بله من امتحان کردم پخش می کنه. البته اگه فیلمتون با فرمت mkv یا فرمت های دیگه غیر از m2ts باشه
بله من امتحان کردم پخش می کنه. البته اگه فیلمتون با فرمت mkv یا فرمت های دیگه غیر از m2ts باشه
Last edited by احمد1379; 20-04-2013 at 16:02.
سلام دوستان
من tv 66900 دارم وقتی با usb فیلم میخوام ببینم امکان ادامه پخش یا همون resume play نداره یا من بلد نیستم فعالش کنم lcd سال3 پیشم داشت این امکانو یعنی این نداره ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ممنونم
خود تي وي كه كيفيت صداي بلندگوهاش حالب نيست.
از اپتيكال من تست كردم دوكانال خروجي ميداد.
عزیزان ما را هم در یابید
سلام
من با LM66100 می خواهم وارد سایت های فیلتر شده مثل فیس بوک بشوم ولی نمی تونم؟؟؟!!!/ می شود به من راهنمایی کنید ؟
![]()
تنها راهش اینه که یا آدرس یه پ.ر.و.ک.س.ی رو تو مودم ست کنید که مودم از همون اول اینترنت بدون ف.ی.ل.ت.ر به تلویزیون شما تحویل بده، یا اینکه اگه لپ تاپ دارید یه چیزشکن روش نصب کنید و با استفاده از نرم افزار Connectify اون چیز شکن رو share کنید رو اینترنت تلویزویون، من جفت روش ها رو تست کردم جواب میده
سلام چه جوری رمز ورود برای تلویزیون گذاشتی.
ممنون خیالمو راحت کردی
بچه ها واسه ضبط تلویزیون از طریق usb باید چی کار کرد؟! فلش که میزنم میگه ساپورت نمیکنه باید lg dvr باشه و این حرفا
سلام
باید یه هارد اکسترنال بهش وصل کنی که ظرفیتش از صد گیگ بالاتر باشه (البته دقیق نمیدونم اما باید ظرفیتش بالا باشه)
بعد خود تلویزیون فرمتش میکنه و دیگه هیچ وسیله ای جز خود تلویزیون نمیتونه بخونه هارد رو (مگر اینکه بعدا فرمتش کنید)
البته این رو هم بگم که هارد رو باید از port 1 یا USB ۱ وارد تلویزیون بکنید
من خودم هارد یه ترا زدم بهش بدون هیچ مشکلی ضبط میکنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)