تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 601 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 6001

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

فیبر کشی رایگان شد؟؟؟ در مورد ما چی فک کردن؟؟؟؟ الان زنگ زدم مخابرات میگه باید ۷۹ نفرو بیارین گفتم چرا ؟ قبلا۲۰ نفر بود گفتن الان چون رایگانه ؟؟؟ منم هفتاد نفرو معرفی کردم مهابرات به همشون گفت هزینه کابل کشی داره ؟؟؟ هه؟ این رایگان یعنی چی؟ میشه برام معنی کنید؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فیبر کشی رایگان شد؟؟؟ در مورد ما چی فک کردن؟؟؟؟ الان زنگ زدم مخابرات میگه باید ۷۹ نفرو بیارین گفتم چرا ؟ قبلا۲۰ نفر بود گفتن الان چون رایگانه ؟؟؟ منم هفتاد نفرو معرفی کردم مهابرات به همشون گفت هزینه کابل کشی داره ؟؟؟ هه؟ این رایگان یعنی چی؟ میشه برام معنی کنید؟

به قول انگلیسی زبان ها Too good to be true ...
    اینجا ایران هست شما برو خدا را شکر کن که توی یک شهر بزرگ زندگی میکنی که مثلا اینترنت فیبر بهتون نمیدن اینجایی که من هستم آب که نیاز اساسی انسان است همین طوری یک یا دو روز قطع میشه و حالت عادی هم جیره بندی است .
    خوب خدا را شکر ایران هیچ مشکلی نداره و چند روز دیگه هم ماهواره میفرستیم تو فضا چون بودجه زیادی داریم باید یکاریش کنیم و قدرت ایران را به جهانیان نشان بدیم آب مردم میخوان چیکار .

4. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به قول انگلیسی زبان ها Too good to be true ...
    اینجا ایران هست شما برو خدا را شکر کن که توی یک شهر بزرگ زندگی میکنی که مثلا اینترنت فیبر بهتون نمیدن اینجایی که من هستم آب که نیاز اساسی انسان است همین طوری یک یا دو روز قطع میشه و حالت عادی هم جیره بندی است .
    خوب خدا را شکر ایران هیچ مشکلی نداره و چند روز دیگه هم ماهواره میفرستیم تو فضا چون بودجه زیادی داریم باید یکاریش کنیم و قدرت ایران را به جهانیان نشان بدیم آب مردم میخوان چیکار .
    اینقدر ایه یاس نخونید. همچین میگید که همه جا گل و بلبله. هندی که الا واسه خودش اسم و رسمی درآورده، قسمتی از مردمش بابت سرویس بهداشتی مشکل دارند. چین قدرت اقتصادی شده است ولی بعضی از مردمش در سال شاید یک و دو بار رنگ گوشت ببینند. درامریکا مردمی داریم که کنار خیابان زندگی می کنند. ما هم میدونیم مشکل هست ولی بجای هی شکایت کردن باید انقدر پیگیری کرد تا از رو برن. اگر مال این حرفا نیستید پس سکوت کنید. شاید یه خدا با خبری کاری که شما هی لنگ می زنید را انجام دهد.

6. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پست حذف شود ...
    Last edited by vegas; 23-01-2019 at 19:46.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی روش عملی این مطلب رو میدونه؟
    "امكان ديگر مودم ONT ، اتصال و شماره گيري با موبايل بجاي گوشي تلفن منزل و با خط ثابت و تعريف ٢ پهناي باند با سرعت دسترسي هاي مختلف به اينترنت و... مي باشد."
    یعنی میشه با نرم افزار GS Wave و از طریق وای فای با همون شماره خط ثابت خودمون و با همون هزینه تماس برقرار کرد. کسی تنظیماتش رو بلده؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی روش عملی این مطلب رو میدونه؟
    "امكان ديگر مودم ONT ، اتصال و شماره گيري با موبايل بجاي گوشي تلفن منزل و با خط ثابت و تعريف ٢ پهناي باند با سرعت دسترسي هاي مختلف به اينترنت و... مي باشد."
    یعنی میشه با نرم افزار GS Wave و از طریق وای فای با همون شماره خط ثابت خودمون و با همون هزینه تماس برقرار کرد. کسی تنظیماتش رو بلده؟
    عبارت "پروتکل SIP" رو در نت سرچ کنید با توضیحات علمیش آشنا میشید. این پروتکل شبکه باعث میشه که کاربر قادر باشه که از تماس صوتی بر بستر اینترنت (VoIP) مثل تماس صوتی روی شبکه مخابراتی معمولی بهره برداری کنه. مودمهای نامبرده شده که برای FTTH استفاده میشن هم از این پروتکل پشتیبانی میکنند.

10. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عبارت "پروتکل SIP" رو در نت سرچ کنید با توضیحات علمیش آشنا میشید. این پروتکل شبکه باعث میشه که کاربر قادر باشه که از تماس صوتی بر بستر اینترنت (VoIP) مثل تماس صوتی روی شبکه مخابراتی معمولی بهره برداری کنه. مودمهای نامبرده شده که برای FTTH استفاده میشن هم از این پروتکل پشتیبانی میکنند.
    خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟
    اسمشو‌ یادم ولی یک سرویسی هست که شماره ثابت بهت میده ولی به صورت اینترنای در هذحای ایران قابل استفاده هست مثلا شمارن ۶۸۵۶۸۹۷۵۷ میشه شمارت و مکانی نداره مثل تلفن ثابت های سابق

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه یوزرنیم، پسورد، sip سرور داشته باشی، احتمالا بشه.
    تو اندروید تو تنظیمات خود گوشی می‌شه، تو اپل با اپ

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما اول باید سرویس SIP Phone رو از مخابرات خریداری کنید. (مشابه امتیاز خط تلفن معمولی). در اینصورت مخابرات یک شماره به شماا اختصاص میده. در مرحله بعد با استفاده از نرم افزاری مثل SIP Client که روی گوشی نصب میشه میتونید با شماره ثابتی که خریدید تماس برقرار کنبد (یا دریافت کنید)

خدمات مشابه ای از طرف شرکت اسیا تک هم ارائه میشه و تحت عنوان تلفن ثابت اسیاتک (آسیا تل) شماره ای به شما فروخته شده که اجازه میده با پروتکل SIP بصورت نرم افزاری از طریق اینترنت از شبکه مخابراتی استفاده کنید.

15. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •