گوگل پلاس، صفحه Funny Or Die، کامنت خودم!
![]()
سلام
درست گفتی اگه ممکنه یه توضیحی هم بذار ما هم مستفیذ بشیم
لینک عکس هات رو توی [IMG] [/IMG] بذار
مثلا لینک عکس شما میشه:
[IMG ]http://s1.picofile.com/file/7497718060/geniusTypeCommand.jpg [/IMG]
بدون اسپیس ، به این شکل نمایش داده میشه:
![]()
توضیح بدم بیمزه میشه! ولی به هر حال.
قضیه از این قراره که توی لینوکس یه کامند هست به اسم type و یکی به اسم file. کامند type، هر کامندی به عنوان یه فایل ذخیره میشن. (مثلا توی همین عکس، کامند emacs توی دایرکتوری /usr/bin هست) کامند type هم میاد جا و نوع اون کامند رو مشخص میکنه. کامند file هم مشخصات یه فایل رو مینویسه. اینجا من اشتباها به جای file نوشتم type و نتیجه رو این آورده! برام خندهدار بود و برای همین ترولش کردم
میدونم بازم کسی چیزی نفهمید! چون باید مبتدیات لینوکس رو بلد باشین که فکر نکنم هیچ گرافیستی سراغ لینوکس بیاد. مگر اینکه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از GIMP یا Inkscape استفاده بکنه.
Last edited by afterpc; 12-09-2012 at 20:10.
اینا کپی پیست شده هستن .. بعضی وقت هاهم بچه ها میسازن!!
شرمنده اگر بی مزس
![]()
Last edited by pcsoft; 13-09-2012 at 12:18.
ببین عزیز من وقتی شما ترول میزاری باید همه پسند باشه. الان شما چند تا ترول تکراری گذاشتی ، این باعث میشه کسایی که از اول تاپیک رو دیدن بهت یه امتیاز منفی بدن ، 4 تا ترول بی مزه گذاشتی ، دو تا درباره ی ساسی مانکن گذاشتی که من شخصا نبینم کسی راجبش بد بگه ها!اینترنت اکسپلورر و دوست جدیدم خوب بودن. در کل گفتم شاید برات سوال شده باشه که چرا این همه ترول دهن پر کن گذاشتی ولی کسی تشکر نکرده ، خواستم راهنماییت کنم
ترول: خیلی ممنون جناب آدمین ما ارشاد شدیم![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)