با سلام خدمت دوستان من در مرحله ای که sniper هستم و یک فردی با دوربین پیشم است اما نمیدونم باید چه کار کنم اگه میشه کامل راهنمایی کنید؟؟؟
با سلام خدمت دوستان من در مرحله ای که sniper هستم و یک فردی با دوربین پیشم است اما نمیدونم باید چه کار کنم اگه میشه کامل راهنمایی کنید؟؟؟
FIX
CRACK ONLYکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان توی جنگهای تن به تن... منظورم مشت و لگد و اینا هست بهم میگه E رو بزن . بعد میگه موس رو یه کاری کن ...|! میهش دقیقا بگید باید چکار کنم؟
اين بازي فقط روي ويندوز 7 و ويستا جواب ميده
جزئيات بيشتر اينجا
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
كرك هاي ديگه رو امتحان كن
لينك دانلود كرك
خب وقتی میگه E رو بزن باید دکمه ی E رو کیبورد رو فشار بدی و وقتی هم عکس موس میاد باید با موس کلیک چپ کنی چند بار![]()
دوستانی که مشکل انعکاس صدا رو دارن این کارو انجام بدن 120 درصد جواب میده:
قبل از هر چیز بازی رو اجرا کنید بعد دکمه های Alt+Shift+Delete رو بفشارید تا Task Maneger باز بشه سپس مطابق شک زیر عمل کنید:
سپس مطابق شکل زیر عمل کنید:
بعد از فشردن دکمه …Set Affinity مطابق شکل زیر صفحه ی کوچکی باز میشود:
حالا توجه داشته باشید با توجه به شکل بالا اگر این گزینه ها وجود داشتن ، تیک تمامی گزینه ها رو بجز گزینه CPU 0 رو بردارید تا صدای بازیتون بهمراه مشکل سیاهی صفحه حل بشه. و اگر مشکل حل نشد گزینه های دیگر رو تست کنید. این نکته مهم رو حتما مد نظر داشته باشید که در بریخ سیستمها ممکنه CPU 3 وجود نداشته باشد یا شاید بیشتر وجود داشته باشد پس به این نکته زیاد توجه نکنید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jr07; 04-11-2011 at 15:19.
راه حلی واسه هنگ کردنو ارور close پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گسی از دوستان این بازی رو روی سون 64 بیتی اجرا کرده؟
اگه اجرا کردین لطفا بگین با کدوم کرک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)