همین الات به من یه پی ام میدی> کار واجبی بهت دارم
این آیدیمه:behzad_shirazcity
یا یه میس بزن:09173398345
همین الات به من یه پی ام میدی> کار واجبی بهت دارم
این آیدیمه:behzad_shirazcity
یا یه میس بزن:09173398345
1- مهدي جان شما ويندوز ويستات 32 بيت هستش يا 64 بيت ؟؟؟ كلا وبندوز ويستا مشكل داره با بعضي برنامه ها. اين هم مشكلش براي همون هستش. شما تو xp راحت ميتوني نصب كني. ولي از decive maneager هم امتحان كن ببين ميشه فكر نميكنم بشه.
2- وقتي گوشي خاموش ميكني دكمه c رو نگه ميداري كابل رو ميزني خودش نمياره كه usb flash رو تعريف كني؟؟
سلام من تو فروم se-nse.net خوندم که با نصب sesu دیگه نیازی به نصب usb flsh که مشکل شماست نیست
از اینجا باید دانلودش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک کار نکرد برو این صفحه خودت رو لینک دانلودش اینجا کلیک کن
امتحان کن
منم برا ویستا امتحان می کنم خبرشو می دم.
لینک اون صفحه اینه که خارجکی هم هست البته
اگه درست شد تو هم بگو
Last edited by mahhdy; 06-04-2007 at 12:09.
سلام بچه ها
ببینم کسی با این مشکل روبرو شده یا نه
بعد از این که من گوشیم رو برای بی نیاز کردن رادیو به هدست patch کردم دیگه هیچ کانال رادیویی رو نمی گیره!!!
مشکل از منه یا برای بقیه هم اتفاق افتاده ؟؟؟
ممنون میشم خبر بدید
تنکس
Last edited by mahhdy; 06-04-2007 at 12:08. دليل: رفع اشکال
اگه گوشي غير قابل استفاده شد اگه دوباره مراحل درست را طي كنيم گوشي درست ميشه![]()
عزیز من هدست به جای آنتن رادیو عمل میکنه و رادیو بدون آنتن هیچ جا رو نمیگیره مگه این که زیر دکل رادیو یا جایی که آنتن رادیو خیلی قویه باشی.من هم خودم از این پچ استفاده می کنم و وقتی به یک مرکز فرستنده رادیویی رفته بودم بدون هندزفری هم رادیو کار میکرد ولی جاهای دیگه بدون هندزفری هیچ کانالی رو نمیگیره.
دمت گرم اگه میشه تبدیل صدای w800 و k750 رو به w810 بزار.
ممنون
درست می فرمائید، پس میشه اینطور عنوان کرد که این پچ کارایی خاصی نداهر نه؟؟؟؟ چون نیاز به هد ست نه یک اجبار اضافی بلکه یک نیاز کارکرد رایوست نه؟؟؟؟؟
باز هم بابت نکته ای که اشاره کردید تشکر می کنم.
با سلام !
من گوشیم w700 و از طریق کاری که گفتید برای هک کردن و فلش کردن انجام دادم ولی با نرم افزار اولی گوشیم را با فایل های k750 , w800 که هست فلش کردم و گوشیم دیگه روشن نمیشه و فار منجیر هم نمیشناسه !
چیکار باید بکنم !
میخاستم طرفیت sms و بقیه تغییرات را بدم که گیر کردم !
په جوری به حالت قبلی برگونمش یعنی روشن شه !
لطفاً کمک کنید !
روی فایل inf راست کلیک کن بعد اینستال رو بزن . منم نمیتونستم ولی با این روش جواب داد . درایور های متفاوتی وجود داره اگر نشد درایور های دیگه رو هم امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)