سلام...
دوستان هارد 4 ترابایت یعنی بلو بگیریم یا سیگیت با توجه به گفته بالاتون؟گرین ها مشکلی دارن؟
کاربری فقط آرشیو هست نه هیچ چیز دیگه...قصد خرید گرین داشتم...از دیجی کالا هم میخوام بگیرم اگه مدلی مد نظر دارید بگید.
ممنون
سلام...
دوستان هارد 4 ترابایت یعنی بلو بگیریم یا سیگیت با توجه به گفته بالاتون؟گرین ها مشکلی دارن؟
کاربری فقط آرشیو هست نه هیچ چیز دیگه...قصد خرید گرین داشتم...از دیجی کالا هم میخوام بگیرم اگه مدلی مد نظر دارید بگید.
ممنون
سلام .
هارد دیسکهای جدید چهارترابایتی WD Blue در واقع همان WD Green هست و از نظر سخت افزاری (مثلاً چگالی پلاترها) هیچ تغییری نکرده. از نظر نرم افزاری شاید اصلاحاتی روی Firmware و سایر ماژولهای نرم افزاری انجام شده باشه و حالا هم دقیقاً معلوم نیست این اصلاحات نرم افزاری باعث بهبود در عملکرد هارد دیسک شده یا خیر .
به هر حال ، از بین WD Green و Blue و سیگیت هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند و در بازار موجود هست همان رو انتخاب کنید .
ضمناً تا اونجایی که میدونم سیگیت چهارترابایتی سرعت بهتری در مقایسه با WD Green داره و اگر سرعت برای شما مهم هست سعی کنید سیگیت رو انتخاب کنید .
سلام . منم میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترا بخرم برا آرشیو فیلم و عکسای خانوادگیم و گاهی وقتا هم نرم افزار و اینجور چیزا . اول اینکه میخوام بدونم این حجم 1 ترا کم نیست ؟ و اینکه از وسترن و سیگیت بهتر هم توی بازار وجود داره ؟
سلام .
قیمت یکترابایت و دوترابایت رو باهم مقایسه کنید ، اگر اختلاف قیمت برای شما مهم یا زیاد نیست ترجیحاً دوترابایت رو انتخاب کنید .
ایندو برند تنها تولید کننده هارد دیسک هست البته برندهای دیگه ای هم مثل توشیبا رو شاید بتونید در بازار پیدا کنید ولی سعی کنید از برند وسترن دیجیتال یا سیگیت انتخاب کنید . ضد ضربه هم اگر خواستید میتونید سیلیکون پاور Armor A85 انتخاب کنید .و اینکه از وسترن و سیگیت بهتر هم توی بازار وجود داره ؟
مرسی از راهنماییتون آقا عطا . ینی 1 ترا رو کم میارم ؟
راستش دو مورد خیلی واسم مهمه یکی سرعت بالای انتقال هارد و دیگه اینکه مقاومت نسبتن خوبی داشته باشه ... حالا شما اگر میخواستید برا خوذتون بخرید چه هاردی رو انتخاب میکردید که هر دوی این فکتور ها رو داشته باشه ؟
منظورم از هاردای دیگه هاردایی مثل لسی و اینجور برندها هستن که توی دی جی کالا دیدم و قیمتاشون هم بالا هستش چون تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم میخواستم بدونم معروف و بدرد بخور هستن ؟
کم یا زیاد بودن حجم هارد دیسک رو خودتان باید بررسی کنید . اگر حجم اطلاعات بمرور زمان زیاد میشه پس سعی کنید دوترابایت رو انتخاب کنید تا از نظر تعداد بالای هارد دیسکها بعداً به مشکل برنخورید .
من قبلاً وسترن دیجیتال و سیگیت رو تجربه کرده بودم (از نوع پرتابل) . اگر میخواستم مدل جدید بخرم ترجیح میدم که برند دیگه ای رو امتحان کنم . سیلیکون پاور Armor A85 رو انتخاب میکنم .حالا شما اگر میخواستید برا خوذتون بخرید چه هاردی رو انتخاب میکردید که هر دوی این فکتور ها رو داشته باشه ؟
تفاوت سرعت اکثر مدلهای پرتابل موجود در بازار زیاد و محسوس نیست (اکثراً هم 5400rpm هستند) و در نتیجه لازم نیست روی این موضوع خیلی حساس بشید . ضمن اینکه سرعت ترانسفر دیتا هم بستگی به پارامترهای زیادی داره . این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید که توضیحات کاملی دادم .یکی سرعت بالای انتقال هارد
LaCie زیر مجموعه سیگیت هست و از هارد دیسکهای سیگیت استفاده میکنه . تولیدات این برند معمولاً بخاطر شکل ظاهری زیبا و غیر متعارف قیمت بالاتری دارند .
سلام
وضعیت هارد دیسک های توشیبا تو بازار چطوره ؟
مدل های MD04ACA500-5TB و MD04ACA400-4TB موجود هستن تو بازار ؟
اگه اینا نیستن نظرتون راجع به Seagate Baracuda 3TB چیه و اینکه مدل نامبر ST3000DM001 یا ST3000DM003 ؟
با تشکر
Last edited by mojtaba0007; 15-11-2015 at 12:31.
سلام
قصد خرید هارد اکسترنال دارم. الان یک سیگیت 1 ترابایتی و 320 گیگی اینترنال روی سیستم دارم و سال آینده هم میخوام یه کامپیوتر نو بگیرم و یک SSD هم اضافه کنم. در حال حاضر ظرفیت هاردهایی که دارم پُر شده. پس میخوام تا 400 تومن یک هارد اکسترنال مناسب بگیرم که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.
تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم. بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.
اگه ممکنه در مورد تفاوت انواع هارد توضیح بدید و در نهایت یک مدل با دوام و قیمت مناسب به من معرفی کنید.
با سپاس
سلام و عرض ادب
قبلا اینجا پیشنهاد شد برای 3 ترابایت بک آپ پلاس گزینه بهتری هست، آیا برای 4 ترابایت فرقی بین مای بوک و بک آپ پلاس هست؟ کدام بهتر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)