تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 308 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برنده جایزه استعداد برتر کاتالان
    کسی که برای حضور در تیم ب بارسلونا به پیشنهادات چلسی و میلان جواب منفی داد.
    (سرجیو روبرتو... کسی که در آینده ای نزدیک بیشتر از اون میشنوید...)

بوسکتس به عنوان بهترین بازیکن کاتالان در سال 2012 انتخاب شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پپ جوان در سال 1992-1993

---------------------------------------------------

متاسفانه خبر بد (البته هنوز تایید یا تکذیب نشده )
    میگن پدر مسی دچار سرطان شده ...خدا کنه این خبر فقط شایعه باشه

--------------------------------------------------------

"پپ "دلمون برای تو و دوست و یاورت " تیتو "تنگ شده

---------------------------------------------------------------

ژاوی ارناندز هافبک خلاق بارسلونا به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ پا، ممکن است دیدار مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا را از دست دهد و این کار روسونری را راحت تر می کند.

حضور ژاوی در دیدار لیگ قهرمانان اروپا با شک و تردید توام شده است. او به دلیل مصدومیت دیدار مقابل رئال مادرید را در لیگ از دست داد و به دیدار مقابل دپورتیوو لاکرونیا نیز نخواهد رسید.

این هافبک 33 ساله به دلیل مشابه، در ماه فوریه دچار مصدومیت شده بود و در بازی الکلاسیکو در کوپا دل ری مجددا گریبانگیر وی شد.

او به مدت 10 الی 15 روز را به دور از میادین سپری خواهد کرد و دیدار مقابل میلان 10 روز دیگر خواهد بود و باید دید وی به موقع آماده حضور در این دیدار خواهد شد یا خیر؟

4. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

متاسفانه خبر بد (البته هنوز تایید یا تکذیب نشده )
    میگن پدر مسی دچار سرطان شده ...خدا کنه این خبر فقط شایعه باشه

یه سری دیگه از پیجا گفتن کذب هست!!
    ولی در کل به نظرمن بهتره تا زمانی که این خبر تایید نشده (که امیدوارم هیچ وقت تایید نشه) مطرح نشه چون در حال حاضر یه شایعه هست و تو این زمانی که بارسا با مشکلات زیادی درگیر این یکی رو دیگه اضافه نکنیم!!!

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای امروز روزنامه اسپورت
    ==================
    نیمار گزینه اول است
    بازیکن سانتوس علاقه خود را برای بازی به بارسلونا ابراز کرد
    "اگر من احساس کنم الان وقت ترک سانتوس است چرا این کار را انجام ندهم"

روسل حمایت کامل و قاطع خود را از تیتو و رورا انجام داد
    روسل: من اعلام میکنم اگر تیتو سلامت کامل خود را بدست آورد فصل موفقی را پشت سر گذاشته ایم

بوسکتس بازیکن برتر کاتالونیا

مورنیو سرنوشت خود را بازی خواهد کر

قهرمانی تیم جوانان بارسلونا در مسابقات جوانان اسپانیا (گروه 3) در 5 هفته مانده به پایان رقابت‌ها

جوانان بارسا این هفته با نتیجه 3-0 به پیروزی رسیدند. این قهرمانی در شرایطی به دست آمد که تنها شکست بارسا در این رقابت‌ها هفته گذشته در برابر اسپانیول بود

توضیح: 2 هفته قبل تیم جوانان بارسلونا در مسابقات جوانان اروپا در مقابل چلسی حذف شد، آن زمان رئالی‌ها تو پیج‌های مختلف این باخت جوانان بارسا را جشن گرفته بودند!!
    لازم به ذکره که نمایندگان اسپانیا در این رقابت‌ها بارسلونا و اتلتیک بودند، پس رئالیها بهتره در مورد رقابت‌هایی که حتی توانایی حضور در اون‌ها را هم ندارن اظهار نظر نکنن

البته آخرین باری که جوانان رئال در اسپانیا درخشیدند 2 فصل پیش بود که در فینال 3-1 در مقابل بارسا شکست خوردند (اگه اشتباه نکنم در اون بازی رافینیا درخشش خیره‌کننده‌ای داشت)

در مورد رقابت‌های جوانان اروپا ذکر یک نکته ضروریه که این مسابقات در رده زیر 19 سال برگزار میشه ولی بهترین بازیکنان زیر 19 سال بارسلونا، مانند گریمالدو، دونگو، دئولوفئو و بسیاری دیگر در تیم ب بارسا بازی می‌کنند و در این رقابت‌ها حضور ندارند.
    در واقع تیم جوانان بارسلونا تیم زیر 16 سال باشگاه با چند بازیکن محدود بالای 16 سال است (بازیکنانی که در سطح لازم برای حضور در تیم ب بارسا نیستند) و بارسلونا با این تیم در رقابت‌های زیر 19 سال اسپانیا و اروپا شرکت می‌کند.

8. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض مسی : من آدم خودخواهی نیستم، می خواهم من را فقط به عنوان یک فوتبالیست قضاوت کنند.

مجله فرانسوی اوپتیموم استایل، گزارش تصویری مفصلی را راجع به لیونل مسی منتشر کرده است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگو با مجله اوپتیموم استایل فرانسه در مورد خودش و مسائل مختلف زندگی اش شرکت کرده. این گزارشی است که روی جلد این مجله رفته و البته علاوه بر این مصاحبه، این مجله فرانسوی یک گزارش تصویری از حضور مسی به عنوان مدل عکاسی کمپانی Dolce and Gabbana منتشر کرده.

بخشی از این گفتگو به مرور زندگی شخصی مسی و روزهای کودکی اش در روساریو، آمدنش به بارسلونا و تمام کارهایی که در طول سالهای اخیر در باشگاه کاتالان انجام داده می پردازد. به علاوه به مسائل روز فوتبالی و غیر فوتبال و البته رابطه مسی با سایر فوتبالیست ها از جمله کریستیانو رونالدو نیز اشاره شده.
    در بخش دیگری از این گفتگو، سوالات خیلی شفاف و صادقانه ای از مسی پرسیده شده. مسی در پاسخ به برخی از این سوال ها گفته:« هیچ چیزی زیباتر از گلزنی و پیروزی نیست. » او ترجیح داده تا از پاسخ دادن به این سوال که بهترین بازیکنی که درکنار توپ زده چه کسی بوده، طفره رود و گفته:« من بازیکنان خوب زیادی را می شناسم و اسم بردن از تنها یکی از آنها اشتباه است.» او در پاسخ به این سوال که فوتبالیست ها ورزشکارند یا هنرمند گفته:« فوتبالیست ها، فوتبالیست هستند وهیچ ربطی به ورزشکاران ندارند و هیچ ارتباطی هم با هنرمندان ندارند.»

مسی ادامه داده:«مطاب زیادی در مورد من نوشته می شود که من خیلی از آنها را نمی خوانم. بخش عمده ای از چیزهایی که درمورد من گفته می شود، صحت ندارد و روزنامه نگاران از خودشان می نویسند. من یک انسان طبیعی وعادی هستم و فقط می خواهم که به عنوان یک فوتبالیست راجع به من قضاوت شود.»

اودر مورد رونالدو هم صحبت کرده و گفته:« حتی قبل از اینکه رونالدو به تیم دشمن یعنی رئال مادرید بیاید، می دانستم که او در سالهای پیش رو مبدل به حریف سرسختی برای من می شود.»

مسی درمورد زمان خداحافظی اش از دنیای فوتبال گفت:« هر زمان که کارم در دنیای فوتبال تمام شود، به خانه برمی گردم. به روساریو می روم تا در خانه ام بمیرم.» و در نهایت راجع به فلسفه کنونی بارسلونا هم صحبت کرده:« این کرویف است که اصول و پایه های اساسی بارسا را تعریف کرده و بایدها و نبایدها وهنجارهای تیم را نوشته. گواردیولا هم وارث روحی این دکترین است و تیتو ویلانووا هم حالا یکی از بزرگان است. نام سرمربی تیم اهمیت چندانی ندارد.بارسلونا همیشه قوی تر از توی نوعی (به عنوان یک فرد)است.»

لیونل مسی به علاوه در گفتگو با نسخه انگلیسی مجله اسکوایر در شماره ماه مارسش نیز شرکت کرده و گفته:« من آدم خودخواهی نیستم و یا دست کم حس می کنم که خودخواه نیستم. حس می کنم که باید از هرنظر بهتر شوم.من هیچ وقت خاطراتم را نمی نویسم. چون می خواهم که زندگی خصوصی ام، خصوصی باقی بماند. »

و در بخش دیگری از صحبت هایش درمورد پسرش تیاگو هم گفت:«واقعا احساس خوشبختی می کنم که می دانم که بعد از جلسات تمرینی و بازی های تیم، تیاگو در خانه انتظارم را می کشد. واقعا خوشحال می شوم که او هم فوتبالیست شود ولی در زندگی هرکاری که انجام دهد، از او حمایت می کنم.»

10. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

به نوشته ی روزنامه ی اسپورت، بازیکنان بارسا امروز صبح جلسه ای با هم داشته اند و راهکارهای خروج از وضعیت کنونی و کسب آمادگی لازم برای ادامه ی رقابتهای این فصل لالیگا و لیگ قهرمانان را با هم بررسی کرده اند.

همچنین بازیکنان تیم با اعضای کادر فنی هم نشستی داشته اند و نقظه نظرات خود را در خصوص آینده ی تیم بیان کرده اند.

************************************************** *************************
    مسی:

"من یک انسان طبیعی و عادی هستم و فقط می خواهم که به عنوان یک فوتبالیست راجع به من قضاوت شود"

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماسکرانو : هر کسی درباره روش بازی بارسلونا شک دارد فقط کافی است سبک پنج سال گذشته بارسلونا را نگاه کنند و آنالیز کنند نه 15 روز گذشته را
    ما باید به اصل خود بازگردیم و اکنون که تیتو اینجا نیست بیش از هر وقت دیگه ای بهم دیگر کمک کنیم و تلاش مضاعفی انجام دهیم.باید آرام باشم و هوشمندانه به بازی های خود نگاه کنیم و دوباره همان تیم سه هفته پیش شویم.

بهترین راه بلند شدن این است به این فکر کنیم چه چیزهایی پیشرو داریم و با یک تفکر مثبت به مصاف حریفان برویم.این تیم از برندن خسته نمی شود .بارسلونا باشگاهی است که بیشترین فشار روی آن است .وقتی دو بازی باخته ای انگار آخر زمان است.

14. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با احترام به دوستان بارسایی عزیز
    به نظر من اصلا درست نیست توی تاپیک بارسا در مورد بازی دو تیم دیگه حرف بزنیم
    از نظر اخلاقی هم کارمون درست نیست

خیلی راحت میشه رفت توی تاپیک لیگ قهرمانان در مورد اون بازی نظر داد

18. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من حرف دلمو به کی بزنم که پاک نکنه!!!؟
    من الان حرف بزن پاک میشه یه جاییرو درست کنین یا اگه هست معرفی کنین که بشه توش راحت در هر موردی خواستیم صحبت کنیم فقط نظرمونو بگیم الان اینجا در مورد یه تیمی صحبت کنیم پاک میشه!!!

راستی بازیو دیدید خیلی جالب بود خیلی ها!!!
    همونطور که علیرضای عزیز اشاره کردن از تاپیک لیگ قهرمانان میتونید استفاده کنید .

اینجا صرفا تاپیک بارسلونا هست نه یونایتد و رئال

20. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •