این هات فایل مصیبته دانلود کردن ازش
خودم یکی پیدا کردم دارم میگیرم
ممنون که وقت گذاشتی![]()
این هات فایل مصیبته دانلود کردن ازش
خودم یکی پیدا کردم دارم میگیرم
ممنون که وقت گذاشتی![]()
دوستان قیمت العان چنده؟
کلا ملت ایران خیلی بی جنبه هستن !
یکی از دوستای من نوت داره هر وقت یکی میبینه یه تیکه بهش میندازه ! ( به خاطر اندازش )
متاسفم ...
آقا مهدی خواستم بگم ممنون که رام رو گذاشتی دانلود کردم و نصب هم کردم ولی چطور آخه رامی که یه مشکل به این بزرگی داره رو شما برای دانلود میزارید ؟ یعنی شما تنظیم نور نکردن تو فیلمبرداریه این رام رو تست نکردید ؟ اگه میشه گوشی رو بگیر مثلا روی مانیتور طوری که بخواید از صفحه مانیتور فیلم برداری کنی و دکمه ریکورد رو بزن و بعد از چند ثانیه گوشی رو ببین یه جایی که نورش در حد چراغ باشه . اونوقت ببین چی ضبط میکنه چیزی جر تاریکی و بی کیفیتی نیست . شما اصلا دقت کردید تو این رام موقع فیلمبرداری چیزی به نام فوکاس وجود نداره و موضوعات نزدیک تو فیلم برداری تار هستن ؟ خیلی از آندروید های 4.1ای که من نصب کردم به دلیل همین ایرادش پاکشون کردم رفتم 4.04 نصب کردم الان همون آندروید رو دوباره برای دانلود شما گذاشتید .. بخدا این ایراد داره .. تعجب میکنم شما مگه با گوشی فیلم برداری نمیکنید ؟ این تازه یه ایرادشه مطمئن ایرادت دیگه ای که یادم رفته و من قبلا تو 4.1 های دیگه پیدا کرده بودم رو هم داره . ولی این تنظیم نور نکردن فیلم برداریش و نداشتن فوکاس موقع فیلم برداری رو نمیتونم تحمل کنم .اگه کلا آندروید 4.1 همینطوری بگید ما اصلا بکل قید 4.1 رو بزنیم ... ما که دوباره برگشتیم سر همون 4.04 خودمون با اون ظاهر مظخرفش که باید تحملش کنیم![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 10-12-2012 at 23:06.
فاینال نیست این جلی بین فکر کنم!
نه خیر من اصلا رو دوربین گوشی حساب باز نمی کنم تا حالا ران هم نکردم دوربین رو ... شما هم تا الان اگر چیزی از دست دادی یا ضرری متحمل شدی بگو من جبران کنم برات
من تا الان هیچ مشکلی تو این رام ندیدم اگر مشکلی جز دوربین داره دیگه از خودتونه
من ضرری نکردم ولی حرفم اینه چرا باید این رام 4.1اینطوریه؟ یعنی سازنده رام هم رو دوربین گوشی حساب باز نکرده و اونو حتی ران هم نکرده که یه تست کنه?
الان اومدم به 4.04 برگردم دیدم فلش نمیشه .. آیا گوشیم برک شده ؟ رم همینجا گیر میکنه و اخرش بالا مینویسه Fail
![]()
نه کابل رو نکنی پاور رو بگیر تا ریست شه تا ریست شد برو دانلودینگ دوباره استارت کن
مرسی درست .. گذاشتم که خودش FAil بده بعد کابل رو جدا کردم و با یه رام 3 فایله 4.03 تست کردم اومد بالا و دوباره 4.04 خاورمیانه فلش زدم .. این فلش کردن 4.1 ما هم داستانی شده ها . شاید در حد 3 تا 4 بار 4.1 اصلی و کوک شده فلش کردم همشون همون ایراد رو دارن ..
![]()
صداشون هم توی هدفون نسبت 4.04 کمتره ..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)