سلام دوستان .
الان kaspersky internet security 2013 چنده تو ایران"
2012 چنده؟
2013 حدود 100 تا 110 تومان:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لیست نمایندگیهای ایرانی کسپر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.بنده دیشب اومدم فایر فاکس رو ارتقا بدم به 17 اما گفت با بعضی از قسمتهای کاسپر همخونی نداره و اونها کارائیش رو از دست میده در فایرفاکس . از خیرش گذشتم . البته نوشته بود به محض همخوان شدن خبر میده . گفتم خب صبر میکنم تا همخوان بشه اما کاسپر محدود بشه , هرگز .
مشکل حل شده.منم وقتی کسپر رو نصب کردم توی فایرفاکس غیرفعال شده بودند ولی با آپدیتهای کسپر مشکل حل شده.هم کسپر و هم فایرفاکس رو آپدیت کن و خودت اون افزونه هارو فعال کن و فایرفاکس رو ریستارات کن.
با سلام مجدد.
kis2013 رو کاملا با kavremover که زحمت آپلودش رو کشیده بودید پاک کردم دوباره نصب و کاملا آپدیت کردم اما مشکل با S*ST*P همچنان هست. جالبه برام که تو ویندوز8 اصلا همچین مشکلی نیست و این ایراد فقط مخصوص ویندوز7 هست برام! از تو فایروال هم آی پی اون شبکه رو برای امتحان حتی تو trusted Network هم قرار دادم اما نشد که نشد.

به نظر شما راهی هست که این ایراد رو برطرف بکنم؟
از کسپر خارج و و دوباره امتحان کن.اگه بازم نشد مشخصه که مشکل کسپر نیست.سعی کن از پورتهای دیگه استفاده کنی.
سلام.... اقا از امروز نمیدونم چه جوری شده که بیشتر سایت های خارجی رو میرم کسپر پیغام قرمز و اجازه نمیده داخل بشم ... میزینه : ACCESS DENIED
Win xp
Firefox 17.01
نظرتون چیه ؟

مثلا چه سایتی؟دقیقا چه اروری میده؟اگه میتونی یک عکس بذار.خودت ادمین هستی در کامپیوتر؟
-------------------------------
سوال خودم:
در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟