سلام
ا- من هنوز از ویندوز 8 استفاده نکردم تا ببینم اپدیتهاش به چه صورت هست. هر چند من معمولا جلوی آپدیت ویندوز را نمیگیرم..... به هر حال از قسمت قوانین برنامه ها در فایروال باید اقدام کنید، کومودو به صورت پیشفرض به سرویسهای آپدیت اجازه خروج میده، احتمالا باید با بستن اونها به نتیجه برسید، در غیر این صورت باید وقت صرف کنید و سرویسها را شناسایی کنید و بعد مسدود کنید.... هر وقت وین 8 نصب کردم، جواب را میزام. فعلا نمیتونم از ویندوز سِونی که روی سیستم من نصبه دل بکنم!!
2- باید یک رنج آدرس رو ببندید، البته بستگی داره، دقیقا اگر بخواهید یاهو را کلاً مسدود کنید، باید این رنج را ببندید:
98.136.0.0
الی
98.139.255.255
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا باید در قسمت حوزه های شبکه و حوزه های مسدود شده این کار را انجام بدهید، ولی من در قسمت "قوانین عمومی" میسازم تا مطمئنتر باشه،
موقع وارد کردن آی-پی به این صورت وارد کنید:
098.136.000.000
الی
098.139.255.255
بقیه توضیحات در عکس کاملا مشخصه: فقط اینکه ->حتما به بالای لیست انتقالش بدهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- خیر، هیچ مشکلی پیش نمیاد، کارتون درست بوده،
4- اگر بسپاری به دست کومودو که خیلی خوبه، ولی مشکل از اینجا ناشی میشه که ما مثلا میاییم IDM را کرک میکنم، اونوقت میشه دردسر، (البته خیلی راحت میشه بردش در گروه مجاز. یا لیست امن) ولی بیشترین مشکل ما همینه، و اینکه برخی برنامه های امن هنوز در لیست سفید کومودو نیستند، البته اینها میشه فقط کمی حساسیت برای ما، که به فایلها مشکوک باشیم، که یک کم برای کاربران تازه کار خوشایند نیست، وگرنه اگه بسپاری دست کومودو امنیت داری،
کلا کومودو میگه همه فایلها مخربند، مگر اینکه امن بودنش ثابت بشه، و این امنیت میاره....خب، امنیت هم هزینه داره، البته اینجا هزینه مالی نه!! بلکه کمی وقت باید خرج کرد، قلق کومودو را که گرفتی تمومه؛؛
بله امنیت هزینه داره، و سختی ابتدای کار هزینش هست، وگرنه بدون هزینه میری روی امنیت حداکثر 90 درصدی، ولی این هزینه سودآوری 99 درصدی داره.
---
اینو یادم رفت: HIPS روی "حالت امن" و فایروال روی "حالت کاربر"