تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 168 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

چه حالی داد .دم همه گرم مخصوصا سوشا و داور

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هی وای من چه حالی داد ولی بازی برگشت با این وضعیت بخوایم بازی کنیم حذف می شیم مخصوصا مهاجم اصلیشونم بازی می کنه

3. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

تبریک برای برد شیرین آسیایی

با این سبک بازی حریف خیلی مهم بود که گل نخوردیم، احتمالاً داور بی‌نوا هم تحت جو ورزشگاه به این موضوع واقف شده بود

سوشا عالی طارمی و عالیشاه باهوش... بازی برگشت بنگر فیکس برسه دفاع مطمئن‌تر هم میشه
    الهلال کند اینقدر به بازی تأخیر داد تا حداقل مساوی بگیره اما حالا قدرت دست ماست

شانس؟ نه به اندازه قهرمان لیگ‌مون

5. 10 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام

منم تبریک میگم این برد شیرین رو

در روزی کاملا واضح بود الهلال اومده بود برای مساوی،
    موفق شدیم پر هوادار ترین تیم عربستان (و یکی از حرفه ای ترین تیم های عربستان) رو شکست بدیم!

اینکه یکی الهلال اومده بود برای مساوی رو از وقت تلف کردن گلرشون از همون دقیقه 15 فهمید. (کلا یکی از وظایف ثابت طارمی تو بازی این شده بود که بره نزدیک گلرشون تا اون یارو توپ رو برداره و دوباره شروع کنه )

در مورد گل مون هم باید تشکر ویژه ای داشته باشیم از عالیشاه + طارمی که تا لحظه آخر نا امید نشدن و پیگیر بودن!

+
    ++
    +

پی نوشت:

تمامی گل هایی که پرسپولیس در این فصل از دقیقه 85 به بعد دریافت کرد! (لیگ + جام حذفی + آسیا) = 13 گل

یعنی 13 تا گل خوردیم، اما همین 1 گل زده تو همین بازی می ارزید به همه شون!
    من که راضی ام!

اگه اشتباه نکنم بازی برگشت، سه شنبه هفته بعد ساعت 22:35 دقیقه

7. 9 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

منم این برد شیرین را تبریک میگم
    و از داور محترم این بازی

جناب آقای Nagor Amir Noor Mohamed از مالزی کمال تشکر را دارم

9. 4 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم تبریک میگم، یه ربع آخر بازی رو دیدم.
    اینکه بازیکن اونا آخرای بازی اخراج شد، برای بازی برگشت پرسپولیس قطعا خوب میشه..
    .
    کلا بعد جریان ترختور و حال گیریش، دلمون رو پرسپولیس با برد دقیقه آخری جلو نماینده عربستان شاد کرد.
    حالا پرسپولیس میتونه با برنامه مشخص تری به فکر بازی برگشت باشه و اونا هم همش نگرانن که گل نخورن و گل بزنن. کلا برد های 1-0 خیلی حالت ویژه ای دارن و معمولا تیمی که بازی اول رو 1-0 برده، اغلب صعود میکنه.

11. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.

منم تبریک میگم این برد رو هر چند همیشه شانس یار ما نخواهد بود و اگر اینگونه عمل کنیم حتما در ریاض با مشکلات جدی تری مواجه خواهیم شد
    واقعا امروز هوادارا یار دوازدهم پرسپولیس بودن و یه گل هم برای تیمشون خریدن

راستی من چند دقیقه بازی رو از دست دادم متاسفانه چی شد برانکو کمندانی رو کشید بیرون یا اشتباهی من شنیدم؟

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 19-05-2015 at 23:13.

13. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

این هفته، هفته‌ی عجیبی بود
    و برای پرسپولیس هفته‌ی خوبی بود. ( یه بُردِ دیگه روبروی آبی‌پوش‌ها، اونم چه آبی‌پوش‌هایی! )

عجب بازی‌ای
    حدودای دقیقه‌ی ۲۴ گلی که آفساید نبود و دقیقه‌های ۸۹ و گلی که به کمک دیگائو به ثمر نشست.
    داوران مهربان :) که تیم حریفو شاید دیر و شاید هم به موقع ده نفره و برای خطای سوشا به کارت زرد اکتفا کردن.

کلا بازی جالبی بود.

تعداد موقعیت‌ گل‌زنی الهلال مسلما بیشتر بود ولی سوشا واقعــــا عالی کار کرد. و عالیشاه
    همچنین طارمی که با هر بازی نشون میده عجب بازیکنیه و چه بااخلاق!

ولی هادی نوروزی می‌تونست سانترهای بهتر و موفق‌تری داشته باشه و کلا اگه می‌تونستند سرعت بازی رو کنترل کنند
    نه فقط در نتیجه بلکه در عملکرد بهتر و مسلما بازی تماشایی‌تری می‌شد. ولی خب بازی خوبی بود در کل.

پ.ن: نمی‌دونم چرا (؟) ولی فکر می‌کنم انتقادی که فرکی دیشب به عادل کرد،
    تو گزارشگریِ امروزش تاثیر گذاشته بود. نمی‌دونم شاید حسِ من بود فقط.

تبریک می‌گم
    به امید بردهای آینده

15. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

منم تبریک میگم

نکات قابل توجه:

1- محمد نوری طبق معمول چند بازی قبل فوق العاده بود ... به خصوص تو کارای دفاعی که تو اکثر نبردها موفق عمل کرد. در پاس های عمقی و طولی هم خیلی خوب کار کرد و در کل یه هافبک آماده و درخشان بود

2- نورمحمدی خیلی مطمئن کار کرد ... برعکس اومانیا که دو سه تا سوتی داشت، علیرضا اکثراً خوب بود و یکی از بهترین های تیم ...

3- سوشا چند بازیه که خیلی خوبه ... البته خروجاش خیلی خطرناک بود امروز، به خصوص اینکه دو بار خواست با پا توپ رو بگیره ؛ اما در کل از وقتی ریش داعشی گذاشته خیلی بهتر دروازه بانی می کنه

4- امید عالیشاه و مهدی طارمی از جمله نعمت های پرسپولیس به شمار میرن ... خیلی خوبن این دو تا و واقعاً هم هماهنگ و خوب کار می کنن ... عالیشاه سرعتش خیره کننده است؛ ولی می تونه بهتر استفاده کنه از این سرعت ... طارمی هم بسیار خوش اخلاق و حرفه ای؛ از نظر فنی هم خیلی فرصت طلبه و قشنگ بازی می کنه ...

5- بازی خوب نورالهی و علی عسگر رو هم نباید فراموش کرد ... واقعاً با جون و دل بازی کردن و خیلی با غیرت بودن ... به معنای واقعی کلمه !

6- علیپور فاجعه بود؛‌ به نظرم دربی هم یه اتفاق بود که تونست اون جوری گل بزنه ... هنوز خیلی زوده بخواد فیکس بشه ...

7- من بازی بابک حاتمی رو قبلاً دقیق ندیده بودم ... دفاع راست خوبیه، من از سبک بازیش خوشم اومد؛ امروز هم علاوه بر دفاع خوب، توپا رو خوب جمع و دفع می کرد و چند پاس خیلی خوب رو هم ارسال کرد؛ از جمله یه موقعیت گل ساخت برای طارمی ... فکر کنم فصل آینده بشه روش حساب کرد

8- بازی برگشت بازی سختی خواهد بود ... ولی می دونم که می تونیم بالاخره بشکنیم طلسمشو ... به امید رستگاری در ریاض !

17. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کارت زرد مرحله گروهی پاک می‌شود

عالیشاه و مکانی بازی برگشت را از دست ندادند

براساس قانون مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، کارت‌های زرد بازیکنان در مرحله گروهی به مرحله حذفی انتقال پیدا نمی‌کند.عالیشاه و مکانی بازی برگشت را از دست ندادند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، امید عالیشاه و سوشا مکانی در دیدار دور رفت پرسپولیس مقابل الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کارت زرد دریافت کردند.

با توجه به اینکه این دو بازیکن در مرحله گروهی هم کارت زرد گرفته بودند این شائبه به وجود آمد که آنها از دیدار برگشت محروم شدند.

حامد مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در این مورد گفت: براساس بند دوم ماده 70 آیین‌نامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با صراحت اعلام شده، کارت زرد از مرحله گروهی به مرحله حذفی و از مرحله پلی‌آف به مرحله گروهی انتقال پیدا نمی‌کند، البته این در شرایطی است که بازیکنان فقط یک کارت زرد گرفته باشند و اگر بازیکنی با دریافت دو کارت زرد یا کارت قرمز در دیدار آخر مرحله گروهی بازی اول مرحله حذفی را از دست داده باشد، این محرومیت پابرجا می‌ماند.

پس از بازی تیم های پرسپولیس و الهلال به دلیل عدم اطلاع داشتن مسئولان باشگاه پرسپولیس رسانه‌ها، بازیکنان و حتی کادرفنی سرخ پوشان نیز طبق قوانین قبلی فکر کردند که این دو بازیکن از بازی برگشت مقابل الهلال محروم شده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •