تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 859 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان...این پورت ورودی تلفن به چه درد میخوره در مودم DT-350

بعد سیم کارت با پیشماره 094 میشه انلاین چک کرد فعال هست یا نه و یا چند روزه فعال میشه؟
    باهاش میشه voip مکالمه تلفنی کرد؛ مثل تلفن ثابت منتها رو LTE، که هنوز اینجا فعال نیست رو tdlte ایرانسل، ممکنه سالهای دیگه مث voip وایمکسش اینم فعال کنه، اونوقت میشه بهش یه تلفنم با تبدیل voip وصل کرد.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    آنتن هوایی میخوره بهش جهت تقویت ؟
    Dt-350
    که نه، ولی اون جدیده رو نمیدونم راستش

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا مودمz6000 انتن تقویتی بهش می خوره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه، باید بازش کنی عملیات انجام بدی روش

5. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

1

سلام دوست من . مرسی از راهنمایی . من متاسفانه مجبور شدم حضوری بگیرم . همین الان تازه هم برگشتم خونه . هنوز در جعبه رو باز نکردم . مودم خارجی گرفتم . فقط چنتا سوال از خدمتتون داشتم . اینکه سیم کارت رو به نامم زد و اس ام اسش اومد . گفت یه ساعت دیگه فعال میشه . چه طوری منوجه بشم فعال شده ؟ دوم اینکه برای راه اندازی غیر از کارای فیزیکی فقط فعال سازی سیم کارت و خرید تعرفه کافیه ؟ اگه وسطش مشکل خوردم ازتون میپرسم
    این قسمت رو نقل قول کردم ولی در صفحات بعدی دیدم فعال شده و دارید استفاده میکنید. شرمنده دیر جواب دادم

دوستان من الان مودم خارجی گرفتم با سیم کارت . الان سیم کارت رو انداختم چراغ اول در حال چشمک زدنه . توی فایل پی دی اف راهنما خوندم که چراغ اول چشمک بزنه یعنی در حال یافتن شبکه td هست . الان سوالم اینه که سیم کارت فعال نیست یا اینکه شبکه توو اتاقم اینقدر ضعیفه که برم پشت بوم تست کنم و کلا چه جوری بفهمم سیم کارتم فعال شده . تشکر
    هر وقت چراغ lte چشمک بزنه یعنی اون جایی که مودم رو گذاشتی، نمیگیره. بعضی مواقع هم مشکل موقتیه. مال من 2 روز طول کشید که به انتن دهی خوبش برگرده و فعلا درسته ( 3 روز اول خوب بود و 2 روز مجبور شدم مودم رو بالای کمد و دم پنجره بذارم و بعدش درست شد دوباره البته زنگ زدم بهشون گفتم )

چطور باید حسابو چک کنم؟ حجم باقیمانده و ...
    با استفاده از اپلیکیشن " ایرانسل من " و بعدش تماس میگیرید با شماره 09377070000 و تلفنی یه ایمیل بهشون میدین تا براتون ثبت کنن و یه رمز یکبار مصرف به ایمیلتون میفرستن تا بتونید وارد بشید

سلام
    من این مودم رو چند روز پیش تازه خریدم.در محدوده ما انتن دهی 4 خونه از 5 خونه روشن میشه ولی در قسمت تنظیمات خود مودم که میرم،Signal Strength زده -94 dBm و همچنین Link Quality 17 dB داره که خیلی کم هستن.
    سوالم اینه که باتوجه به اینکه چراغهای انتن تقریبا پر هستند این اعداد Signal Strength برای همه همینقدر کم هست؟در غیر اینصورت باید چه کرد تا این اعداد کمی بالاتر بره چون خیلی پایینن و در نتیجه سرعت هم کم هست
    مهم سرعتیه که با IDM دانلود میکنید. آنتن روی مودم دکوریه. این مودم از شرکت معتبری نیست و خیلی ایرادات داره

والا چی بگم پینگ عالی . تک کانکشن عالی ولی اصلا معلومه قبل از اینکه صفحه میخواد لود بشه و بیاد بالا یه سری اتفاقات و تاخیرات داره رخ میده . چن من بازی آنلاین انجام میدم بیشتر به چشم میاد مخصوصا موقع پیدا کردن حریف وگرنه برای وبگردی فوقش یه پروکس فعال میکنیم حل میشه .
    متاسفانه فعلا همه این مشکل رو داریم

داداش حرف شما اشتباهه چون وقتی شما شش ماهه 150 گیگ میگیری 119 هزار تومن بعد از شش ماه که ترافیک به پایان رسید باید از ترافیک آزاد تو سایت بخری که 150 گیگ شش ماه میشه 218 هزار تومن ،ولی شما فکر میکنی بعد شش ماه بازم به قیمت 119 هزار تومن میتونی بخری!اینا جایی نمیخوابن که آب زیرش بره ،در جواب دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این پست دوست عزیزمون تایید میشه. تازه 218 هم نیست و 235 در میاد چون موقع پرداخت یه ارزش افزوده ( دزدی جدید ) بهش اضافه میکنن و بعد به صفحه پرداخت بانک وصل میشید

سرعتش همون سرعت 4g هستش دیگ کاهش نمیده دیگ
    در شرایط برابر یه مودم 4G ایرانسل رو با مودم Z6000 تست کردم و سرعت Z6000 با توجه به LTE بودنش، 4 برابر 4G بود. پس مسلما نسل جدید یعنی TD-LTE خیلی بهتره

نه متاسفانه
    Last edited by OnlyRealMadrid; 11-03-2017 at 07:30.

7. 3 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mobile4persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوستان من مودم و بسته رو سه شنبه هفته پيش سفارش دادم از طريق سايت ايرانسل هنوز خبري نشده ، زنگ هم بهم نزدن. توي پشتيباني پرسيدم ميگه ٧ روز كاري ميرسه. براي بقيه هم اين قدر طول كشيده؟
    من اصفهان هستم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من مودم و بسته رو سه شنبه هفته پيش سفارش دادم از طريق سايت ايرانسل هنوز خبري نشده ، زنگ هم بهم نزدن. توي پشتيباني پرسيدم ميگه ٧ روز كاري ميرسه. براي بقيه هم اين قدر طول كشيده؟
    من اصفهان هستم.

برا من ۲۴ ساعته اومد تهرانم، و خود ایرانسلم بر خلاف سایت که زده ۷روز گفت ۲۴ ساعته میاد، فک کنم از تو سایت بتونید رهگیریش کنید که به پست تحویل دادن یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من نیاز به چند تا راهنمایی و کمک شما دارم.من فوتبال پِس 2017 رو در کنسول ی اس فور بازی میکنم و سه تا اینترنت دارم.یکی ای دی اس ال صبانت که پینگش روی 400 هست یکی ای دی اس ال شاتل کی ینگش روی 380 هست و یکی هم وایرلس شرکت حسابگر که پینگش روی 300 هست و به شدت ناپایدار هست و پینگش بسایر نوسان داره.به طور کلی هیچکدومشون برای بازی فوتبال ُپِس 2017 مناسب نیستند.البته ناگفته نماندکه آی پی و سرور کونامی کلا ضعیف هست و پینگ بالایی برای همه داره.اما هدف من این هست که پینگم رو به پایینترین نقطه ممکن بیارم.
    اول از همه از دوستان خوبم که از مودم و سیم کارت تی دی ال تی ای استفاده میکنند تقاضا دارم از این آی پی یه پینگ تایم بگیرن .این آی پی سرور کونامی هست.
    ping 210.148.52.133 -t
    و نتیجه رو در همینجا برایمن ارسال کنید که ببینم آیا ارزش داره که هزینه کنم یا خیر.ممنونم خیلی زیاد
    و سوال دوم بنده این هست که در حال حاضر بهترین مودم تی دی ال تی در بازار برای یک محیط آپارتمانی و طبقه اول،چه مودمی هست؟هزینه ش برام مهم نیست
    با تشکر از همه شما دوستان خوب که راهنمایی میکنید

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من نیاز به چند تا راهنمایی و کمک شما دارم.من فوتبال پِس 2017 رو در کنسول ی اس فور بازی میکنم و سه تا اینترنت دارم.یکی ای دی اس ال صبانت که پینگش روی 400 هست یکی ای دی اس ال شاتل کی ینگش روی 380 هست و یکی هم وایرلس شرکت حسابگر که پینگش روی 300 هست و به شدت ناپایدار هست و پینگش بسایر نوسان داره.به طور کلی هیچکدومشون برای بازی فوتبال ُپِس 2017 مناسب نیستند.البته ناگفته نماندکه آی پی و سرور کونامی کلا ضعیف هست و پینگ بالایی برای همه داره.اما هدف من این هست که پینگم رو به پایینترین نقطه ممکن بیارم.
    اول از همه از دوستان خوبم که از مودم و سیم کارت تی دی ال تی ای استفاده میکنند تقاضا دارم از این آی پی یه پینگ تایم بگیرن .این آی پی سرور کونامی هست.
    ping 210.148.52.133 -t
    و نتیجه رو در همینجا برایمن ارسال کنید که ببینم آیا ارزش داره که هزینه کنم یا خیر.ممنونم خیلی زیاد
    و سوال دوم بنده این هست که در حال حاضر بهترین مودم تی دی ال تی در بازار برای یک محیط آپارتمانی و طبقه اول،چه مودمی هست؟هزینه ش برام مهم نیست
    با تشکر از همه شما دوستان خوب که راهنمایی میکنید
    این آی پی مال ژاپن هست به هیچ عنوان پایین تر از 300 نمیاد

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mobile4persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

برا من ۲۴ ساعته اومد تهرانم، و خود ایرانسلم بر خلاف سایت که زده ۷روز گفت ۲۴ ساعته میاد، فک کنم از تو سایت بتونید رهگیریش کنید که به پست تحویل دادن یا نه.

متاسفانه توي بخش پيگيري سايتش ، در بخش عمليات هيچي ننوشته . حالا ببينيم چي ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •