آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید
آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید
خیر احسان جان کیفیت خط شما عالی هست . با اینکه داون استریمت رو روی 4 مگ بستن ولی snr روی 33 که عالییه![]()
سلام
من داشتم مودم را دستکاری میکردم. یعنی یه سی دی داره که نصاب بهش توجه نکرد. ولی من گذاشتم تو لپتاپ و تنظیمات مودم را از روی آن دوباره ست کردم.
بعد چند ثانیه مثلث زرد پیدا شد. یعنی وایفای کار میکنه؛ ولی اینترنت وصل نیست.
حالا تو Status، IP Address و Gateway را نشون نمیده. کسی بلده کجا باید اینها را وارد کنم؟ هر نظری دارید بدهید، شاید به درد بخوره.
یه سایتی بود که متاسفانه اونم پولی شد. چرا سرعتش بالا بود؟ چون خودش میرفت اکانت هیپ فایل میخرید و یوزر و پسووردشو میزاشت شما هم وقتی میخواستی فیلمو از هیپ فایل دانلود کنی میزدی رو پرمیوم دانلود و اون موقع برا من تو شب سرعت هیچ افتی نداشت. ولی لینک مستقیم که همون سایت میداد تو روز عالی ولی تو شب افتضاح بود. سایتش ال فیلم بود که الان باید پول بدی. هیپ فایل رو هم حذف کردن.
Lfilm40.in
,
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اگر واقعا افت سرعت نداره ارزش داره شارژ vip بخریم به نظرم .... شما استفاده کردی ؟
اینی که دارم میگم مربوط به زمانی بود که لینک هیپ فایل میزاشتن و الان حذفش کردن و شده لینک مستقیم ال فیلم نمیدونم هم که VIP یش خویه یا نه!؟ متاسفانه در این مورد خرید وی ای پی تجربه ای ندارم.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
من 2 مگ دارم از مخابرات معمولا شبی 3 تا 3.5 گیگ میتونم دانلود کنم ولی جدیدا سرعت پایین اومده اگر هم بخوای بیای مخابرات باید تو نوبت بایستی تا پورت خالی بشه سرعت دانلود من از uploadbaz.com حدود 280KB/S هستش (شب ساعت 2 به بعد)
سلام
بعد از ساعت رایگان باید مودم را خاموش کرد؟
من خاموش نکردم؛ همه ترافیکم را حساب کرده.
تعرفه نامحدود جدید تو سایت زدن.اگر اینجور باشه که عالیه.2 مگ نامحدود 60 تومن و 1 مگ 38.کسی اطلاعی داره و همچنین سرعت
دوست عزیز شما مطمئنی مخابرات اهواز دیدی ؟چون من الان رفتم و توی سایت و تعرفه های جدید ندیدم !! میشه سایتی که دیدی رو بدی ؟
پ.ن : الان دیدم توش جشنواره پاییزی گذاشتن . دقیقا قیمت های مخابرات تهران ! ولی یه سوال میمونه که این تعرفه ها دائمی یا نه ! چون زده از 1 آبان تا ۳۰ آذر ۱۳۹۱ . و قیمت 256 و 512 هم اشتباه زده 20 تومان ! 256 فکر کنم 11-12 تومان .
Last edited by porya_spy; 11-11-2012 at 14:06.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)