 9.10 كه روي سيستم بود و يكي از دوستان نصبش كرده بود حالت باز كردن پنجره ها با اين نسخه اي كه من نصب كردم فرق داره
در نسخه قبلي وقتي مي خواستم يك پنجره را ماكزيمم كنم با حالت يك فشار قوي به چهار گوشه پرتاپ مي شد و ماكزيمم مي شد اما در نسخه جديد نصبي من به اين صورت نيست و خيلي عادي باز ميشه
با تشكر
به طور پیشفرض Compiz Fusuin فعال نیست
باید اولکارت گرافبک رو نصب کنید بعد از اینجا فعالش کنید :
System -> Preferences -> Appearance -> Visual Effects
موفق باشید![]()
با سلام
بنده امروز تونستم لینوکس اوبونتو 9.10 را در کنار ویندوز سون نصب کنم اما چند سوال دارم
لینوکس را من از مجموعه کینگ 16 تایی نصب کردم.
سوال اول: نسخه ویندوز سون من 64 بیتی است( البته انهم به خاطر 8 گیگ رم ) اما موقع نصب لینوکس گزینه ای که باشه من نسخه 32 یا 64 بیتی را انتخاب کنم پیدا نکردم البته بعد نصب توی لینوکس گشتم و دیدم لینوکسی که من نصب کردم 32 بیتی است
سوال دوم :مادربرد من گیگا مدل EP45 UD3P V 1.6 است وقتی سی دی مادربرد را گذاشتم توی سی دی هیچ چیزی را نشان نداد در واقع درایور را من میخواستم نصب کنم که نشد توی سایت گیگا هم درایوری برای لینوکس نبود
سوال سوم: درایور کارت گرافیکی را که برای لینوکس بود دانلود کردم اما نصب نشد
فعلا همین 3 تا بقیه اش هم برای بعد
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)