تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 175 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

قرار بود بایرن با نصف تیمش بیاد و ببره، ولی به نظرم اگه با کل ذخیره هاش هم یه جا بازی می کرد خیلی فرقی به حالش نمی کرد
    یه یادآوری کوچیک " دو سال پیش بارسا در مجموع هفت گل از بایرن خورد 2 گل روبن - 2 پاس گل ریبری - 2 پاس گل آلابا " و این فقط تاثیر مستقیم بازیکنهای مصدوم حال حاضر بود برای دیدن تاثیرشون روی کل روند بازی فیلم بازی ها رو تماشا کنید .

و برای اونایی که فکر می کنند چه بایرن پرقدرتی رو له کردند بگم که شواینی و مارتینز کمتر از یک هفته است که از مصدومیت رهایی یافتن و لوا فقط 2-3 روزه و اماده نبودنش هم کاملا مشخص بود .
    و راجب بازی ، اگه داور دلش برای نیمار نسوخته بود و کارت زرد دوم رو بهش می داد گل اول بارسا زده می شد؟گل های بعدی چی ؟بالاخره علی رغم برتری نیمه اول بارسا ، بایرن نیمه دوم را در دست داشت بعلاوه اینکه نیمار را در بازی برگشت هم نداشتن .

البته قبول دارم که بارسای حال حاضر بسار پر قدرته و اگه برد شایستش بود اما اگه بایرن کامل بود قطعا بازی راحتی برای بارسا نبود و تفاضل گل هم احتمالا اینقدر نبود .
    نوشتن یه سری چیزا درباره تیمی با اینهمه بازیکن مصدوم و نا آماده بی انصافی و ... هست .

2. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیز شما ۱۰۰برابر بدتر این حرفها رو همون سال در مورد یک بارسا با شرایط بدتر از بایرن الان گفتین! یه اب هم روش خوردین!

4. 14 کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه یادآوری کوچیک " دو سال پیش بارسا در مجموع هفت گل از بایرن خورد 2 گل روبن - 2 پاس گل ریبری - 2 پاس گل آلابا " و این فقط تاثیر مستقیم بازیکنهای مصدوم حال حاضر بود برای دیدن تاثیرشون روی کل روند بازی فیلم بازی ها رو تماشا کنید .

و برای اونایی که فکر می کنند چه بایرن پرقدرتی رو له کردند بگم که شواینی و مارتینز کمتر از یک هفته است که از مصدومیت رهایی یافتن و لوا فقط 2-3 روزه و اماده نبودنش هم کاملا مشخص بود .
    و راجب بازی ، اگه داور دلش برای نیمار نسوخته بود و کارت زرد دوم رو بهش می داد گل اول بارسا زده می شد؟گل های بعدی چی ؟بالاخره علی رغم برتری نیمه اول بارسا ، بایرن نیمه دوم را در دست داشت بعلاوه اینکه نیمار را در بازی برگشت هم نداشتن .

البته قبول دارم که بارسای حال حاضر بسار پر قدرته و اگه برد شایستش بود اما اگه بایرن کامل بود قطعا بازی راحتی برای بارسا نبود و تفاضل گل هم احتمالا اینقدر نبود .
    نوشتن یه سری چیزا درباره تیمی با اینهمه بازیکن مصدوم و نا آماده بی انصافی و ... هست .
    صحبت ایشون در پاسخ به طرفداران بایرن بود که در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن با همه مصدوم ها، با نصف تیم فعلی می تونه بارسا رو شکست بده. شما که باخت رو به داوری به خاطر اینکه "اخطار دوم رو به نیمار نداد" مرتبط نکنید، شما که سایرین رو دعوت می کنید به دیدن بازی دو سال پیش برای اینکه این دوست ما "تاثیر مصدومین" رو متوجه بشه، توصیه می کنم خودتون اون بازی رو مشاهده کنید تا "تاثیر سایر چیزها" رو ببینید.

8. 18 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

wow... بازی فوق العاده بود. بارسا چند سر و گردن بهتر از بایرن بود و فکر می کنم امشب اولین باری بود که لوییز انریکه تونست اون "احترام" کافی برای خودش رو بدست بیاره (احترامی که صد درصد لایقش هست) با بردن بایرن پپ و نشون دادن اینکه تیمش در همون فصل اول توان بهترین بودن رو داره. در سال 2015 بی نظیر بودیم، نه بازی با تیم های درجه یک داشتیم که هر نه تا رو بردیم: سه بار آتلتیکو رو بردیم، دو بار منچستر سیتی رو، دو بار PSG رو، یک بار رئال رو و یک بار بایرن رو و در هر 9 بازی تیم برتر زمین بودیم.

بایرن بازی رو خیلی عجیب شروع کرد... یک سیستم دفاع سه نفره و سیستم مارکینگ نفر به نفر برای هر 11 نفر بارسا (توضیح بیشتر درباره این تاکتیک در تاپیک لیگ قهرمانان).

بارسا همون بارسای همیشگی بود، به همون ریلکسی ولی تیم خیلی متحرک تر از معمول بود و پرسینگ بهتر بود توسط همه بازیکن ها از جمله مسی. یکی از کارهای خیلی با ارزشی که انریکه انجام داده اینه که مسی رو از اون حالت کم تحرکی در بازی در آورده و الان مسی خیلی متحرک تر هست نسبت به فصل گذشته و تاثیرش در کار تیم هم مشخصه.

بازی رو خیلی بهتر شروع کردیم در 15 دقیقه اول می شد نتیجه رو پیش برد ولی پپ خیلی سریع تاکتیک بایرن رو تغییر داد و به همین خاطر هم باعث شد روند بازی کمی متفاوت بشه. به نظر من مشخص بود بایرن با شیوه ای که پیش گرفت (پرسینگ شدید + دبل مارک کردن بازیکن ها) توان ادامه این کار در 90 دقیقه رو نداره و این رو خیلی واضح دیدیم. در بازه های 5-6 دقیقه ای در نیمه اول و نیمه دوم بایرن کمی بهتر بود ولی موقعیتی نتونست خلق کنه و در کل بازی بایرن حتی یک ضربه در چارچوب هم نداشت و حتی ضربه خطرناک خارج از چارچوب هم نداشت و تنها موقعیت همون فرصت نیمه اول لواندوفسکی بود. بارسا از نظر فیزیکی و هم از نظر تکنیکی خیلی بهتر از بایرن بود.

بازی بعضی بازیکن ها فوق العاده بود به خصوص راکیتیچ که در خط هافبک بازی ای کرد که فابرگاس در هیچ بازی حساسی برای بارسا نتونسته بود انجام بده. کاملا یه بازی ایده آل باکس تو باکس و با تحرک و سرعت بالا و همیشه در زمان مناسب در محل مناسب بود و یک پاس گل هم داد. دنی آلوز هم به شکل عجیبی خوب بود چه در دفاع چه حمله... بهترین بازی دنی آلوز در شاید سه فصل اخیر بود این بازی. آلبا هم همینطور فکر می کنم یکی از بهترین بازیهاش در لباس بارسا بود.

نویر واقعا عالی بود و سه موقعیت فوق العاده رو از بارسا گرفت. تک به تک سوارز که انصافا سوارز خیلی خوب زد و یک دروازبان عادی هیچ وقت اون رو نمی گرفت، تک به تک دنی آلوز که باز هم خوب زد و صحنه ای که نیمار تک به تک شد روی سوپر پاس مسی و نویر بیرون اومد از دروازه که اون موقعیت هم در شرایط عادی یک گل بود. البته "رئیس" به نویر نشون داد هرچقدر هم نویر عالی باشه "رئیس" شخص دیگری است.

و می رسیم به رئیس که مغز متفکر همه چیز بارسا بود. ابتدا سوارز رو تک به تک کرد، بعد نیمار رو تک به تک کرد، بعد خودش گل فوق العاده اش رو زد، بعد گل فوق العاده ترش رو زد، و بعد هم یک پاس گل به نیمار داد.

و مسی با این پاس گل، به 24 پاس گل در لیگ قهرمانان رسید که فقط 6 تا فاصله داره تا اینکه رکورد دار پاس گل در تاریخ لیگ قهرمانان بشه (رکورد فعلی در اختیار رایان گیگز است با 30 پاس گل). و طبیعتا با دو گلی که زد، دقیقا یک روز بعد از رکوردشکنی رونالدو، رکورد تعداد گل لیگ قهرمانان رو هم شکوند (رکوردی که فکر می کنم در سال های آینده بارها جابجا خواهد شد ولی در نهایت رکورد از آن مسی خواهد بود چون سن و سال پایین تری داره و فرصت بیشتر برای گلزنی). تنها رکوردی که مسی نمی تونه بشکنه احتمالا رکورد علی دایی است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به عنوان یک هوادارا فوتبال، دیشب لذت بردم از بازی بارسا. و البته تبریک به هواداران بارسلونا.
    [بدون هیچ طرفداری] این بارسا لیاقت قهرمانی داره.
    و خیلی مفید و مختصر: "مسی".

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

همی بایرن قدرتمند هاینکس توی 2009 از همین مربی اسپانیایی توی یه نیمه 4 گل خورد و مجموعا 5-1 باخت ...
    بارسایی که 7 گل خورد وضعیتش مشابه بایرن بود . بایرن تاحالا جوردی رورا روی نیمکتش داشته ؟!
    مقایسه کردن با نتایج قبلی چقد آسونه...

12. 10 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسا بدون پنالتی اخراج دقیقه 3 و با خرابکاری سوارز و نیمار و البته 75 دقیقه بازی خوب بایرن (که من هیچ تیمی رو در این حد جلوی بارسا ندیده بودم) به این نتیجه رسید
    کمترین اختلافیه که میتونست باشه

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

16. 11 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

صحبت ایشون در پاسخ به طرفداران بایرن بود که در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن با همه مصدوم ها، با نصف تیم فعلی می تونه بارسا رو شکست بده. شما که باخت رو به داوری به خاطر اینکه "اخطار دوم رو به نیمار نداد" مرتبط نکنید، شما که سایرین رو دعوت می کنید به دیدن بازی دو سال پیش برای اینکه این دوست ما "تاثیر مصدومین" رو متوجه بشه، توصیه می کنم خودتون اون بازی رو مشاهده کنید تا "تاثیر سایر چیزها" رو ببینید.
    آرمان همون جا هم گفتم که نباید به سر انگشت نگاه کرد..
    بایرن می تونست با همین مصدومین مساوی رو تو نیوکمپ بگیره و تو بازی برگشت هر چیزی ممکن بود ولی رو یه سری اشتباهات از طرف مربی و بازیکنان نشد..

ولی بازم به کج بودن زمین و بلندی چمن و آب دادن قبل بازی و وزش باد با زاویه 30 درجه از شمال به شمال شرقی و داوری و این بهانه های واهی گیر نمیدیم.

خلاصه همینکه اون بازی عقده تاریخی شده خیلی جالبه و خلاصه فوتباله

بارسا بدون پنالتی اخراج دقیقه 3 و با خرابکاری سوارز و نیمار و البته 75 دقیقه بازی خوب بایرن (که من هیچ تیمی رو در این حد جلوی بارسا ندیده بودم) به این نتیجه رسید

18. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •