قطعا نمیشه
دیگه سقف پینگی که اگه باشه میتونی حس کنی داری بازی میکنی نه اسکل بازی (!) 160 170 ، بالاتر از این دیگه نمیشه بازی کرد
قطعا نمیشه
دیگه سقف پینگی که اگه باشه میتونی حس کنی داری بازی میکنی نه اسکل بازی (!) 160 170 ، بالاتر از این دیگه نمیشه بازی کرد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری از پچ های فیس سایت Moddingway استفاده کنیم؟برای فیسها برنامه خاصی باید دانلود بشه؟
ای بابا این نسخه 14 هم که اومد وضعیت نت ما هنوز نامعلومه با این پینگ مضخرف
دوستان انلاین پسس میگن نمونده چطوری بازیمون رو اوریجینال کنیم باید نسخه اصلی بخریم یا چیکار کنیم
با سپاس
اقا امروز که میخوام برم دمو رو بازی کنم میزنه online login is cuurently unavaliabale
نتم وصله چه مرگشه؟
الته منظورم اوریجین هست که این پیغامو میده
Last edited by stealer; 27-09-2013 at 12:25.
من پینگم 300 ولی براهتی دارم بازی می کنم هر چند بعضی وقتا سرور قطع می شه ولی خوب دیگه بهتر از هیچیه.
Last edited by hosiii; 27-09-2013 at 12:35.
اگه یادتون باشه پارسال وقتی اولین آپدیت بازی اومد بازی کرک شد. کاش امسال هم همینطور باشه. مثل این که آپدیت بازی اومده!!
اوریجین فایلها رو چک می کنه و هرچیش مشکل داشته باشه دوباره دانلود می کنه. من از یکی از این سایتا دانلود کردم و بهش دادم همه فایلا رو پذیرفت و چیزی دانلود نکرد. می تونی کلش رو از خود اوریجین هم دانلود کنی ولی سرعتش کمتره از لینک مستقیم.
همون طور که دوستان گفتن هم پینگ باید دیگه از 150 اینا بیشتر نباشه و گرنه بازی لگ داره.
آقا من یه سوال فنی دارم . اگه بازی که کرک نشده باشه بخرم ، یعنی اگه نصبش کنم بازی اجرا نمیشه ؟ دقیقا چه مشکلی پیش میاد ؟ ممنون جوابتون هستم پیشاپیش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)