تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 720 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

براي تيونر ديجيتال تقريبا همه دريافت كننده ها بايد قدرت سيگنال بالا باشه , حداقل بالاي 75 % تا قطع و وصل نشه.
    در شرايط باراني از قدرت سيگنال به طور طبيعي كاسته ميشه و اين مشكل مال شرايط جوي + وضعيت بد آنتن شماست , حتما نسبت به تعويض انتن , سيم و فيش اقدام كنيد كه 100% موثره.
    با توجه به اينكه ميدونم شما هم مدل S رو داريد لطف كنيد ببينيد آيا مثل عكس پنل بالا كه جناب AluCard گذاشته آيا پنل شما هم فن داره يا فاقد فن هست؟
    سلام
    من چک کردم،
    هیت سینک کار شده .... v20s
    راجع به صدای ویز ویز ..... من لپتاپ رو با hdmi وصل کردم به v20. توی ویندوز وقتی که پنجره یه فولدر رو باز میکنم ۹۰ درصد مساحت صفحه سفید میشه طبیعتا. تنها در این حالت که صدای ویز ویز کمی شنیده میشه. یعنی وقتی تصویر یکدست سفید پخش میشه این صدا شنیده میشه. صدا از فن نیست چون فن نداره.

2. 4 کاربر از psychoplatoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عکسی که من گذاشتم برای V20 ـهای اروپایی هست ولی خیلی جالبه چون پنل من فن داره (V20R) مدل پنل شما چی هست؟

من هم پشت پنلم رو با دقت نگاه کردم و هیچ فنی روش نصب نیست و هیت سینک داره جناب alucard به نظر شما جریان چیه؟؟؟؟؟ پنل من 50v20R هست من فکر میکنم 42 ها داره و 50 ها نداره

4. 4 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام
    من چک کردم،
    هیت سینک کار شده .... v20s
    راجع به صدای ویز ویز ..... من لپتاپ رو با hdmi وصل کردم به v20. توی ویندوز وقتی که پنجره یه فولدر رو باز میکنم ۹۰ درصد مساحت صفحه سفید میشه طبیعتا. تنها در این حالت که صدای ویز ویز کمی شنیده میشه. یعنی وقتی تصویر یکدست سفید پخش میشه این صدا شنیده میشه. صدا از فن نیست چون فن نداره.
    اون صدای ویز ویز وقتی که یک تصویر که درصد زیادی رنگهای سفید یا روشن داره (نمای High APL مخفف Averege Picture Level) میشنوید مال پاور دستگاه هست چون پلاسماها موقعی که یک نمای High APL پخش میشه برق بیشتری مصرف میکن.

من هم پشت پنلم رو با دقت نگاه کردم و هیچ فنی روش نصب نیست و هیت سینک داره جناب alucard به نظر شما جریان چیه؟؟؟؟؟ پنل من 50v20R هست من فکر میکنم 42 ها داره و 50 ها نداره
    به نظر من 50 اینچ ها عقلانی تر هست که فن داشته باشن به خاطر پاور قویتر و مصرف برق بیشتر و در نتیجه حرارت بیشتر ممکنه بسته به سریهای مختلف ساخت تغییراتی تو پنل اعمال کرده باشن لطفا دوستان دیگه هم که سری R دارن چک کنن.
    Last edited by *Alucard*; 01-02-2011 at 20:56.

6. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست من , هم پنل من و هم براي جناب Oli.khan هر دو 42 اينچ هست , با توجه به كارآيي بالاتر هيت سينك نسبت به فن من فكر ميكنم كه كلا مدلهاي جديد از هيت سينك به جاي فن دارن استفاده ميكنن , باز دوستان ديگه كه جديدا خريدن بررسي كنن متوجه خواهيم شد.

8. 4 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من 50 اینچ ها عقلانی تر هست که فن داشته باشن به خاطر پاور قویتر و مصرف برق بیشتر و در نتیجه حرارت بیشتر ممکنه بسته به سریهای مختلف ساخت تغییراتی تو پنل اعمال کرده باشن لطفا دوستان دیگه هم که سری R دارن چک کنن.
    من هم فکر می کنم همون سریال دستگاه یه نقشی این وسط داشته باشه دوستان لطفا پنلهشون رو چک کنن و خبر بدن

10. 3 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : منهم v20R دارم ولی اثری از فن دیده نمیشه .

12. 3 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من v20r دارم واسه من فن داره!

14. 2 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم v20r دارم ولی فن نداره یعنی اولش فکر میکردم داره چون وقتی دستمو میگیرم پشته تی وی یه باد گرمی بیرون میزد ولی الان چراغ قوه انداختم دیدم فن نداره به نظرم اگه فن داشته باشه بهتر از هیت سینکه واسه اینکه هیت سینک تق تق میکنه.

16. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

براي تيونر ديجيتال تقريبا همه دريافت كننده ها بايد قدرت سيگنال بالا باشه , حداقل بالاي 75 % تا قطع و وصل نشه.
    در شرايط باراني از قدرت سيگنال به طور طبيعي كاسته ميشه و اين مشكل مال شرايط جوي + وضعيت بد آنتن شماست , حتما نسبت به تعويض انتن , سيم و فيش اقدام كنيد كه 100% موثره.
    با توجه به اينكه ميدونم شما هم مدل S رو داريد لطف كنيد ببينيد آيا مثل عكس پنل بالا كه جناب AluCard گذاشته آيا پنل شما هم فن داره يا فاقد فن هست؟
    سلام
    جناب حکیم پنل من هم فن نداره
    اصلا داغ نمیکنه و هیچ صدای اضافه ای هم از داخل پنل به گوش نمیرسه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا تی ول من که خیلی وقت ها صدا ویز ویز داره، حالا نگاه میکنم ببینم فن داره یا خیر.
    مدل ایرانی هست.
    راستی دوستان من یه کابل HDMI 1.4 دارم، با این کابل چه کار می تونم انجام بدهم.
    یک آمپلی ----- A/V Onkio هم دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •