تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 624 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان يه خبر مهم

اين خبر رو براتون ميذارم كه بدونيد هر دستگاهي كه تاييديه تكتا نداره ، خديدش ضرره:
    طي اين خبر، ماديران با صدا و سيما مذاكراتي داشته كه هر دستگاهي كه به طور قاچاق وارد بشه بعد از يه مدت از كار بيوفته. چطوري: اينجوري كه فركانس يا كدينگ صدا و سيما عوض ميشهو فقط دستگاه هايي كه تاييديه دارن ميتونن به اين كدينگ و فركانس دست داشته باشن

اين هم متن خبر:

همكاري‌ماديران‌با‌صدا و سيمابراي پخش‌ديجيتال‌برنامه‌ها

باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
    مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
    وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.

اينم لينك خبر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی ترسیدم
    دوست عزیز اینجا مهدکودک نیست

2. 2 کاربر از mahsafar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- من چند روز پيش خريدم كول ديسكم رو. يكي از بهتريت فلش هاي sony رو خريدم و فقط 4 گيگ هست
    2- 100 مگ حجم زيادي نيست
    3- فيلم 3 گيگ رو دستگاه جون ميده تا پخش كنه. باور كنيد هيچ توجيهي نداره. به نظر منبايد به مشتري گفت USB فيلم و عكس و آهنگ پخش ميكنه. دليلي نداره تاكيد كنيد كه فيلم HD رو هم پخش ميكنه
    سلام
    اتفاقا" كول ديسك سوني از نظر سرعت انتقال داده ضعيف است. 100 مگ را به عنوان تست تعيين سرعت كول ديسك گفتم نه عنوان اندازه فيلم. فيلمهاي Hd واقعي معلوم است كه درحد چند گيگ است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه خبر مهم

اين خبر رو براتون ميذارم كه بدونيد هر دستگاهي كه تاييديه تكتا نداره ، خديدش ضرره:
    طي اين خبر، ماديران با صدا و سيما مذاكراتي داشته كه هر دستگاهي كه به طور قاچاق وارد بشه بعد از يه مدت از كار بيوفته. چطوري: اينجوري كه فركانس يا كدينگ صدا و سيما عوض ميشهو فقط دستگاه هايي كه تاييديه دارن ميتونن به اين كدينگ و فركانس دست داشته باشن

اين هم متن خبر:

همكاري‌ماديران‌با‌صدا و سيمابراي پخش‌ديجيتال‌برنامه‌ها

باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
    مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
    وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.

اينم لينك خبر
    کد:

بهتر هست این حرفها رو کنار بگذاریم اگر شما در خانه یک دستگاه گیرنده با مشخصات ذکر شده توسط صدا و سیما درست کنید قابلیت دریافت رو داره حالا اگر استاندارد بخواهد عوض شود تمام دستگاه های پخش و ضبط و همچنین تمام گیرنده ها باید تغییر کنند تایید شده و غیر تایید شده هم ندارد تا جایی که من میدانم چند استاندار وجود دارد که
    در صفحه ویکی پدیا به آدرس
    کد:
    قابل مشاهده هست و وقتی گفته میشه ----T یعنی یک استاندارد تعریف شده در سطح تمام دنیا اگر در صفحه دقت کنید ایران راهم به عنوان کشور استفاده کننده از ----T معرفی کرده

در این صفحه هم میتوانید استاندارد مورد تایید صدا و سیما را مشاهده کنید سایت خود صدا و سیما هست
    کد:

5. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان اين دوستمون درست ميگن
    اين دستگاه ها سيگنال هاي كد شده رو دريافت ميكنن و decode ميكنن و آنچه شما ميبينيد اطلاعات decode شده است. اگر اين خبر درست باشه، صدا و سيما ميتونه encryption رو عوض كنه و xvsion هم يه آپديت انجام بده و آپديت هم كه از طريق امواج صدا و سيما صورت ميگيره . يعني اگر نحوه encode كردن تغيير كنه اين دستگاه ها هم به همون ترتيب decode ميكنن ديگه....

پس اين امكان داره كه صدا و سيما تغييري در ارسال هاش انجام بده و دستگاه هايي كه خودش ميخواد اين تغييرات رو بتونن اعمال كنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اين دوستمون درست ميگن
    اين دستگاه ها سيگنال هاي كد شده رو دريافت ميكنن و decode ميكنن و آنچه شما ميبينيد اطلاعات decode شده است. اگر اين خبر درست باشه، صدا و سيما ميتونه encryption رو عوض كنه و xvsion هم يه آپديت انجام بده و آپديت هم كه از طريق امواج صدا و سيما صورت ميگيره . يعني اگر نحوه encode كردن تغيير كنه اين دستگاه ها هم به همون ترتيب decode ميكنن ديگه....

پس اين امكان داره كه صدا و سيما تغييري در ارسال هاش انجام بده و دستگاه هايي كه خودش ميخواد اين تغييرات رو بتونن اعمال كنن
    1- شما اگر تیونری داشته باشید که کد MPEG4 و استاندارد H.264 رو دریافت کنه میتونه تصاویر ارسال شده توسط صدا و سیما رو دریافت کنه و این کد و دیکد همراه با امکان نرم افزاری باید امکان سخت افزاری را هم داشته باشه مثلا دستگاهی که تیونر اون فقط امکان دریافت MPEG2 رو داره امکان دریافت برنامه های صدا و سیما رو نداره و اینجوری نیست که بگید یک آپدیت نرم افزاری میکنی و درست میشه چون از نظر سخت افزاری (تیونر) این امکان رو نداره همونطور که اگر از فردا صدا و سیما شروع به پخش HD کنه شما باید دستگاه X vision رو دور بندازید چون تیونر اون امکان پخش HD نداره و حالا مادیران 100 تا آپدیت بده تا تیونر و قطعات مربوطه اون از نظر سخت افزاری آپدیت نشه این دستگاه دیگه نمیتونه پخشی برای شما انجام بده

2- طبق گفته صدا و سیما ایران طبق استاندارد تایید شده در ABU کدک MPEG4(H.264) رو برای پخش انتخاب کرده و دیگه تغییر نمیکنه

3- اگر منظور شما از آپدیت از طریق امواج OTA هست که در مشخصات X vision ذکر شده دستگاه پرویژن که تاییدیه رو گرفته این امکان رو نداره پس نباید تاییدیه میگرفته
    Last edited by saeedraz; 11-05-2010 at 15:38.

8. 2 کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    من اصفهان هستم ، تا 3روز پیش میتونستم از DVBT که متصل به کامپیوترم بود استفاده کنم ، از 3روز پیش تا حالا NO Signal میزنه ، کسی میدونه علت چیه؟؟
    ممکنه دستگاه سوخته باشه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من اصفهان هستم ، تا 3روز پیش میتونستم از DVBT که متصل به کامپیوترم بود استفاده کنم ، از 3روز پیش تا حالا NO Signal میزنه ، کسی میدونه علت چیه؟؟
    ممکنه دستگاه سوخته باشه؟؟؟
    دستگاه شما سالمه چون با ستاپ یاکس هم 2 الی 3 روزه که نمیگیره و no signal روی صفحه میاد ( اصفهان )
    Last edited by phoenix1; 12-05-2010 at 12:26.

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    اتفاقا" كول ديسك سوني از نظر سرعت انتقال داده ضعيف است. 100 مگ را به عنوان تست تعيين سرعت كول ديسك گفتم نه عنوان اندازه فيلم. فيلمهاي Hd واقعي معلوم است كه درحد چند گيگ است.
    تاييد ميشه ... من هم يک کول ديسک سوني اصل دارم ... سرعت ريد و رايتش دقيقا نصف اون يکي کول ديسکم که

OCZ Ralley هست مي‌باشد... سرعت خوندن سوني 17 مگابايت بر ثانيه و OCZ سرعتش 30 مگابايت بر ثانيه بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها چطوري زير نويس رو توي پروويژن اجرا مي‌كنيد من هر كاري كه كردم نشد ؟؟؟
    آپديت جديدشو ريختم اسم فايل رو با زير نويسش يكي كردم
    فرمت زير نويس هم SRT هستش

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دستگاه شما سالمه چون با ستاپ یاکس هم 2 الی 3 روزه که نمیگیره و no signal روی صفحه میاد
    شما كجايي عزيز؟
    من تهرانم همه كانال ها رو دارم با xvision

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •