دقیقا مشکلون همینه و ارزونی سرویسشون هم همینه چون تجهیزات تو شهرهای اصلی ندارن کلا باید اطلاعات بره کرمان بعد ...
دقیقا مشکلون همینه و ارزونی سرویسشون هم همینه چون تجهیزات تو شهرهای اصلی ندارن کلا باید اطلاعات بره کرمان بعد ...
اینو خودش فرستاده ، درستم هم میگه چون واسه من الان هم از لینک حارجی و هم داخلی یه سرعت میده در حالی که دیروز از 1800 میرفت رو 1100 دوباره برمیگشت بالا ...
![]()
سرعت برای من روی 6 بسته شده چون شبا snr میاد پایین ولی سرعت دانلود فقط 5 ثانیه روی 700 میمونه بعد میشه 300 نهایت 400 پینگ هم که هر روز میره بالاتر الان 8.8.8.8 شده 200 شاید فقط تهران رو اوکی کرده باشن بقیه نمیدنم والا فکر کنم باید مشتری به اینا زنگ بزنه گیر بده که اینترنتشون رو درست کنن جای اینکه خودشون پیگیری کنن
باز حداقل تو پینگ 130 داری من بدبخت که پینگم 200شده با همین تایم اوت ها . ریده بان نت مثل سک سک میمونه شانسیه برای همه (اینو میشه برای کل اینترنت ایران هم گفت ) اگه این پکت لاس رو هم نداشت قابل تحمل بود بدبختی کاهش پینگ هم روش تاثیری نداره
از دیشب هم نت هر چندساعت قطع میشه وصل هم نمیشه مودم باید ریست باشه. ریدهبان نت پیشرو در ارتباطات![]()
دیگه وقت شکایت 195 رسیده 1 ماه شارژ میکنی کلا مشکله آرزوم شده 1 روز مشکل نداشته باشه یه گیم نورمال بریم امروز که نزدیک 8 بار DC شدم وسط گیم
من هر چند روز ۱۹۵ شکایت میزنم هیچ فایده ای ندارد تهش زنگ میزنن بهت همونجا حل میشه باز روز بعد همون اش و همون کاسه وقتی اون همه ترافیک با تجهیزات اجاره ای سرویس میدن عاقبتش همینه جالبه یکی تو پیج اینستاشون ازشون انتقاد کرده بود نت طرفو قطع کرده بودن
والا من چیز زیادی نمیخوام حتی پینگ 200 هم مشکلی ندارم فقط این پکن لاس رو بتونن درست کنن دیگه از خدا هیچی نمیخوام
آخه بدبختی اینجور نبود کلا 1 یا 2 هفته عالی بون پکت لاس 0 پینگ 130 گیم میرفتی حال میکردی الان گیم میرم از بس نوسان میکنه دوست دارم با کله برم تو مانیتور فقط
---- تو این gateway جدیدشون پینگ بگیرین ازش نگاه چه نوسانی میکنه عملا همچیشون از دم ریده
یه سال ازش نت داشتم از حق نگذرم خوب بود،ولی تو دوماه گذشته خیلی افتضاح شده مشکلات تایم اوت و پینگ ...
تو یکی دوماه گذشته معلوم نیست چه سیستمی پیاده کردن مثلا سرعت دان از رو 1.8 مگ میاد رو یه مگ بعد پنج شیش ثانیه
تک کانکشن خود دیده بانت قبلنا ششصد کیلوبایت بودش الان داغون شده باید شدوساکس بزنی تا سرعت تک کانکشن بره بالای یه ممگ
تو یه هفته گذشته هم سرعت دان اومده روی سیصد چهارصد کیلو بایت
در کل دوماه دیگه جشنواره دارم احتمال زیاد تخلیه بزنم
Last edited by david848; 28-10-2019 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)