شما اگر با ای پی ایران به سایت امسی سافت مراجعه کنید به طور اتوماتیک به نماینده رسمی امسی سافت در ایران ریداریرکت میشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
شما اگر با ای پی ایران به سایت امسی سافت مراجعه کنید به طور اتوماتیک به نماینده رسمی امسی سافت در ایران ریداریرکت میشین
سلام
لایسنسی تقلبی از امسی سافت در ایران وجود نداره دوست عزیز و فقط یک گارانتی و یک مرکز فروش وجود دارد در ایران و فقط پک های این شرکت در ایران موجود است
شما در صورتی که در شهر های زیر هستید میتونید از دفاتر مرکزی آن خریداری کنید
سلام
اینترنت سکوریتی رایگان هم وجود داره یا نه؟
اگه هست بی زحمت معرفی کنید
اگه نیست بهترین آنتی ویروس رایگان بگید
ممنون
سلام
دوستان من یواش یواش دارم جور و پلاس رو جمع میکنم برم رو وین 8
فک نسخه نهایی و اصلیش تا همین چند روز آینده بیاد تو نت ، درسته؟
رو وین 7 کاربر کومودو بودم
نمیدونم دلیل مصرف بالای سی پی یو من کومودو هست یا چیز دیگه ولی مصرف سی پی یوم همیشه بالاست ...
به نظرتون چی نصب کنم ؟
سرعت سیستم رو کم نکنه و اصلا رو سرعت اینترنت تاثیر نزاره ...
همین کومودو رو بزنم؟ رایگانم هست ....
ممنون
سلام
بعد از سیر norton is<avast is <avira is <kaspersky is طی چند سال حالا تصمیم گرفتم بجای اینترنت سکوریتی از یک آنتی ویروس در کنار یک فایروال جدا استفاده کنم نظرتون چیه بهتره یا از همون اینترنت سکوریتی استفاده کنم ؟ البته یکی از دلایل اصلیش اینه که تازه اینترنت پر سرعت گرفتم و فایروال مهم شده برام
تو انتخاب هم اول از همه سرعت برام خیلی مهمه و اینکه سیستم کند نشه واسه همین زیاد دیگه طرف کسپر نرفتم مگه خوبه و می خوام فایروال هم تا میشه سرعت اینترنت را کم نکنه
اکثر مواقع هم آنتی ویروس را غیر فعال می کنم (فقط آنتی ویروس نه فایروال) و سیستم غیر فعال کردن هم راحت باشه
نظرتون چیه چی پیشنهاد می کنید ؟ یک محصول کامل یا آنتی ویروس در کنار فایرول جدا ؟ و آیا اگه جدا باشه سرعت سیستم کمتر میشه تا اینکه یک محصول کامل باشه ؟
نظرتون در باره فایروال کمودو در کنار آنتی ویروس آویرا یا نورتون چیه یا اینکه اینترنت سکوریتی؟
(از اینترنت زیاد استفاده می کنم و اطلاعات کامپبوتریم هم بد نیست)
Last edited by dolfi224; 23-10-2012 at 17:32.
سلام
سلام
من خیلی نمیخوام دخالت کنم. ولی یکسری مطالب به شما دو تا دوست عرض میکنم.
1- کلا کومودو از منابع سیستم خیلی کم استفاده میکنه. این اصلا یک شعار برای تیم کومودو هست...
2- کومودو روی سرعت اینترنت هم تاثیر منفی نمیزاره با حداکثر سرعت وبگردی کنید، سرعت دانلود را کم نمیکنه و برای بازیهای آنلاین فوق العاده است. دلیلش هم اینکه HTTP Scsner نداره که باعث افت سرعت شبکه بشه( اینو برای سرعت گفتم. برای امنیت فضای وب هم کومودو راهکارهای دیگری داره)
3-خب رایگان هم که هست. یک پوئن مثبت بزرگ. ضمنا چند وقت دیگه نسخه 6 میاد با ویژگیهای جالب جدید و ساپورت کامل ویندوز 8.( البته الان بهتره نسخه 5.12 را روی ویندوز 8 نصب کنید)
4- ببینید اینجا کمی سلیقه ای میشه. من خودم یک اینترنت سکیوریتی یکپارچه را ترجیح میدم. اگر هم فایروال براتون مهم شده همون کسپر اینترنت سکیورتی خیلی خوبه.
5- خب، این خواسته شما منو به یاد یک محصول به اسم CIS میندازه!!
6- اینجا باز رفتم توی فکر CIS، هم سیستم غیر فعال کردنش راحته و هم اینکه گاهی اوقات نیازی به فعال بودن آنتی ویروس هم نداری.( اگه بگم من روی سیستم اداره الان دو ماهی میشه که آنتی ویروس کومودو خاموشه و فقط با فایروال و دیفنس کار میکنم باورت میشه؛ روزی صد تا فلش و .... هم بهش میزنم، آلوده هم نمیشم)
7- خب، امیدوارم مطالب بالا کمک کننده باشه.( البته نظر اینها شخصی منه)
8- خوبه
نکته: من خیلی دوست ندارم بگم چی خوبه چی خوب نیست. ولی چون کومودو رایگانه با زدن این حرفها هیچ انگ تبلیغات و ... به من نمیچسبه، واسه همین اینجا فضولی کردم و به قول ادبا چند خطی قلمی کردم.
موفق باشید
تعداد لایک کنندگان فیسبوک 3 محصول رایگان و معروف
همینطوری , برای سرگرمی
من چند سالی میشه که از آوست انتی ویروس رایگانش استفاده میکنم بدون دردسر تا اینجا از نسخه 4.8 تا 7.0.1473
حالا که آوست ایران رو تحریم کرده و فقط با چیز پی ان آپدیت میشه میخواستم بدونم مهاجرت به کدوم ازینا بهتره...
کومودو انتی ویروس یا مایکروسافت سکیورتی ؟؟؟
سلام
کمودو اینترنت سکوریتی
البته اویرا هم رایگان هست
موفق باشید
سلا!
آنتی ویروس ایمن چه جوری هستش خو یا بد چه ویزگی هایی داره؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)