تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 212 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زنگیدم گفت امروز فردا درست میشه ولی مسیرا یه مقدار خالی شده که محسوس هست تو دانلود و صفحه و بره من نوسانش زیاد بود تو دانلود که امروز برطرف شد ، بهش گقتم فیکس کردنش مهم نیست مهم اینه که بمونه گقت میمونه و دیگه نوسانی نمیشه .الان سرعت من از داخلی و خارجی کامل شده و با 1810 کیلو دان می کنه ...
    ضمنا گفت داریم رو پینگ کار می کنیم که پهنای باند رو تهران تحویل بدیم نه اینکه بیاد تهران باز برگرده کرمان پاسخ داده بشه که باعث میشه 20 میلی کم بشه ...
    به نظر من پیگیر بشیم همینو درست کنن بهتره تا هی شرکت عوض کنیم ...
    من که زیاد گیر میدم و زنگ میزنم تا همه چیو درست کنه
    دقیقا مشکلون همینه و ارزونی سرویسشون هم همینه چون تجهیزات تو شهرهای اصلی ندارن کلا باید اطلاعات بره کرمان بعد ...

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینو خودش فرستاده ، درستم هم میگه چون واسه من الان هم از لینک حارجی و هم داخلی یه سرعت میده در حالی که دیروز از 1800 میرفت رو 1100 دوباره برمیگشت بالا ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سرعت برای من روی 6 بسته شده چون شبا snr میاد پایین ولی سرعت دانلود فقط 5 ثانیه روی 700 میمونه بعد میشه 300 نهایت 400 پینگ هم که هر روز میره بالاتر الان 8.8.8.8 شده 200 شاید فقط تهران رو اوکی کرده باشن بقیه نمیدنم والا فکر کنم باید مشتری به اینا زنگ بزنه گیر بده که اینترنتشون رو درست کنن جای اینکه خودشون پیگیری کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

باز حداقل تو پینگ 130 داری من بدبخت که پینگم 200شده با همین تایم اوت ها . ریده بان نت مثل سک سک میمونه شانسیه برای همه (اینو میشه برای کل اینترنت ایران هم گفت ) اگه این پکت لاس رو هم نداشت قابل تحمل بود بدبختی کاهش پینگ هم روش تاثیری نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از دیشب هم نت هر چندساعت قطع میشه وصل هم نمیشه مودم باید ریست باشه. ریده‌بان نت پیشرو در ارتباطات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دیگه وقت شکایت 195 رسیده 1 ماه شارژ میکنی کلا مشکله آرزوم شده 1 روز مشکل نداشته باشه یه گیم نورمال بریم امروز که نزدیک 8 بار DC شدم وسط گیم

در آغاز فعالیت EDK-Rise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

دیگه وقت شکایت 195 رسیده 1 ماه شارژ میکنی کلا مشکله آرزوم شده 1 روز مشکل نداشته باشه یه گیم نورمال بریم امروز که نزدیک 8 بار DC شدم وسط گیم
    من هر چند روز ۱۹۵ شکایت میزنم هیچ فایده ای ندارد تهش زنگ میزنن بهت همونجا حل میشه باز روز بعد همون اش و همون کاسه وقتی اون همه ترافیک با تجهیزات اجاره ای سرویس میدن عاقبتش همینه جالبه یکی تو پیج اینستاشون ازشون انتقاد کرده بود نت طرفو قطع کرده بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

والا من چیز زیادی نمیخوام حتی پینگ 200 هم مشکلی ندارم فقط این پکن لاس رو بتونن درست کنن دیگه از خدا هیچی نمیخوام
    آخه بدبختی اینجور نبود کلا 1 یا 2 هفته عالی بون پکت لاس 0 پینگ 130 گیم میرفتی حال میکردی الان گیم میرم از بس نوسان میکنه دوست دارم با کله برم تو مانیتور فقط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

---- تو این gateway جدیدشون پینگ بگیرین ازش نگاه چه نوسانی میکنه عملا همچیشون از دم ریده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یه سال ازش نت داشتم از حق نگذرم خوب بود،ولی تو دوماه گذشته خیلی افتضاح شده مشکلات تایم اوت و پینگ ...
    تو یکی دوماه گذشته معلوم نیست چه سیستمی پیاده کردن مثلا سرعت دان از رو 1.8 مگ میاد رو یه مگ بعد پنج شیش ثانیه
    تک کانکشن خود دیده بانت قبلنا ششصد کیلوبایت بودش الان داغون شده باید شدوساکس بزنی تا سرعت تک کانکشن بره بالای یه ممگ
    تو یه هفته گذشته هم سرعت دان اومده روی سیصد چهارصد کیلو بایت
    در کل دوماه دیگه جشنواره دارم احتمال زیاد تخلیه بزنم
    Last edited by david848; 28-10-2019 at 01:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •