بچه ها این لینک رو هم ببینید خالی از لطف نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این لینک رو هم ببینید خالی از لطف نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه آره باید از خیرش گذشت
حجمش خیلی بالاست اونم اپدیت هست
من یه 1.5 مگابایتی رو نصب کردم خودش اپدیت میکنه اسمش اینه
KMSPico.5.2.1
البته اگه میخای واقعا قانونی بشه با skype میشه
سلام
دوستان چجوری ویندوز روش نصب کنم؟وقتی روشن میکنم میره رو صفحه داس.هر دکمه ای میزنم نمیره رو تنظیمات بایوس.ممنون میشم کمک کنید بگید چجوری میره رو تنظیمات بایوس و نصب ویندوز.
دوستان یه همچین اسکرین شاتی بگیرن میخوام ببینم وضع باتریشون چجوریاس
![]()
خیلی مسخرست.لب تاب دو ملیونی یه سی دی درست حسابی درایور روش ننداختن.دوستان وایرلسش نصب نمیشه هر کاری میکنم.هم از رو سی دی و هم از رو سایت گرفتم و اجرا کردم.مسی میدونه مشکل کجاست؟ویندئز7نصب کردم.
ببین کنار سوکت شارژ دستگاه یه دکمه کوچیک هست.وقتی لپتاپ خاموش هست(روشن نه ها!!!) اونو فشار بده دستگاه خودش روشن میشه میره واسه انتخاب گزینه های زیر:
1- normal start up
2-bios setup
3-boot menu
4-system recovery
به همین راحتی به همین خوشمزگی. راه دیگه رفتن به حالت بوت زمانی که دستگاه رو ریست میکنی اگه function+F2 رو بزنی هم میشه.
دوست عزیز زد 500 که اصلا با ویندوز 8 سازگاری داره و 7 درایوراش رو سی دی نیست
شما نوع وای فای رو مشخص کن و ببین کدوم سخت افزار هستش و بعد درایور مربوط به اون رو دانلود کن
اگه باز به مشکل برخوری بیا اینجا تا بچه های راهنماییت کنن.
شاید ویندوزت ایراد داره. واسه من وین 7 آلتیمیت جواب داد. وین 8 نسخه enterprise هم جواب داد. وین8 pro media center که نصب کردم بار اول کار میکنه یه بار که ریست میکنی دیگه مرخص میشه. اینجا بچه ها خیلی از ایرادات وین 7 روی این لپتاپ صحبت میکردن اما خداییش وین 7 اصلا اسرادی نداشته واسه من. بجز راست کلیک دو انگشتی که باید حتما فشارش بدی(لمسی نیست). در ضمن من تمام درایورای ویندوزهای XP, 7 , 8 رو از سایتش گرفتم.
درایور وای فای مخصوص ویندوز 7 رو از سایتش گرفتم ولی وقتی نصب میکنم میگه
Not appropriate be installed
نمیدونم مشکل کجاست
اوضاع مال من هم به این صورت:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)