تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 249 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کمیته داوران برای فرار از انتقادات داوری بازی پرسپولیس با سپاهان، اشتباهات قهرمانی رو هی به رخ ما میکشید ولی نمیدونست همین به رخ کشیدن میشه یه چماقی که الان تراکتور سازی داره میکوبه تو سرشون.

2. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض دايي مقابل پديده نمي‌تواندروي نيمکت بنشيند

به گزارش فارس، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جديدترين احکام خود باشگاه پرسپوليس را علاوه بر جريمه نقدي، يک امتياز هم از اين تيم کسر کرد و علي دايي را 2 جلسه از همراهي قرمزپوشان محروم کرد. پس از اين راي حرف و حديث زيادي مبني بر زمان محروميت دايي مطرح شد. دايي حتي خودش اعلام کرده که نمي‌داند او فردا مقابل پديده شانديز روي نيمکت مي‌نشيند يا خير، اما پس از پيگيري‌هاي خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از رئيس کميته انضباطي مشخص شد که دايي از فردا يعني اولين بازي خود مقابل پديده شانديز در چارچوب جام حذفي و بازي مقابل راه آهن در هفته 14 ليگ برتر روي نيمکت قرمزپوشان حضور نخواهد داشت تا دو جلسه محروميتش تمام شود.

4. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خیلی خوب شد که داماش رو بردیم هم زمانش درست بود هم روحیه تیم رفت بالا. ایشالا میریم واسه قهرمانی نیم فصل.

6. 3 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

براي پرسپوليسي‌ شدن مسلمان
    رويانيان با اصفهاني‌ها به توافق اوليه رسيد

محمد رويانيان در سفري به اصفهان با مسئولان باشگاه ذوب آهن براي پرسپوليسي شدن محسن مسلمان به توافق رسيد.
    محمد رويانيان مديرعامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز راهي اصفهان شد و در ديداري با آذري مديرعامل اين باشگاه شرکت کرد.

به گزارش فارس، در اين جلسه در خصوص پرسپوليسي شدن محسن مسلمان با ذوب آهني‌ها توافق اوليه شد و به زودي هافبک خوش‌تکنيک اصفهاني‌ها با توافقات انجام شده پرسپوليسي مي‌شود. اين اتفاق در نيم‌فصل مي‌افتد.

رويانيان امروز به دليل برخي مشکلات از مديرعاملي پرسپوليس استعفا کرده بود.

وي اظهار داشت: پس از صحبت‌هاي انجام شده و با توجه به سياست‌هاي تيم امروز جلسه بسيار خوبي را با مسئولان ذوب آهن داشتم و در خصوص مسائل مختلف در اين جلسه با يکديگر گفت‌وگو کرديم.

وي افزود: يکي از بحث‌هاي اين جلسه تبادل در خصوص جابجايي بازيکنان بود که خوشبختانه براي حضور بازيکنان مدنظر در پرسپوليس به توافقات بسيار خوبي رسيديم و من حتي امروز در نشستم با آذري چيزها و مسائل زيادي را ياد گرفتم که اميدوارم در آينده تعاملات بيشتر و بهتري بين تيم خوب اصفهاني و باشگاه پرسپوليس انجام شود.

هر دو تيم اهداف خاصي را داشتند که ان‌شاءالله با رابطه خوبي که بين طرفين وجود دارد در آينده اين رابطه‌ها گسترده‌تر خواهد شد.

8. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مسلمان: درباره حضورم در پرسپولیس چیزی نمی‌دانم/ حرفه‌ای نیست در مورد آینده حرف بزنم
    هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: شنیده‌ام رویانیان به اصفهان آمده اما به خدا همان اندازه که شما می‌دانید، من هم می‌دانم که صحبت‌هایی انجام شده است.

محسن مسلمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: من شنیدم و از طریق سایت‌ها و رسانه‌ها خواندم که شب گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آقای رویانیان دیداری با مسئولان ذوب آهن داشت و در سایت‌ها خواندم که توافقات اولیه‌ای انجام شده اما حالا باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می‌‌افتد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا شما در جریان این موضوع هستید یا خیر، گفت: به خدا تا همان اندازه که شما در جریان هستید و از طریق رسانه‌ها خواندم من هم در جریانم نه بیشتر و نه کمتر.
    این بازیکن افزود: از خیلی قبل تر صحبت هایی شده بود که نیم‌فصل من به پرسپولیس بروم اما خودتان می دانید من با ذوب آهن قرارداد دارم و نمی‌توانم بدون اجازه مسئولان درباره تیم دیگری حرف بزنم و این تصمیم باید بین مدیران دو باشگاه پس از توافقات لازم گرفته شود. حرفه ای نیست بخواهم از آینده صحبت کنم.
    مسلمان ادامه داد: اگر هم اتفاقی بیفتد در نیم‌فصل است و من الان فقط تمام تمرکزم به بازی بعدی ذوب آهن است.
    وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا رویانیان با شما دیدار داشته یا خیر، گفت: من به شما گفتم ایشان به اصفهان آمده بود و با مدیران باشگاه به توافقاتی رسیده من فقط همین می‌دانم و درست نیست بیشتر در این زمینه حرف بزنم.
    انتهای پیام/ی
    Last edited by shaparak13; 25-10-2013 at 16:04.

10. 3 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس از انتشار عکس جنجالی هافبک مطرح پرسپولیس ، حقیقی در مقابل پاسخ در آمد : «باور کنید من استقلالی نیستم، یعنی هیچ‌وقت نبودم. داستان این عکس هم تا حدودی پیچیده است. عکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچک‌ترم که استقلالی است و با هم کری داریم، برای آنکه خوشحالش کنم مقابل دوربین موبایلش این ژست را گرفتم. بعدها موبایل برادرم خراب شد و برای تعمیر به تعمیرگاه رفت. متاسفانه تعمیرکار موبایل رسم امانتداری را به‌جا نیاورد و این عکس را که به نظرش می‌رسید می‌تواند حاشیه درست کند، از روی گوشی برادرم برداشت و آن را در فضای اینترنت منتشر کرد. من یک پرسپولیسی متعصب هستم و از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم و از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم. از باخت به سایپا هم خیلی ناراحتم و اصلا شرایط خوبی ندارم و فقط منتظرم در بازی‌های بعدی جبران کنم.»

فقط می تونم بگم متاسفم یک مشت دروغ سر هم کرده ملت رو ... فرض کرده
    Last edited by kasra_khan2003; 24-10-2013 at 07:26. دليل: حذف تصویر

12. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رضائی یه مرام بذاره و نوروزی و علی عسگر رو هم با خودش ببره، والا صواب داره

بابا این نوروزی رو روی رضایی اشانتیون بدن بره
    Last edited by fishdilo; 23-10-2013 at 18:52.

14. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا حیف شد به کلکسیون تیمایی که 6تایی کردیم اضافه نشدن
    Last edited by lazy; 23-10-2013 at 19:36.

16. 11 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نصيرزاده:گل پديده به پرسپوليس مردود بود

کارشناس داوري فوتبال گفت: بازيکنان پديده با توجه به اينکه بازيکني روي زمين افتاده بود، حق نداشتند بازي را شروع کنند و گل اين تيم به پرسپوليس مردود بود.
    هوشنگ نصيرزاده در خصوص گل پديده مشهد به پرسپوليس اظهار داشت: در آن صحنه داور بازي در صورتي مي‌توانست بازي را ادامه دهد که مطمئن باشد بازيکن به سرعت از روي زمين بلند شده و مي‌تواند به بازي ادامه دهد.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: چون بازيکن پديده پس از صحنه خطا روي زمين ساکن بود و براي بازيکنان حاضر در ميدان ايجاد خطر مي‌کرد، داور ابتدا بايد از وضعيت بازيکن کاملا مطمئن مي‌شد و بعد بازي را ادامه مي‌داد.

اين کارشناس داوري گفت: اين موضوع که ضربات ايستگاهي را مي‌توان سرعتي آغاز کرد، ارتباطي با صحنه‌اي که بازيکن پديده روي زمين افتاده بود پيدا نمي‌کرد و بازيکنان پديده حق نداشتند بازي را شروع کنند. گلي که پديده در اين بازي به ثمر رساند مردود بود.

18. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچک‌ترم که استقلالی است و با هم کری داریم
    عجب کری سختی هم داشتن...کری هم فهمیدیم چیه
    از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم
    اگر باشگاه باشگاه بود که یک جریمه به نافت بسته بود دیگه شکر نخوری...
    زمونه عوض شده. دیگه آخرای دوران تعصب مال دوران امثال محرمی و پیوس و باقری و ...بود. تعصب با خداحافظی مهدوی کیا تموم شد ، شما خودتو ناراحت نکن ما به تیم علاقه داریم نه فرد...اون کریمی که انسانیت داشت و غیرت و جنگندگی ، هم از پرسپولیس مهمتر نیست، شما که...
    کسی از تیمی به تیمی میره مثل عابدزاده باشه مرد و مردانه...حتی مثل هاشمی نسب! لااقل یک مساله ای پیش بیاد...نه هویجوری عقشی...
    شماها دارید رزرو میکنید چند صد میلیون فصل بعدی خدای ناکرده نپره...آره سال جام جهانیه آره من نوکر علی آقا هستم ولی فلان...آره من سرباز سردارم ولی...من شبها به نام پرسپولیس تعظیم میکنم اما یک مسایلی هست شما نمیدونید...من پتوم هم قرمزه ولی خوب میدونید که...مثل کنیز کفگیر خورده فقط ضجه و مویه میکنند...

20. 10 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •