تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 232 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر راستش ورژن موبایل من 4.04 هست تازه یک آپدیت سیصد و خورده ای برام اومده که هنوز با خود گوشی دانلود نکردم من مبتدی هستم ایا با دانلود و جرای اون ورژن به 4.1.2 تبدیل میشه ؟ آیا اطلاعات توی گوشی حافظه 16 گیگابایتی پاک میشن؟ ایا فایل های داخل مموری هشت گیگ منو هم پاک میکنه ؟ آیا باید بک اپ گرفت؟ بهترین برنامه چی هست؟ گوشی من روت شده ایا برا نصب اون اپدیت ابتدا باید انروت کنم بعدش بنصبم یا ایرادی نداره؟خواهشا راهنماییم کنید
    پستا این صفحه و صفحه قبلو بخونین.
    من امروز گوشی رو اپدیت کردم.هیچ چیزی پاک نمیشه.هیچ چیز.با خیال راحت اپدیت کنید.البته چیز خاصی به گوشی اضافه نشد
    خیلی چیز ها اضافه می شه.
    برید یه هدفون به گوشی بزنین بعد ببینن چی می شه.
    و خیلی چیز های دیگه که اضافه شده.حتی کیفیت صدا هم بهتر شده.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام این مشکل موقع مسیج فرستادن که اگه مسیجت از 3صفحه بیشتر میشه تبدیل به مولتی مدیا مسیج میشه راه حلی تنطیماتی چیزی نداره بشه این حالتش غیر فعال کرد بدجور روی اعصابمه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام این مشکل موقع مسیج فرستادن که اگه مسیجت از 3صفحه بیشتر میشه تبدیل به مولتی مدیا مسیج میشه راه حلی تنطیماتی چیزی نداره بشه این حالتش غیر فعال کرد بدجور روی اعصابمه
    برنامه go sms pro رو نصب کنین.
    اگه هم روت شده یه راه دیگه داره که چون گوشیم روت نیست تست نکردم.اگه می خواین بگم.

4. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برنامه go sms pro رو نصب کنین.
    اگه هم روت شده یه راه دیگه داره که چون گوشیم روت نیست تست نکردم.اگه می خواین بگم.
    ممنون داداش دمت گرم تنت سلامت باشه
    منم گوشیم روت نیست توی سایتا دیدم توضیح داده بودن درباره اش همین برنامه میگیرم نصب میکنم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوبی Go SMS Pro اینه که هر چی باشه،از خود مسیج گوشی خیلی قشنگ تره
    Pop Up Window هم داره

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من از صفحه 100 تا آخر این تاپیک را مطالعه کردم
    تازه گوشی رو خریدم ... سعی کردم به توصیه دوستان در حالت flight mode و با استفاده از چیز پی ان وارد play store بشم (بعد از تلاشهای ناموفق قبلی ) که موثر بود و تونستم وارد بشم ولی موقع دانلود به کشور گیر میده ... چکار کنم ؟ اکانت گوگل رو عوض کنم ؟ یکی دیگه درست کنم؟ گوشی رو ریست کنم؟ کش رو باید پاک کنم؟ از کجا دقیقاً باید پاک بشه؟ از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من از صفحه 100 تا آخر این تاپیک را مطالعه کردم
    تازه گوشی رو خریدم ... سعی کردم به توصیه دوستان در حالت flight mode و با استفاده از چیز پی ان وارد play store بشم (بعد از تلاشهای ناموفق قبلی ) که موثر بود و تونستم وارد بشم ولی موقع دانلود به کشور گیر میده ... چکار کنم ؟ اکانت گوگل رو عوض کنم ؟ یکی دیگه درست کنم؟ گوشی رو ریست کنم؟ کش رو باید پاک کنم؟ از کجا دقیقاً باید پاک بشه؟ از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم
    برا پاک کردن کش برین به تنظیمات اپلیکیشن منیجر و بعد برنامه رو انتخاب و از صفحه ی باز شده پاک کردن داده رو بزنین.
    خودم امتحان نکردم ولی شنیدم باید اول با چیز پی ان و فلایت مود یه اکانت گوگل بسازین و با اون وارد مارکت بشین.

10. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنونم قبل از اینکه پاسخ شما را بخوانم همین کارو کردم یعنی کلاً اکانت گوگلم را از روی گوشی حذف کردم و در حالت یاد شده اکانت جدیدی ساختم و باز هم همان نتیجه ... حالا با پاک کردن کش هم دوباره تست میکنم و در صورت موفقیت همینجا اعلام میکنم

ویرایش:
    رفتم دیتای مربوط به پلی استور را هم پاک کردم ولی باز هم همان نتیجه ... نمیدونم بند رو کجا به آب دادم!!
    Last edited by Bahrammt; 28-01-2013 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ممنونم قبل از اینکه پاسخ شما را بخوانم همین کارو کردم یعنی کلاً اکانت گوگلم را از روی گوشی حذف کردم و در حالت یاد شده اکانت جدیدی ساختم و باز هم همان نتیجه ... حالا با پاک کردن کش هم دوباره تست میکنم و در صورت موفقیت همینجا اعلام میکنم

ویرایش:
    رفتم دیتای مربوط به پلی استور را هم پاک کردم ولی باز هم همان نتیجه ... نمیدونم بند رو کجا به آب دادم!!
    رامتون رام ایرانه دیگه؟
    شایدجدیدا به رام های ایران اجازه دسترسی نمی ده.

13. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Location Services رو غیر فعال کنید. روی Airplane Mode بزارین یا اگه دسترسی روت دارین از نرم افزار هایی استفاده کنین که اوپراتور رو عوض می کنن (مثل Market Unlocker). وی پی ان یا ساکس رو کانکت کنین. با این کار ها نباید مشکلی داشته باشین دیگه.

15. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •