تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 288 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ایمان آرش من به کمک نیاز دارم

روتر من قابلیت محدود کردن پهنای باند داره و محدود سازی پهنای باند رو از طریق ای پی انجام میده نه مک ادرس .میخام یکی از سه تا سیستمی که تو خونه بهش وصل میشن رو بدون استفاده از نرم افزار روی سیستم و فقط از طریق خود روتر محدود کنم الان مشکلم اینه که وقتی ای پی اون سیستم رو بهش دادم و محدودش کردم اگه سیستم ها دی سی شدن جای ای پی ها عوض میشه و اون ای پی که محدود کرده بودم میفته روی یه سیستم دیگه

خودم به این نتیجه رسیدم که باید ای پی استاتیک بهش بدم که دگیه تغییر نکنه .شما بهم بگین چه جوری باید توی روترم برای یه سیستم ای پی استاتیک بدم ؟
    برو داخل network and sharing center بعد سمت راست روی کانکشنی که باهاش وصلی کیلیک کن بعد بزن رو properties بعد رو ipv4 کلیک کن بزن رو properties بعد تیک use the following ip address رو بزن اونجا داخل ip address ای پی مورد نظرت رو وارد کن
    گیت وی رو هم ای پی روتر یا نانواستیشن بزار

2. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برو داخل network and sharing center بعد سمت راست روی کانکشنی که باهاش وصلی کیلیک کن بعد بزن رو properties بعد رو ipv4 کلیک کن بزن رو properties بعد تیک use the following ip address رو بزن اونجا داخل ip address ای پی مورد نظرت رو وارد کن
    گیت وی رو هم ای پی روتر یا نانواستیشن بزار
    لازم نیست توی روتر هم ای پی استاتیک ست کنم ؟

اگر من ای پی 192.168.0.100 رو به عنوان استاتیک به یکی از سیستمها دادم بعد هر سه تا سیستم dc بودن و یکیشون زودتر کانکت شد و این ای پی رو گرفت اونوقت سیستمی که ای پی استاتیکش همینه چه جوری کانکت میشه ؟
    Last edited by ahwazp30; 09-10-2014 at 12:49.

4. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

لازم نیست توی روتر هم ای پی استاتیک ست کنم ؟ اونوقت اگه تو سیستم ای پی 100 دادم و یکی دیگه از سیستم ها این ای پی رو داشت اونوقت این سیستم چه جوری ای پی میگیره ؟
    والا من خودم زیاد وارد نیستم ولی با نرم افراز هایی مثل who is on my wifi میشه ای پی دستگاه ها رو فهمید

6. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

لازم نیست توی روتر هم ای پی استاتیک ست کنم ؟

اگر من ای پی 192.168.0.100 رو به عنوان استاتیک به یکی از سیستمها دادم بعد هر سه تا سیستم dc بودن و یکیشون زودتر کانکت شد و این ای پی رو گرفت اونوقت سیستمی که ای پی استاتیکش همینه چه جوری کانکت میشه ؟
    فکر کنم اولویت رو میده به ای پی استاتیک
    ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ای پی دستگاه رو بالا بده مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱۹۹ اینطور مطمئن هستی که دستگاه دیگه ای ای پی رو نمیگیره
    مگه اینکه ۹۹ تا دیوایس داشته باشی [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

8. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فکر کنم اولویت رو میده به ای پی استاتیک
    ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ای پی دستگاه رو بالا بده مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱۹۹ اینطور مطمئن هستی که دستگاه دیگه ای ای پی رو نمیگیره
    مگه اینکه ۹۹ تا دیوایس داشته باشی [emoji3]

اره فکر خوبیه

آرش من نمیخام distance روی اتوماتیک باشه .حالا میخام بدونم اگه روی 57 کیلومتر بزارم تا وقتی که روی کمتر از 1 کیلومتر باشه چقدر تاثیر روی سیگنال و ccq داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اره فکر خوبیه

آرش من نمیخام distance روی اتوماتیک باشه .حالا میخام بدونم اگه روی 57 کیلومتر بزارم تا وقتی که روی کمتر از 1 کیلومتر باشه چقدر تاثیر روی سیگنال و ccq داره ؟
    اندازه اش رو نمیدونم ولی تاثیر میزاره هرچی مسافت رو بیشتر از اندازه لازم کنی هردوپارامتر بدتر میشن

خوت امتحان کن

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آرش گفتی سیگنال با نانو 5 بهتر از نانو m5

1-مثلا اگه من سیگنالم با ام 5 حدود 70 باشه با نانو 5 چقدر میشه ؟ میرسه به 60 ؟

2-اگه رادیوم رو افقی نصب کنم مثل T اونوقت تاثیری توی سیگنال داره یا بازم همین مقدار رو میده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نه اینقدر خوب نمیشه مخصوصا برای تو که ارتفاع رادیو پایینه
    خیر نمی تونی اینطور نصبش کنی

14. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایمان آرش من به کمک نیاز دارم

روتر من قابلیت محدود کردن پهنای باند داره و محدود سازی پهنای باند رو از طریق ای پی انجام میده نه مک ادرس .میخام یکی از سه تا سیستمی که تو خونه بهش وصل میشن رو بدون استفاده از نرم افزار روی سیستم و فقط از طریق خود روتر محدود کنم الان مشکلم اینه که وقتی ای پی اون سیستم رو بهش دادم و محدودش کردم اگه سیستم ها دی سی شدن جای ای پی ها عوض میشه و اون ای پی که محدود کرده بودم میفته روی یه سیستم دیگه

خودم به این نتیجه رسیدم که باید ای پی استاتیک بهش بدم که دگیه تغییر نکنه .شما بهم بگین چه جوری باید توی روترم برای یه سیستم ای پی استاتیک بدم ؟
    تا الان با روتر به این صورت کار نکردم.
    DHCP روتر کارش آی پی دادن به سیستم ها و گوشی ها هست.ببین آی پی که به سیستم مورد نظر داده چنده و همون رو وارد کن
    اگرم مشکلی پیش اومد که باید DHCP رو خاموش کنی و آی پی دستی هم رنج و هم کلاس به کل کلاینت های شبکت بدی و بعد آی پی سیستم مورد نظر رو وارد اون قسمت کنی.
    در همین حد میدونم.ولی اگر جواب نداد بدون گزینه ی بدرد بخوری نیست و اصلا نمیخواد ازش استفاده کنی.
    معمولا همه جا واسه محدود سازی از روتربرد ها و چیزای به این شکل استفاده میکنن که برای شما بصرفه نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •