تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 468 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ممنون الان آپ قبلی رو دارم میتونم آدرس آپدیت رو تغییر بدم و همون فایل های آپ شده قبلی رو توش کپی کنم و دوباره آپ کنم یا این کارو کنم قاطی میکنه ؟ در ضمن برای کپی کردن باید ویروس یاب رو غیر فعال کنم ؟

بعد میگه با خود برنامه نمیشه فایل آپدیت های برنامه رو سیو کرد ؟ پس چرا یه فایل سیو میکنه با حجم چند کلو بایت با پسوند cfg پس این چیه دیگه ؟
    برای تغییر مسیر آپدیت و یا اینکه کلا بخوای آپدیتها رو در یک پوشه جدا داشته باشی به پست 1395 مراجعه کن و حتما اون فیلم آموزشی رو کامل ببین.
    در نسخه 2013 خود برنامه از آپدیتها کپی نمیگیره و اون فایل cfg هم فقط برای تنظیمات هست.

با استفاده از کسپر میشه تبلیغات سایت های مختلف رو حذف کرد ؟ وقتی سایتی رو باز میکنم یه دفع cpu تا درصد بالایی میره و سرعت سیستم خیلی کم میشه و چند دقیه بعد درست میشه و نمیدونم مشکل از کسپر هستش با فایر فاکس و یا حتی توی سایتی هستم و روی هیچ لینکی هم کلیک نکردم بعضی وقتها این طوری میشه دوستان اگر میدونید مشکل از کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید ؟

با تشکر
    برای تبلیغات به قسمت setting و بعد anti banner برو و اون گزینه رو تیک بزن.البته خود فایرفاکس هم چندتا پلاگین مخصوص این کار داره که توی انجمن خودش میتونی پیدا کنی.احتمال این هم هست که تنظیمات مربوط به فایروال رو زیاد کرده باشی تا اسکن سایتها دقیقتر انجام بگیره که باعث استفاده بیشتر از منابع میشه.اگر هم تنظیمات پیشفرض باشه احتمالا سیستمت ضعیفه.ضمنا فایرفاکس رو حتما آپدیت کن و یک اسکن کامل از سیستم با کسپر آپدیت شده انجام بده.

----------
    در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟
    Last edited by mohammad_87; 10-12-2012 at 04:15.

2. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض قيمت كسپر 2013

سلام دوستان .
    الان kaspersky internet security 2013 چنده تو ایران"
    2012 چنده؟

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلامی دوباره
    ممنون
    ورژن کسپر 13.0.1.4190 (d) هستش. بازم فایده نداشت؟ دیگه چیکار کنم ؟

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز ایکاش ورژن کسپرت رو هم میگفتی.
    ولی به هر حال از آخرین ورژن کسپر استفاده کن و تاریخ سیستمت رو دقیق چک کن (به میلادی) + تاریخ سیستم رو.آپدیت کسپر برای بار اول خیلی طول میکشه بعد اینکه کلا حجم آپدتهای کسپر زیاد هست + اینکه به سرعت اینترنت شما هم بستگی داره
    اگه در آپدیت کردن مشکل داری از برنامه kasper updater استفاده کن چون قابلیت ذخیره آپدیتها رو هم به شما میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک دانلود خود برنامه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی
    سلامی دوباره
    ممنون

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلامی دوباره
    ممنون
    ورژن فایرفاکس شما چنده؟الان چدیدترین ورژن 17.1 هست.شما این رو نصب کن ببین چجوری میشه؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون الان آپ قبلی رو دارم میتونم آدرس آپدیت رو تغییر بدم و همون فایل های آپ شده قبلی رو توش کپی کنم و دوباره آپ کنم یا این کارو کنم قاطی میکنه ؟ در ضمن برای کپی کردن باید ویروس یاب رو غیر فعال کنم ؟

بعد میگه با خود برنامه نمیشه فایل آپدیت های برنامه رو سیو کرد ؟ پس چرا یه فایل سیو میکنه با حجم چند کلو بایت با پسوند cfg پس این چیه دیگه ؟
    اگه توی تنظیمات کسپر (2012)مسیر دوم درست کنی فقط آپدیتهایی که از این بعد میکنی توش ذخیره میشه.آپدیتهایی که با خود برنامه کسپر کردی رو کپی نکنی بهتره و توی یه پوشه دیگه قرار بده .مثلا پوشه اولی رو بذار UPDATE 1 ، که با خود کسپر آپدیت کردی و UPDATE 2 هم همون مسیر دومی هست که خود کسپر آپدیتها رو توش کپی میکنه.(امیدوارم واضح گفته باشم)

آره شما موقع کپی کردن کسپر رو EXIT کن باید درست بشه

Kav/Kis 2013 قابلیت ذخیره آپدیتها رو ندارن و باید از برنامه kasper updare استفاده کنی.(فایل با پسوند cfg هم همونطوری که دوست عزیزمون گفتند مربوط به تنظیمات کسپر هست)

8. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض غیر هم خوانی فایرفاکس 17 با کاسپر سیکوریتی

ورژن فایرفاکس شما چنده؟الان چدیدترین ورژن 17.1 هست.شما این رو نصب کن ببین چجوری میشه؟
    سلام.بنده دیشب اومدم فایر فاکس رو ارتقا بدم به 17 اما گفت با بعضی از قسمتهای کاسپر همخونی نداره و اونها کارائیش رو از دست میده در فایرفاکس . از خیرش گذشتم . البته نوشته بود به محض همخوان شدن خبر میده . گفتم خب صبر میکنم تا همخوان بشه اما کاسپر محدود بشه , هرگز .

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام مجدد.
    kis2013 رو کاملا با kavremover که زحمت آپلودش رو کشیده بودید پاک کردم دوباره نصب و کاملا آپدیت کردم اما مشکل با S*ST*P همچنان هست. جالبه برام که تو ویندوز8 اصلا همچین مشکلی نیست و این ایراد فقط مخصوص ویندوز7 هست برام! از تو فایروال هم آی پی اون شبکه رو برای امتحان حتی تو trusted Network هم قرار دادم اما نشد که نشد. به نظر شما راهی هست که این ایراد رو برطرف بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

سلام.... اقا از امروز نمیدونم چه جوری شده که بیشتر سایت های خارجی رو میرم کسپر پیغام قرمز و اجازه نمیده داخل بشم ... میزینه : ACCESS DENIED

Win xp
    Firefox 17.01

نظرتون چیه ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان .
    الان kaspersky internet security 2013 چنده تو ایران"
    2012 چنده؟
    2013 حدود 100 تا 110 تومان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لیست نمایندگیهای ایرانی کسپر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.بنده دیشب اومدم فایر فاکس رو ارتقا بدم به 17 اما گفت با بعضی از قسمتهای کاسپر همخونی نداره و اونها کارائیش رو از دست میده در فایرفاکس . از خیرش گذشتم . البته نوشته بود به محض همخوان شدن خبر میده . گفتم خب صبر میکنم تا همخوان بشه اما کاسپر محدود بشه , هرگز .
    مشکل حل شده.منم وقتی کسپر رو نصب کردم توی فایرفاکس غیرفعال شده بودند ولی با آپدیتهای کسپر مشکل حل شده.هم کسپر و هم فایرفاکس رو آپدیت کن و خودت اون افزونه هارو فعال کن و فایرفاکس رو ریستارات کن.
    با سلام مجدد.
    kis2013 رو کاملا با kavremover که زحمت آپلودش رو کشیده بودید پاک کردم دوباره نصب و کاملا آپدیت کردم اما مشکل با S*ST*P همچنان هست. جالبه برام که تو ویندوز8 اصلا همچین مشکلی نیست و این ایراد فقط مخصوص ویندوز7 هست برام! از تو فایروال هم آی پی اون شبکه رو برای امتحان حتی تو trusted Network هم قرار دادم اما نشد که نشد. به نظر شما راهی هست که این ایراد رو برطرف بکنم؟
    از کسپر خارج و و دوباره امتحان کن.اگه بازم نشد مشخصه که مشکل کسپر نیست.سعی کن از پورتهای دیگه استفاده کنی.

سلام.... اقا از امروز نمیدونم چه جوری شده که بیشتر سایت های خارجی رو میرم کسپر پیغام قرمز و اجازه نمیده داخل بشم ... میزینه : ACCESS DENIED
    Win xp
    Firefox 17.01
    نظرتون چیه ؟
    مثلا چه سایتی؟دقیقا چه اروری میده؟اگه میتونی یک عکس بذار.خودت ادمین هستی در کامپیوتر؟
    -------------------------------
    سوال خودم:
    در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •