تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 457 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخير.
    در خصوص فايروال كمودو چندتا راهنمايي ميخواستم.
    1- يكي اينكه چطوري ميشه سرويسهاي ويندوز رو از توي فايروال محدود كرد كه دسترسي به اينترنت نداشته باشن.. ويندوز 8 آپديتهاي سنگيني رو از اينترنت دريافت ميكنه حتي با وجود خاموش كردن گزينه آپديت بازهم در پس زمينه مشغول دانلود بازي ميشه. ميخوام تمامي سرويسهاي مربوط به آپديت رو از فايروال كمودو محدود كنم.
    2- چطوري ميشه برخي سايتها رو از فايروال كمودو ----- كرد. مثلا تعريف كنيم از هيچ مرورگري سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و كليه زيرشاخه هاش باز نشه؟
    3- من IDM رو كلا تو ليست مجاز قرار دادم مشكلي پيش مياد؟
    4- در ضمن اگه همه اين كارها رو بسپريم دست كمودو چي؟ خودش كارش درسته من تاحالا كه مشكلي نداشتم. الان روي حالت امن قرار داره...
    ممنون
    سلام

ا- من هنوز از ویندوز 8 استفاده نکردم تا ببینم اپدیتهاش به چه صورت هست. هر چند من معمولا جلوی آپدیت ویندوز را نمیگیرم..... به هر حال از قسمت قوانین برنامه ها در فایروال باید اقدام کنید، کومودو به صورت پیشفرض به سرویسهای آپدیت اجازه خروج میده، احتمالا باید با بستن اونها به نتیجه برسید، در غیر این صورت باید وقت صرف کنید و سرویسها را شناسایی کنید و بعد مسدود کنید.... هر وقت وین 8 نصب کردم، جواب را میزام. فعلا نمیتونم از ویندوز سِونی که روی سیستم من نصبه دل بکنم!!

2- باید یک رنج آدرس رو ببندید، البته بستگی داره، دقیقا اگر بخواهید یاهو را کلاً مسدود کنید، باید این رنج را ببندید:

98.136.0.0
    الی
    98.139.255.255

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصولا باید در قسمت حوزه های شبکه و حوزه های مسدود شده این کار را انجام بدهید، ولی من در قسمت "قوانین عمومی" میسازم تا مطمئنتر باشه،

موقع وارد کردن آی-پی به این صورت وارد کنید:

098.136.000.000

الی

098.139.255.255

بقیه توضیحات در عکس کاملا مشخصه: فقط اینکه ->حتما به بالای لیست انتقالش بدهید.

3- خیر، هیچ مشکلی پیش نمیاد، کارتون درست بوده،

4- اگر بسپاری به دست کومودو که خیلی خوبه، ولی مشکل از اینجا ناشی میشه که ما مثلا میاییم IDM را کرک میکنم، اونوقت میشه دردسر، (البته خیلی راحت میشه بردش در گروه مجاز. یا لیست امن) ولی بیشترین مشکل ما همینه، و اینکه برخی برنامه های امن هنوز در لیست سفید کومودو نیستند، البته اینها میشه فقط کمی حساسیت برای ما، که به فایلها مشکوک باشیم، که یک کم برای کاربران تازه کار خوشایند نیست، وگرنه اگه بسپاری دست کومودو امنیت داری،

کلا کومودو میگه همه فایلها مخربند، مگر اینکه امن بودنش ثابت بشه، و این امنیت میاره....خب، امنیت هم هزینه داره، البته اینجا هزینه مالی نه!! بلکه کمی وقت باید خرج کرد، قلق کومودو را که گرفتی تمومه؛؛

بله امنیت هزینه داره، و سختی ابتدای کار هزینش هست، وگرنه بدون هزینه میری روی امنیت حداکثر 90 درصدی، ولی این هزینه سودآوری 99 درصدی داره.

---

اینو یادم رفت: HIPS روی "حالت امن" و فایروال روی "حالت کاربر"
    Last edited by Jadda; 24-04-2013 at 18:42.

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من نورتون داشتم پاک کردم
    اوست داشتم پاک کردم
    سیستمم رمم 1گیگ و سی پی یو 2 هسته ای هستش
    الانم انتخابام به ترتیب 1- کومودو اینترنت سکوریتی
    2- آنتی ویروس رایگان اویرا+ فایروال کومودو
    3 نود هستش
    الان میخوام گزینه اولی رو نصب کنم. مشکلاتی که برا سیستم به وجود نمیاد که؟
    من لینکه نرم افزار. طریقه نصب نرم افزار. انجام تنظیمات. شیوه آپدیتشچه طوره. منظورم آف لایه یا آن لاینه.
    دوستان کسی میتونه راهنمایی کامل بکنه. دیگه خسته شدم از بس هی آنتی ویروس تست کردم.
    ثواب داره به خدا
    این چه وضعشه
    یکی جوابه سواله منو بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قوی تر هست ولی اینکارو نکنید همون کار شما و امنیت شمارو تامین میکنه و شما کار با اونو بلدی. به نظر من این کار اشتباه هست مگه ناراضی هستی از انتی ویرروست ؟
    من از سایت سافت.گذر نسخه کرک شده eset smart security رو دانلود کردم و برای آپدیت از قسمت آپدیت آفلاین سافت.گذر استفاده می کنم

راستش نمی دونم آیا کار درستی کردم که به این سایت اطمینان کردم و امنیتم رو از این سایت تامین می کنم یا نه؟

چون احتمال میدم ، شاید ایمن نباشن

من مشکلی با هیچ آنتی ویروسی ندارم و اونقدری از انگلیسی متوجه میشم که کارم راه بیفته

حالا نظر شما چه؟ میارزه کوچ کنم به cis ؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این چه وضعشه
    یکی جوابه سواله منو بده
    سلام

معذرت میخوام، سوال را دیدم و جواب ندادم، کلا کمتر سعی میکنم به کسی پیشنهاد بدهم چی نصب کنه.

حالا که به اینجا کشیده شده، فقط میتونم بگم کومودو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن و کنارش فعلا هیچی نداشته باشی بهتره، بجز VT uploader، مطالب پست دوم را بخون، مخصوصا اون پست تنظیمات برای کاربران تازه کار، اون فقط چگونگی تنظیم نیست، یک فلسفه پشتش قرار دادم!

بزار چند روز کومودو نصب باشه با همون تنظیمات گفته شده و اگر نتونستی با کومودو کنار بیایی، حذفش کن.... بزار این هم بشه یکی از تجربیاتت.

6. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من از سایت سافت.گذر نسخه کرک شده eset smart security رو دانلود کردم و برای آپدیت از قسمت آپدیت آفلاین سافت.گذر استفاده می کنم

راستش نمی دونم آیا کار درستی کردم که به این سایت اطمینان کردم و امنیتم رو از این سایت تامین می کنم یا نه؟

چون احتمال میدم ، شاید ایمن نباشن

من مشکلی با هیچ آنتی ویروسی ندارم و اونقدری از انگلیسی متوجه میشم که کارم راه بیفته

حالا نظر شما چه؟ میارزه کوچ کنم به cis ؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
    هرچند اینجا جای این سوال نیست ولی جوابتو میدم

اگه نسخه کرکی استفاده میکنید نه کار درستی انجام ندادید تا دیر نشده نود 32 کرکی رو پاک کن .

خوب بستگی داره از انتی ویروس چی بخوای . سرعت یا قدرت یا سبکی یا رایگان باشه

اگه دوست داری رایگان باشه و فایروال هم داشته باشه : 1_ کمودو 2_ زون الارم 3 روبواسکن و 4_ اتپوست اینا تو رایگان های فایروال دار بهترینن که به ترتیب نوشتم اگه فایروال لازم نداری اوریا رایگان پیشنهاد میشه

اگه قدرت برات مهمه و میتونی هر سه روز یک بار دنبال سریال بگردی : کاسپر و بیت دفندر پیشنهاد میشه ( کرک نه سریال )

اگه هم سرعت و هم سبکی و هم تقریبا قدرت برات مهمه : نورتون رو پیشنهاد میکنم (میتونم سریال اورجینال 120 روز نسخه اینترنت سیکروبتیش رو بهت بدم )

اگه هم سرعت و هم سبکی و هم تقریبا قدرت برات مهمه و میتونی هر دو روز دنبال سریالش بگردی : نود 32 اسمارت اورجینال رو بهت پیشنهاد میکنم

اینو هم بگم اگه کار با کمودو رو یاد بگیری از همه انتی های بالا بهتره و امکانات بسیار جالب و خوبی داره و رایگانه
    Last edited by pedram_01; 24-04-2013 at 19:33.

8. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام اینی که من میگم نظر شخصی من هست من با انتی های کسپر.. اویرا... اواست ....نود32.... کار کردم ورو سیستمم نصب کردم الان هم کومودو دارم و واقعا دل کندن ازش برام خیلی سخته چرا ؟ 1. فارسی هست به لطف دوستان که واقعا جای تقدیر داره 2. رایگان هست هی لازم نیست دنبال کرک وشماره سریال باشید شما تا حالا با خودتون فکر کردید این شرکتهای امنیتی متوجه نمیشن که انتی ویروس با لایسنس اورجینال هست یانه ؟ ایا اگر خود شما بودید حاضر بودید به انتی ویروسی که کرک شده یا با سریال جعلی اکتیو شده اپدیت بدید 4. لایه های امنیتی کومودو یه انتی ویروس مثل نود با یه پک 20 تای تست کردم 8 تا رو شناخت بقیه چی چون اونها رو نمیشناسه قطعا نمیتونه جلوشونو بگیره ولی کومودو چی ؟ دیتا بیس ...هیپس .. مسدود کننده رفتار... بررسی انلاین... ارسال مطمعنم حتی ویروس رو نمیزاره تکون بخوره ودر اخر من هیچ وقت امنیت سیستمم رو فدای سبک بودن ویا اپدیت کم حجم انتی ویروس نمیکنم والسلام

10. 2 کاربر از AM4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

معذرت میخوام، سوال را دیدم و جواب ندادم، کلا کمتر سعی میکنم به کسی پیشنهاد بدهم چی نصب کنه.

حالا که به اینجا کشیده شده، فقط میتونم بگم کومودو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن و کنارش فعلا هیچی نداشته باشی بهتره، بجز VT uploader، مطالب پست دوم را بخون، مخصوصا اون پست تنظیمات برای کاربران تازه کار، اون فقط چگونگی تنظیم نیست، یک فلسفه پشتش قرار دادم!

بزار چند روز کومودو نصب باشه با همون تنظیمات گفته شده و اگر نتونستی با کومودو کنار بیایی، حذفش کن.... بزار این هم بشه یکی از تجربیاتت.
    شما قبل اینکه جواب بدی. من کومودو نصب کردم. روش علامت قرمز هستش
    فعلا که تا الان دانلود منجر رو خورده. اصن با دانلود منجر سیستمم دانلود نمکنه
    اون تنظیمات تو پست دوم هم هر کاری میکنم رو این ورژن کومودو پیدا نمی کنم. آیا فرق میکنه؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخير.
    در خصوص فايروال كمودو چندتا راهنمايي ميخواستم.
    يكي اينكه چطوري ميشه سرويسهاي ويندوز رو از توي فايروال محدود كرد كه دسترسي به اينترنت نداشته باشن.. ويندوز 8 آپديتهاي سنگيني رو از اينترنت دريافت ميكنه حتي با وجود خاموش كردن گزينه آپديت بازهم در پس زمينه مشغول دانلود بازي ميشه. ميخوام تمامي سرويسهاي مربوط به آپديت رو از فايروال كمودو محدود كنم.
    ............................................
    سلام.
    شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن.

13. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اون تنظیمات تو پست دوم هم هر کاری میکنم رو این ورژن کومودو پیدا نمی کنم. آیا فرق میکنه؟
    ورژن کومودو چند هست، نسخه 6 ، اگر بله پس فرقی بین تصاویر من و آپشنها نیست...

برو در لیست فایلهای ناشناخته و دانلود منیجر را انتقالش بده به لیست امن.

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعضی از تنظیمها برای کومودو 5 هست اما فرق خاصی نداره بعضی از عکس ها هم باز نمیشن
    اما راجع به دانلود منیجر اگر از Internet Download Manager استفاده میکنید که کومودو دیگه بهش گیر نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •