سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید که چطوری برای کانالم فهرست مطالب بسازم؟
ممنون میشم.
سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید که چطوری برای کانالم فهرست مطالب بسازم؟
ممنون میشم.
چجوری مدل گوشی رو در active session عوض کنم ؟ از build.prop گوشی عوض کردم ولی تاثیری نداشت ! . ظاهرا از جای دیگه مدل گوشیو رو میزنه .
بچه ها این نظرسنجی که با @vote ایجاد میشه آیا فرد ایجاد کننده می بینه دقیقا کیا به چی رای دادن؟ یا کلا کیا رای دادن کیا ندادن؟..
![]()
نه، فقط نتایج رو میبینه.
سلام
دوستان چند مشکلی دارم به تلگرام ممنون میشم:
1- فایل های صوتی که تو تلگرام دانلود میکنم! می زارم رو کامیپوتر خونگی اصن محو میشه!!! چرا؟
2- فایل صوتی تلگرام رو میزارم رو قسمت فایل آهنگ گوشی پلی نمکنه! چرا؟
3- چطور از ریپورتی دربیام؟ به اسپم بات پیام دادم درست نشده!!!
فایلهای صوتی در تلگرام دو دسته هستن. یکی فایلهایی که با برنامه تلگرام ظبط میشن و در تلگرام قرار میدن و دیگری آهنگهای معمولا MP3 که با شیر کردن در تلگرام قرار میگرن. فایلهای آهنگ mp3 مشکلی ندارن و همه جا قابل استفاده هستن. اما فایلهاییی که با خود تلگرام و لمس میکروفون ظبط میشن قابلیت پخش توی مدیا پلیر موبایل یا کامپیوتر رو ندارن.
این فایلها با MXplayer که یک پلیر ویدویی در موبایل هست قابل پخشه و در کامپیوتر هم با مرورگر فایرفاکس قابل پخشه. (خنده دار بود، نه؟)![]()
این فایلها در کامپیوتر به دلیل اینکه نرم افزاری برای شناسایی این فایلها وجود نداره به صورت ناشناخته در میان.
از ریپورتی هم نمیتونی در بیای.. بایستی یه مدت طولانی که معلوم هم نیست چند روزه، در ریپورتی باشی تا از ریپورت خارج بشه و هیچ آلارمی هم داده نمیشه که ریپورتی تموم شده. یهو یه روز میبینی ریپورت نیستی.
الان گوشیمmx player نصبه ولی اجرا نمیکنه؟؟؟
به این خاطر که اون فایل در برنامه موزیک پلیر تعریف شده و روی MX player نمیره که اجرا بشه.
اگه روی MX بره اجرا میشه. شما باید کاری کنی که با MX فراخوانی بشه. نه اینکه فقط MX نصب داشته باشی.
خوب چکارکنم با mx player بخونه؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان از عزیزان میخوام حتماً جوابی به سوالم بدن ، سپاس
من میخواستم بدونم در کانالی که دارم ، وقتی یه فایل صوتی رو اپلود میکنم که طرف دانلود کنه ، چطوری میتونم کاری کنم که فقط
کسایی که داخل اون کانال JOIN شدن دانلودش کنن؟ حالا طرف میاد بدون JOIN کردن مطالب رو میبینه ولی برای دانلود اون فایل که
صوتی هست باید حتماً JOIN کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)