تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 827 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهنام ابوالقاسم پور:
    ما به استقلال نمي بازيم
    --------------------------------
    • چرا مقابل سايپا بازي نکردي؟
    اين تشخيص سرمربي تيم است که چه بازيکني را به ميدان بفرستد. من فقط بايد تمرين کنم و حضورم در ترکيب پاس با تصميم دنيزلي خواهد بود.
    • درخصوص بازي با سايپا صحبت کن.
    هميشه بازي هاي اول سخت و حساس است ولي خوشبختانه پاس توانست با يک بازي حساب شده و هماهنگ حريف خود را شکست دهد. سايپا از مهره هاي خوبي استفاده مي کند و بردن اين تيم کار ساده اي نبود.
    • شرايط فعلي پاس چطور است؟
    پس از بردن سايپا از لحاظ روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار داريم و بچه ها با انگيزه زياد تمرين مي کنند تا براي بازي استقلال آماده شويم.
    • بازي سختي داريد، اين طور نيست؟
    تمام بازي هاي ليگ سخت است و ديدار مقابل استقلال هم از اين قاعده مستثني نيست. اگر بازي هميشگي خود را ارائه دهيم شکست دادن استقلال دور از دسترس نخواهد بود، من مطمئن هستم به اين تيم نمي بازيم.
    • و بازي با العين در جام باشگاه هاي آسيا ...
    دو بازي اخير اين تيم مقابل آ.اس.رم و النصر را ديده ايم و دنيزلي بازيکنان را با نقاط ضعف و قوت العين آشنا کرده است. براي قهرماني در آسيا بايد العين را در دو بازي رفت و برگشت از پيش رو برداريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قباخلو تنها غايب پرسپوليس مقابل سايپا
    -------------------------------------------------
    پيش از اين جواد کاظميان، سهراب انتظاري، مصطفي مهدوي کيا با مشکل مصدوميت مواجه بودند اما مشکل اين تعداد از بازيکنان به طور کلي منتفي شده و براي بازي مقابل سايپا مهيا هستند.
    از سوي ديگر در خصوص حامد کاويانپور و مهرداد اولادي نيز نگراني خاصي وجود ندارد.اين بازيکنان با کشيدگي مختصري روبرو شده بودند اما از امروز در تمرينات گروهي حضور خواهند يافت.
    تنها بازيکن پرسپوليس که در بازي مقابل سايپا به علت مصدوميت حضور نخواهد داشت مقداد قباخلو است که هنوز به طور کامل از بند مصدوميت رهايي نيافته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرتضي هاشمي زاده:
    جام جهاني واجب تر از وضعيت موي بازيکنان است
    -------------------------------------------------------------
    مرتضي هاشمي زاده بازيكن استقلال در خصوص اعلاميه فدراسيون فوتبال گفت: فكر نمي كنم همه بازيكنان تمايلي به بلند كردن مو داشته باشند. فدراسيون فوتبال نيز در اين مدت كارهاي مهمتري دارد كه بهتر است به آنها برسد تاموي بازيكنان.
    وي افزود: كمتر از يك سال ديگر به مسابقات جام جهاني زمان مانده، بهتر نيست به اين رقابت ها بينديشيم ،همچنين برنامه زماني مسابقات فوتبال ليگ برتر را تنظيم كنند.
    وي در آخر گفت: بهتر است فدراسيون به جام جهاني فكر كند تا بازيكنان چرا كه جام جهاني مهمتر است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محسن بياتي نيا:
    به استقلال گل مي زنم
    -----------------------------
    محسن بياتي نيا بازيکن تيم فوتبال پاس تهران گفت: مقابل سايپا نيمي از قدرت واقعي پاس را مشاهده کرديد و صددرصد روز چهارشنبه تيمي قدرتمندتر از مسابقه قبل را خواهيد ديد.
    ضمن اينکه تمام بازيکنان پاس از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي قرار دارند و فقط به شکست دادن استقلال فکر مي کنند.
    وي در ادامه افزود: تمام تلاش خودم را انجام مي دهم تا براي پاس مثمرثمر باشم و درپيروزي اين تيم نقش مهمي ايفا کنم.
    در طول هفته تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته ام و در شرايط خوبي قرار دارم، اگر مقابل استقلال به ميدان بروم صددرصد براي پاس گلزني مي کنم.
    بياتي نيا خاطرنشان کرد: پاس در اين فصل تدارک ويژه اي براي قهرماني ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا در نظر گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي:
    از تلاش بازيکنان و نتيجه رضايت دارم
    به خاطر مردم انزلي صبا را شکست مي دهيم
    --------------------------------------------------------

رشيد سازمند مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي گفت: در نيمه دوم و خصوصا بيست دقيقه پاياني اين نيمه مثل سال هاي گذشته بازيکنان به لاک دفاعي فرو رفتند و اين مسئله نگران کننده بود.البته طبيعي است که آن ها به علت جواني استرس داشتند و مي ترسيدند اين پيروزي را با شکست يا تساوي عوض کنند.
    وي در ادامه افزود: در کل هم از تلاش بازيکنان و هم از نتيجه به دست آمده رضايت کامل دارم.نبايد بيش از اين انتظار داشت زيرا ملوان 4، 5 بازيکن اصلي خود را نسبت به فصل قبل از دست داده است.بازيکنان جديد نيز تا بخواهد خود را با شرايط ليگ هماهنگ کنند نياز به زمان دارند و بعد از گذشت زمان مي توان در مورد آن ها اظهار نظر کرد.
    مديرعامل ملوان تصريح کرد: شکست صباباتري در مسابقه اول کار ما را سخت تر کرده است، آن ها يک تيم محلي نيستند، بلکه يک تيم حرفه اي اند که مي خواهند تحت هر شرايطي سه امتيازي را که در مسابقه قبل از دست داده اند را جبران کنند.
    بازيکنان ما نيز با تمام وجود سعي مي کنند دستورات کادر فني را در زمين مسابقه پياده کنند تا در زمين صباشهر امتيازات لازم را به دست آوريم.
    سازمند در پايان تاکيد کرد: ما در فصل گذشته در صباشهر شکست خورديم ولي حقمان باخت دو بر صفر نبود، ملوان در آن مسابقه روي دو اشتباه دروازه اش را باز شده ديد که در اين اشتباهات تکرار نخواهد شد.
    ضمن اين که انگيزه بازيکنان ملوان بسيار زياد است زيرا آن ها مي خواهند با شکست عامل محروميت تماشاگران ملوانکه همان تيم صبا است ، باعث خوشحالي مردم شهر انزلي شود. اميدوارم با يک بازي خوب و جوانمردانه بدون حاشيه خاصي صبا را در خانه اش مغلوب کنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديرعامل باشگاه شهيد قندي يزد:
    براي ميزباني مسابقات ليگ برتر آماده ايم
    -----------------------------------------------
    عبدالرضا دستا مدير عامل باشگاه شهيد قندي يزد گفت: تا آخرين لحظه مشخص نبود اين مسابقه برگزار مي شود يا نه، و حتي وقتي به خودمان اعلام شد براي حضور در اين ديدار آماده باشيد شوکه شديم.قطعي نبودن برگزاري اين ديدار و غيبت بازيکنان کليدي باعث شد بازيکنان داخل زمين جديت لازم را نداشته باشند.
    وي در ادامه افزود: عدم حضور بازيکنان خارجي که به علت نرسيدن کارت ITC نتوانستند مقابل راه آهن به ميدان بروند باعث کاهش قدرت تيم ما شده بود. البته با مدير برنامه هاي آن ها برخورد کرديم و قرار است طي روزهاي آينده مجوز بازي اين بازيکنان به دست ما برسد.
    ضمن اين که قرار است براي بازيکنان برزيلي معلم بگيريم تا کم کم به زبان فارسي صحبت کرده و بتوانند راحت تر با ساير نفرات تيم ارتباط برقرار کنند.
    مديرعامل قندي تصريح کرد: هيات فوتبال، تربيت بدني و نيروي انتظامي يزد طي جلسات متعدد هماهنگي هاي لازم را براي برگزاري اين مسابقه انجام داده است.
    از نحوه فروش بليط گرفته تا مسائل ديگر به طور کامل هماهنگ شده است و مي توانيم ميزبان خوبي براي مسابقات ليگ برتر و خصوصا ديدار اين هفته مقابل سپاهان باشيم.
    دستا در پايان تاکيد کرد: اميدوارم با اضافه شدن بازيکنان خارجي با قدرت بيشتري مقابل سپاهان به ميدان برويم و امتياز کامل آن مسابقه خانگي را به دست آوريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بداوي به بازي با ذوب آهن مي رسد
    ------------------------------------------------
    سرپرست استقلال اهواز در اين خصوص اظهار داشت: تمرينات تيم استقلال اهواز بعد از پيروزي در داربي خوزستان مقابل رقيب ديرينه اش ، با انگيزه بالايي از سوي کادر فني و بازيکنان هر روز در دو نوبت پيگيري مي شود.
    به همين دليل بازيکنانمان از آمادگي خوبي براي رويارويي با استقلال برخوردارند.
    وي در ادامه افزود: خوشبختانه دو بازيکن مصدوم ما نيز به آمادگي دست يافته اند، باقر احمدي پس از مدتها مصدوميت از روز گذشته تمريناتش را با تيم ما آغاز کرد ،ضمن اينکه ناجي بداوي نيز به احتمال بسيار زياد به بازي ذوب آهن مي رسد و پس از غيبت در داربي خوزستان تيم ما را همراهي خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربي پرسپوليس در اداره ماليات
    تسويه حساب مالياتي ابراهيمي صادر شد
    ----------------------------------------------------
    ناصر ابراهيمي در اين خصوص اظهار داشت: به علت مشخص شدن وضعيت قراردادم و نهايتا صدور کارت مربيگري براي حضور در نيمکت پرسپوليس در مرحله اول بايد تسويه حساب مالي خود را دريافت مي کردم، به همين جهت صبح امروز در اداره ماليات حضور يافتم تا وضعيتم مشخص شود.
    وي در ادامه افزود: مسئولان مالياتي اعتقاد داشتند که از سال 81-80 مالياتم را پرداخت نکرده ام در حالي که در مقطع مورد نظر فقط براي مدتي کوتاه در پرسپوليس مربيگري کرده بودم ،بنابراين اعتراضي را همراه با 500 هزار تومان به اداره ماليات ورزشکاران ارايه دادم تا مشکلم به طور کلي مرتفع گردد.
    البته با مساعدت مسئولان اين اداره تسويه حسابم صادر شد و قادرم پس از ارائه آن به هيات فوتبال کارت حضورم در نيمکت را دريافت کنم که خوشبختانه کارتم از چندي پيش صادر شده و با ارايه تسويه حساب به من تحويل داده خواهد شد.
    ابراهيمي در پايان خاطرنشان کرد: طبق گفته مسئولان مالياتي چهار ميليون ماليات از گذشته به من تعلق گرفته که اميدوارم با به رسميت شناخته شدن اعتراضم اين امر نيز حل و فصل گردد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازيکنان پرسپوليس در جلسه با پروين مطرح کردند؛
    در نيمه دوم با افت بدني مواجه شديم
    -------------------------------------------------------
    در اين جلسه که حدودا يکساعت به طول انجاميد پروين و ناصر ابراهيمي در مورد تساوي بحث برانگيز مقابل فجر سپاسي نکات مهمي را اشاره کردند و در نهايت خواستار توضيح بازيکنان در اين خصوص شدند.
    بازيکنان پرسپوليس متفق القول معتقد بودند که علت بازي ضعيف آن ها خصوصا در نيمه دوم به افت بدني شان باز مي گردد.
    بازيکنان اين تيم اعتقاد داشتند به علت گرماي بيش از حد هوا و تمرينات سخت بدني ، در 45 دقيقه دوم با مشکل بدني روبرو شده و به بدنهايشان جواب نمي داد، مسئله اي که موجبات تعجب ابراهيمي و پروين را فراهم ساخت.
    مدير فني و سرمربي پرسپوليس معتقد بودند که در نيمه دوم مسابقه با پاس و شهيد قندي بدن بازيکنان با مشکل مواجه نشد، مسئله اي که در بازي با فجر سپاسي به هيچ وجه تکرار نشد.
    سرمربي پرسپوليس در پاسخ اين مسئله اظهار داشت: تمرينات پرسپوليس قبل از بازي با فجر سپاسي به هيچ وجه سنگين نبوده و فشار تمرينات بدنسازي نيز چند روز قبل از بازي در هفته اول قطع شده بود. بنابراين ادله بازيکنان چندان منطقي به نظر مي رسد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وينکو بگوويچ:
    هرکجا باشم دلم با فولاد است
    تغييرات در پگاه به زمان سه ساله نياز دارد
    -------------------------------------------------
    وينکو بگوويچ درخصوص تيم پگاه گفت: بازيکنان خوبي را در تيم پگاه در اختيار دارم اما براي هماهنگي آرماني نيازمند آن هستيم که اندک اندک پيش برويم.
    وي در ادامه اظهار داشت: براي تغييرات اساسي به زماني سه تا پنج سال نياز داريم تا به خواسته هايمان برسيم ،همان کاري که در فولاد انجام داديم و مزد تلاشمان را نيز گرفتيم، هرچند که شرايط کار کردن در شمال ايران با جنوب کاملا متفاوت است.
    سرمربي پگاه ادامه داد :خوزستان استعدادهاي خوبي را در اختيار دارد ،ضمن اين که به علت شرايط آب و هوايي خاصش در هر فصل مي توان از بازيکنان بهره کافي را برد، زيرا زمين مسطح هميشه در اختيار مربي و بازيکنان است اما در شمال به علت شرايط جوي خاص زمينه اين مسئله همواره مهيا نيست، هرچند که در شمال نيز محاسن زيادي وجود دارد که از جمله شاخص ترين آن ها تماشاگران متعصبش هستند.
    وي در ادامه درخصوص ليگ برتر ايران افزود: هر سال رقابتها در ليگ برتر سخت تر از سال گذشته مي شود اما شاخص ترين آن باخت سنگين فولاد در سوپر جام و هفته اول مسابقات ليگ بود. از باخت فولاد ناراحت شدم ، در واقع هرکجا که باشم دلم با اين تيم است زيرا در طي چند سال کار در خوزستان زحمات زيادي براي اين تيم کشيدم.
    وي در خاتمه درخصوص تيم پگاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه مسئولان تيم همواره از من و برنامه هايم حمايت مي کنند مسئله اي که موجب دلگرمي ام شده است.
    از سوي ديگر مشکل من در پگاه در حال برطرف شدن است عمده مشکل ما در خط حمله بود که با به خدمت گرفتن طهماسبي تا حدود زيادي برطرف شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •