کمیته داوران برای فرار از انتقادات داوری بازی پرسپولیس با سپاهان، اشتباهات قهرمانی رو هی به رخ ما میکشید ولی نمیدونست همین به رخ کشیدن میشه یه چماقی که الان تراکتور سازی داره میکوبه تو سرشون.![]()
کمیته داوران برای فرار از انتقادات داوری بازی پرسپولیس با سپاهان، اشتباهات قهرمانی رو هی به رخ ما میکشید ولی نمیدونست همین به رخ کشیدن میشه یه چماقی که الان تراکتور سازی داره میکوبه تو سرشون.![]()
به گزارش فارس، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جديدترين احکام خود باشگاه پرسپوليس را علاوه بر جريمه نقدي، يک امتياز هم از اين تيم کسر کرد و علي دايي را 2 جلسه از همراهي قرمزپوشان محروم کرد. پس از اين راي حرف و حديث زيادي مبني بر زمان محروميت دايي مطرح شد. دايي حتي خودش اعلام کرده که نميداند او فردا مقابل پديده شانديز روي نيمکت مينشيند يا خير، اما پس از پيگيريهاي خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از رئيس کميته انضباطي مشخص شد که دايي از فردا يعني اولين بازي خود مقابل پديده شانديز در چارچوب جام حذفي و بازي مقابل راه آهن در هفته 14 ليگ برتر روي نيمکت قرمزپوشان حضور نخواهد داشت تا دو جلسه محروميتش تمام شود.
خیلی خوب شد که داماش رو بردیم هم زمانش درست بود هم روحیه تیم رفت بالا. ایشالا میریم واسه قهرمانی نیم فصل.![]()
براي پرسپوليسي شدن مسلمان
رويانيان با اصفهانيها به توافق اوليه رسيد
محمد رويانيان در سفري به اصفهان با مسئولان باشگاه ذوب آهن براي پرسپوليسي شدن محسن مسلمان به توافق رسيد.
محمد رويانيان مديرعامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز راهي اصفهان شد و در ديداري با آذري مديرعامل اين باشگاه شرکت کرد.
به گزارش فارس، در اين جلسه در خصوص پرسپوليسي شدن محسن مسلمان با ذوب آهنيها توافق اوليه شد و به زودي هافبک خوشتکنيک اصفهانيها با توافقات انجام شده پرسپوليسي ميشود. اين اتفاق در نيمفصل ميافتد.
رويانيان امروز به دليل برخي مشکلات از مديرعاملي پرسپوليس استعفا کرده بود.
وي اظهار داشت: پس از صحبتهاي انجام شده و با توجه به سياستهاي تيم امروز جلسه بسيار خوبي را با مسئولان ذوب آهن داشتم و در خصوص مسائل مختلف در اين جلسه با يکديگر گفتوگو کرديم.
وي افزود: يکي از بحثهاي اين جلسه تبادل در خصوص جابجايي بازيکنان بود که خوشبختانه براي حضور بازيکنان مدنظر در پرسپوليس به توافقات بسيار خوبي رسيديم و من حتي امروز در نشستم با آذري چيزها و مسائل زيادي را ياد گرفتم که اميدوارم در آينده تعاملات بيشتر و بهتري بين تيم خوب اصفهاني و باشگاه پرسپوليس انجام شود.
هر دو تيم اهداف خاصي را داشتند که انشاءالله با رابطه خوبي که بين طرفين وجود دارد در آينده اين رابطهها گستردهتر خواهد شد.
مسلمان: درباره حضورم در پرسپولیس چیزی نمیدانم/ حرفهای نیست در مورد آینده حرف بزنم
هافبک تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: شنیدهام رویانیان به اصفهان آمده اما به خدا همان اندازه که شما میدانید، من هم میدانم که صحبتهایی انجام شده است.
![]()
محسن مسلمان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: من شنیدم و از طریق سایتها و رسانهها خواندم که شب گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آقای رویانیان دیداری با مسئولان ذوب آهن داشت و در سایتها خواندم که توافقات اولیهای انجام شده اما حالا باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میافتد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شما در جریان این موضوع هستید یا خیر، گفت: به خدا تا همان اندازه که شما در جریان هستید و از طریق رسانهها خواندم من هم در جریانم نه بیشتر و نه کمتر.
این بازیکن افزود: از خیلی قبل تر صحبت هایی شده بود که نیمفصل من به پرسپولیس بروم اما خودتان می دانید من با ذوب آهن قرارداد دارم و نمیتوانم بدون اجازه مسئولان درباره تیم دیگری حرف بزنم و این تصمیم باید بین مدیران دو باشگاه پس از توافقات لازم گرفته شود. حرفه ای نیست بخواهم از آینده صحبت کنم.
مسلمان ادامه داد: اگر هم اتفاقی بیفتد در نیمفصل است و من الان فقط تمام تمرکزم به بازی بعدی ذوب آهن است.
وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا رویانیان با شما دیدار داشته یا خیر، گفت: من به شما گفتم ایشان به اصفهان آمده بود و با مدیران باشگاه به توافقاتی رسیده من فقط همین میدانم و درست نیست بیشتر در این زمینه حرف بزنم.
انتهای پیام/ی
Last edited by shaparak13; 25-10-2013 at 16:04.
پس از انتشار عکس جنجالی هافبک مطرح پرسپولیس ، حقیقی در مقابل پاسخ در آمد : «باور کنید من استقلالی نیستم، یعنی هیچوقت نبودم. داستان این عکس هم تا حدودی پیچیده است. عکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچکترم که استقلالی است و با هم کری داریم، برای آنکه خوشحالش کنم مقابل دوربین موبایلش این ژست را گرفتم. بعدها موبایل برادرم خراب شد و برای تعمیر به تعمیرگاه رفت. متاسفانه تعمیرکار موبایل رسم امانتداری را بهجا نیاورد و این عکس را که به نظرش میرسید میتواند حاشیه درست کند، از روی گوشی برادرم برداشت و آن را در فضای اینترنت منتشر کرد. من یک پرسپولیسی متعصب هستم و از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم و از آنها عذرخواهی میکنم. از باخت به سایپا هم خیلی ناراحتم و اصلا شرایط خوبی ندارم و فقط منتظرم در بازیهای بعدی جبران کنم.»
فقط می تونم بگم متاسفم یک مشت دروغ سر هم کرده ملت رو ... فرض کرده![]()
Last edited by kasra_khan2003; 24-10-2013 at 07:26. دليل: حذف تصویر
رضائی یه مرام بذاره و نوروزی و علی عسگر رو هم با خودش ببره، والا صواب داره
بابا این نوروزی رو روی رضایی اشانتیون بدن بره![]()
Last edited by fishdilo; 23-10-2013 at 18:52.
آقا حیف شد به کلکسیون تیمایی که 6تایی کردیم اضافه نشدن![]()
Last edited by lazy; 23-10-2013 at 19:36.
نصيرزاده:گل پديده به پرسپوليس مردود بود
کارشناس داوري فوتبال گفت: بازيکنان پديده با توجه به اينکه بازيکني روي زمين افتاده بود، حق نداشتند بازي را شروع کنند و گل اين تيم به پرسپوليس مردود بود.
هوشنگ نصيرزاده در خصوص گل پديده مشهد به پرسپوليس اظهار داشت: در آن صحنه داور بازي در صورتي ميتوانست بازي را ادامه دهد که مطمئن باشد بازيکن به سرعت از روي زمين بلند شده و ميتواند به بازي ادامه دهد.
به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: چون بازيکن پديده پس از صحنه خطا روي زمين ساکن بود و براي بازيکنان حاضر در ميدان ايجاد خطر ميکرد، داور ابتدا بايد از وضعيت بازيکن کاملا مطمئن ميشد و بعد بازي را ادامه ميداد.
اين کارشناس داوري گفت: اين موضوع که ضربات ايستگاهي را ميتوان سرعتي آغاز کرد، ارتباطي با صحنهاي که بازيکن پديده روي زمين افتاده بود پيدا نميکرد و بازيکنان پديده حق نداشتند بازي را شروع کنند. گلي که پديده در اين بازي به ثمر رساند مردود بود.
عجب کری سختی هم داشتن...کری هم فهمیدیم چیهعکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچکترم که استقلالی است و با هم کری داریم
اگر باشگاه باشگاه بود که یک جریمه به نافت بسته بود دیگه شکر نخوری...از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم
زمونه عوض شده. دیگه آخرای دوران تعصب مال دوران امثال محرمی و پیوس و باقری و ...بود. تعصب با خداحافظی مهدوی کیا تموم شد ، شما خودتو ناراحت نکن ما به تیم علاقه داریم نه فرد...اون کریمی که انسانیت داشت و غیرت و جنگندگی ، هم از پرسپولیس مهمتر نیست، شما که...
کسی از تیمی به تیمی میره مثل عابدزاده باشه مرد و مردانه...حتی مثل هاشمی نسب! لااقل یک مساله ای پیش بیاد...نه هویجوری عقشی...
شماها دارید رزرو میکنید چند صد میلیون فصل بعدی خدای ناکرده نپره...آره سال جام جهانیه آره من نوکر علی آقا هستم ولی فلان...آره من سرباز سردارم ولی...من شبها به نام پرسپولیس تعظیم میکنم اما یک مسایلی هست شما نمیدونید...من پتوم هم قرمزه ولی خوب میدونید که...مثل کنیز کفگیر خورده فقط ضجه و مویه میکنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)