سختی اب منطقتون به چه شکلیه ؟
شرایط دود کش رو داره (حداقل 3متر - حداکثر 15 متر)؟
اینا رو بگین در خدمتیم...
سختی اب منطقتون به چه شکلیه ؟
شرایط دود کش رو داره (حداقل 3متر - حداکثر 15 متر)؟
اینا رو بگین در خدمتیم...
ممنون از پاسختون
سختی آب منطقه رو نمی دونم . ولی شرق تهران ، محدوده تهران نو خاقانی هستیم
دودکش داریم فعلا از آبگرمکن دیواری بوتان در آشپزخانه استفاده می کنیم که دودکش آن تا پشت بام رفته بالا ( ساختمان ما 4 طبقه می باشد که ما طبقه اول هستیم کمتر از 15 متر دودکش داریم )
در نظر دارم پکیج رو جای آبگرمکن نصب کنم و از دودکش آن استفاده نمایم .
ضمنا چون ما طبقه اول هستیم هم از کف زمین سرد میشه و هم چون پاسیو و حیاط خلوت داریم در کل یکم خونه ما نسبت به طبقات دیگه سردتره . البته در نظر دارم که لوله کشی رادیاتور ها رو از کف زمین بصورت توکار کار کنم اگه راهنمایی نیز در این خصوص می تونید بکنید ممنون می شم .
با عرض سلام
سوالی داشتم از دوستان میخاستم بدونم رادیاتور های پنلی رو میشه با مغذی بهم وصل کرد یعنی میشه دو تا رادیاتور پنلی 80 سانتی رو با مغذی بهم وصل کرد
Last edited by 345100; 22-10-2013 at 19:10.
سلام
باید با شیلنگ کوتاه یکسر مغزی 1/2 و یک مغزی 1/2 این کارو انجام بدی، یکم فاصله بین دوتا رادیاتور میمونه اما دیگه چاره ای نیست.
پکیج 24kw برای شما مناسبه و با توجه به اینکه شرایط استاندارد دودکش رو دارید میتونید از مدل های ki (بدون فن) استفاده کنید
اما در رابطه با برند بوتان مدل اپتیما رو پیشنهاد میکنم
سلام
اگر دمای آب رو روی مقدارهای بالا مثلاً بالای 80 درجه (پکیج بوتان) تنظیم کنیم و رادیاتور های آلومینیومی داشته باشیم.مشکلی ایجاد نمیشه مثلاً رادیاتور ها زودتر هوا نمی گیرن به خاطر دمای بالا؟
سلام استفاده در دمای بالا مشکلی برای رادیاتور ایجاد نمی کنه در صورت هوا گرفتن به راحتی می تونید هواگیری کنید
داخل لوله های رادیاتور (همون قسمت بیرونیش که از دیوار بیرون زده)مقدار خیلی کمی گرد و خاک و مصالح ساخنمانی مثل گچ و این ها چسبیده .قبل از بستن رادیاتور ها برای اولین بار باید شیر آب رو باز کنیم تا لوله ها کامل شسته بشن و گچ ها برن یا این که لازم نیست؟
یه سوال دیگه این که توی پذیرایی 2 تا محل نصب رادیاتور داریم و یکی زیر پنجره هست و می خوایم به یکی 10 پره ببندیم و به اون یکی 15 پره.فرقی می کنه که 15 پره رو زیر پنجره ببندیم یا نه؟
میگم چسب آب بندی رو برای کجای رادیاتور ازش استفاده می کنن؟
Last edited by edris.noei; 24-10-2013 at 08:34.
سلام
دوستان برای 130 متر چه نوع پکیجی رو معرفی میکنید ؟
فقط اگه میشه یکم سریعتر چون طی چند روز باید خریداری بشه !!
باتشکر
طبقه ی چند هستید؟
شرایط دودکش استاندارد رو دارید؟
سختی اب منطقتون به چه شکلیه؟
اینا ساده ترین سوال ها برای انتخاب پکیج هستند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)