حرف حساب رو جناب ناظر زدن
اون دنیا باید از خیلیا حلالیت بگیریم از جمله فرانگ گیبیو![]()
حرف حساب رو جناب ناظر زدن
اون دنیا باید از خیلیا حلالیت بگیریم از جمله فرانگ گیبیو![]()
ای بابا ما هرموقع میایم اینجا به جای اینکه مطالب مفید و نقد در مورد بازی فیفا بخونیم همش داریم بحث های عقیدتی میخونیم... جدیدا هم پارو فراتر گذاشتن از کلمه زشت "دزد" استفاده میکنند و انگ دزدی میزنند... انگار اینجا مسجده در مورد آخرت و حلالیت هم بحث میشه...
این مسائل فقط برای مردم جهان سوم شیرینه ...
دوران کپی رایت و انحصارطلبی و مالکیت خصوصی همه جا داره منفور میشه و بسر میاد ما تازه یادش افتادیم!
دوستان فکر کنم یک تایپیک در مورد کپی رایت وجود داشت میتونید اونجا برید اعتراف و توبه کنید...
یادمه دوستان در تایپیک مربوطه در مورد آمار فروش کذایی و دروغ و تبلیغاتی EA هم افشاگری کرده بودند.
برای من که اجرا نشد .
حذف شود :|
Last edited by ahmad rezaa; 02-03-2015 at 04:38. دليل: حذف شدن :|
فک کنم این قابلیت روی کنسول وجود داشت اما تازه یادشون افتاده روی کامپیوتر هم فعالش کنن.
کلا همه چیز واسه کنسولیاست بازیا انحصاری ما فقط بازیا استراتژیک هست :|
سلام ابزاری چیزی نیست که بشه پست بازیکن رو توی کریر پلیر تغییر داد من الان فوروارد هستم ولی اکامپلیشمنت های جالب برا پست هافبکه
دوستان نسخه دمو رو سیستم من راحت اجرا میشد مشکلیم نداشت این نسخه کرک شده احتمال داره ایراد بده؟ ویندوزمم 7 64X هست.
دوستان کرک ورژن 3 هم منتشر شد
Last edited by Dav0od; 02-03-2015 at 22:13.
FIFA 15 Update 1-4 + Crack V3 - 3DM[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود مستقیم کرک ورژن 3 و آپدیت 1.4 بازی محبوب فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات این ورژن :
- برطرف کردن مشکل کرش بازی در قسمت انتخاب زبان بازی در ویندوز 8
- پشتیبانی از 65% سی پی یو های جدید
نکته : این کرک فقط با ویندوز های 7 ، 8 ، 8.1 نسخه 64 بیتی کار میکنه !
لینک های دانلود مستقیم و اختصاصی :
کرک ورژن 3 بهمراه آپدیت 4-1 فیفا 2015
پسورد در صورت نیاز : GamesEdit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک ورژن 3 به تنهایی با حجم 1.6 مگابایت
آموزش نصب :
* آپدیت را نصب کنید
* محتویات پوشه کرک را به محل نصب بازی انتقال دهید
* از طریق گزینه Launcher.exe بازی را اجرا کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)