خیلی ترسیدم
دوست عزیز اینجا مهدکودک نیست
خیلی ترسیدم
دوست عزیز اینجا مهدکودک نیست
سلام
اتفاقا" كول ديسك سوني از نظر سرعت انتقال داده ضعيف است. 100 مگ را به عنوان تست تعيين سرعت كول ديسك گفتم نه عنوان اندازه فيلم. فيلمهاي Hd واقعي معلوم است كه درحد چند گيگ است.
بهتر هست این حرفها رو کنار بگذاریم اگر شما در خانه یک دستگاه گیرنده با مشخصات ذکر شده توسط صدا و سیما درست کنید قابلیت دریافت رو داره حالا اگر استاندارد بخواهد عوض شود تمام دستگاه های پخش و ضبط و همچنین تمام گیرنده ها باید تغییر کنند تایید شده و غیر تایید شده هم ندارد تا جایی که من میدانم چند استاندار وجود دارد که
در صفحه ویکی پدیا به آدرسقابل مشاهده هست و وقتی گفته میشه ----T یعنی یک استاندارد تعریف شده در سطح تمام دنیا اگر در صفحه دقت کنید ایران راهم به عنوان کشور استفاده کننده از ----T معرفی کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این صفحه هم میتوانید استاندارد مورد تایید صدا و سیما را مشاهده کنید سایت خود صدا و سیما هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اين دوستمون درست ميگن
اين دستگاه ها سيگنال هاي كد شده رو دريافت ميكنن و decode ميكنن و آنچه شما ميبينيد اطلاعات decode شده است. اگر اين خبر درست باشه، صدا و سيما ميتونه encryption رو عوض كنه و xvsion هم يه آپديت انجام بده و آپديت هم كه از طريق امواج صدا و سيما صورت ميگيره . يعني اگر نحوه encode كردن تغيير كنه اين دستگاه ها هم به همون ترتيب decode ميكنن ديگه....
پس اين امكان داره كه صدا و سيما تغييري در ارسال هاش انجام بده و دستگاه هايي كه خودش ميخواد اين تغييرات رو بتونن اعمال كنن
1- شما اگر تیونری داشته باشید که کد MPEG4 و استاندارد H.264 رو دریافت کنه میتونه تصاویر ارسال شده توسط صدا و سیما رو دریافت کنه و این کد و دیکد همراه با امکان نرم افزاری باید امکان سخت افزاری را هم داشته باشه مثلا دستگاهی که تیونر اون فقط امکان دریافت MPEG2 رو داره امکان دریافت برنامه های صدا و سیما رو نداره و اینجوری نیست که بگید یک آپدیت نرم افزاری میکنی و درست میشه چون از نظر سخت افزاری (تیونر) این امکان رو نداره همونطور که اگر از فردا صدا و سیما شروع به پخش HD کنه شما باید دستگاه X vision رو دور بندازید چون تیونر اون امکان پخش HD نداره و حالا مادیران 100 تا آپدیت بده تا تیونر و قطعات مربوطه اون از نظر سخت افزاری آپدیت نشه این دستگاه دیگه نمیتونه پخشی برای شما انجام بده
2- طبق گفته صدا و سیما ایران طبق استاندارد تایید شده در ABU کدک MPEG4(H.264) رو برای پخش انتخاب کرده و دیگه تغییر نمیکنه
3- اگر منظور شما از آپدیت از طریق امواج OTA هست که در مشخصات X vision ذکر شده دستگاه پرویژن که تاییدیه رو گرفته این امکان رو نداره پس نباید تاییدیه میگرفته
Last edited by saeedraz; 11-05-2010 at 15:38.
سلام دوستان
من اصفهان هستم ، تا 3روز پیش میتونستم از DVBT که متصل به کامپیوترم بود استفاده کنم ، از 3روز پیش تا حالا NO Signal میزنه ، کسی میدونه علت چیه؟؟
ممکنه دستگاه سوخته باشه؟؟؟
دستگاه شما سالمه چون با ستاپ یاکس هم 2 الی 3 روزه که نمیگیره و no signal روی صفحه میاد ( اصفهان )
Last edited by phoenix1; 12-05-2010 at 12:26.
تاييد ميشه ... من هم يک کول ديسک سوني اصل دارم ... سرعت ريد و رايتش دقيقا نصف اون يکي کول ديسکم که
OCZ Ralley هست ميباشد... سرعت خوندن سوني 17 مگابايت بر ثانيه و OCZ سرعتش 30 مگابايت بر ثانيه بود.
بچه ها چطوري زير نويس رو توي پروويژن اجرا ميكنيد من هر كاري كه كردم نشد ؟؟؟
آپديت جديدشو ريختم اسم فايل رو با زير نويسش يكي كردم
فرمت زير نويس هم SRT هستش
شما كجايي عزيز؟
من تهرانم همه كانال ها رو دارم با xvision
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)