تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 475 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستای عزیز من 14 سال دارم و بیشترین استفادم از کامپیوتر به ترتیب وب گردی ورد نویسی فیلم یه لب تاب VOSTRO 1015 دارم که هم مانیتورش ترکیده هم فلتش خرابه تعمییرش بیشتر از 500 تومن میشه مشخصاتشم سی پیو دو کور 2.2 رم 8 گیگ یه نفر هست یه تبلت ام اس ای داره انصافا در حد اکبنده یه هفته کار کرده میده 500 تومن MSI ENJOY 10+ میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟ اندرویدش 2.3 از یه نفر شنیدم که تو وب حروف فارسی رو برعکس مینویسه اینو میشه با نرم افزار درست کرد؟بی زحمت کمک کنین قدرت سی پی یوش رو هم بگین چطوره چون از سی پی یو گوشی و تبلت هیچی حالی نمیشم
    در قسمت زیر نقد چندتا از کاربران این تبلتو می تونین ببینین

١:زبان فارسيو ساپورت نميکنه و سايت هاي فارسي رو همکلمه کلمه نشون ميده هم از چپ به راست
    2:زاويه ديد صفحه نمايش ١٠درجه هم نيست،با کوچک ترين زاويه رنگها به هم ميريزه و با کمي زاويه بيشتر جز سياهي چيزي نميبينيد
    توجه کنيد که دارين تبلت ميخرين،مهمترين بخشش صفحه نمايش است
    3:پردازنده فوق العاده ضعيف،بازي اسفالت ٧رو اپل با اون گرافيک مخصوص آي او اس که صد پله بيشتر ورژن اندرويد است تو ٧/٨ثانيه لود ميشه که تو اين تبلت از دقيقه هم فراتر ميره
    4:دکمه هاي لمسيش اصلا خوب عمل نميکنه
    5:چرخش صفحه با تاخير انجام ميشه
    6:دوربينش بيشتر دکوريه تا کاربردي
    7: سيستم عاملش رو نميشه ارتقاع داد
    ١٠:باتريش بد نبود

من يک ماهه اين تبلت رو خريدم بد نيست اندازه صفحه بزرگ و مناسب فيلم HD و اينترنت هست (ولي رزولوشن نسبتا کمي داره) نسخه آندرويد اصلي قديمي هست که ميتونيد از سايت خود شرکت MSI به آندرويد 4 ارتقا بديد. ولي متاسفانه خيلي زود هنگ مي کنه. بازي هاي خوبي روي نسخه اصلي هست که با آپديت کردن آندرويد پاک مي شن.
    درب قسمت مربوط به micro SD به سختي باز ميشه.
    لوازم جانبي (کيف، محافظ صفحه نمايش)گير نمياد و روي صفحه زود لک مي افته و پاک نميشه
    وزن سبک و بدنه باريکي داره
    طراحي زيبايي داره.
    ولي همونطور که گفتم مشکل اصليش هنگ کردنه
    در کل نسبت به قيمتش ارزش خريد کردن داره

اين اصلاً يک تبلت هوشمند نيست و کلکسيوني از ايرادات مختلف در اون مشاهده ميشه
    -صفحه نمايش اين تبلت داراب بد ترين کيفيت ممکن است گرچه رزولوشن اسمي اش ممکن است بد نباشد ولي کيفيت بسيار پايين اين صفحه نمايش اون رو براي مشاهده حتي عکس هم نا مناسب مي کند!
    در سايت رسمي اشاره شده که اين تبلت قابليت هاي اچ دي داره. ولي به نظر اصلا اينطور نيست!
    در تبلت ها صفحه نمايش مهمترين قسمت ديوايسه که همين موضوع اين باعث ناکارآمدي اين تبلت ميشه!
    - نسخه اندرويد اين تبلت 2.3 است که بسيار قديمي است و اين نسخه اصلاً مناسب تبلت نيست و براي گوشي ها است
    -فارسي را ساپورت نميکنه
    -آپديت نميشه و اصلاً قسمتي براي آپديت در اون قرار داده نشده و براي آپديت بايد فريمور و ... را دانلود کنيد که کاري بسيار سخت است. يعني عملاً دور آپديت سيستم عامل رو خط بکشيد
    -دکمه هاي لمسي کند و بد عملکرد است
    -بعضي ها شايد بگن که اين تبلت نسبت به قيمتش مناسبه ولي اصلاً اين طور نيست ولي آرکاس بسيار با کيفيت تر و بهتر از اينه
    Last edited by mojtabap99; 11-09-2012 at 21:27.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یه تابلت حدود 1 تومان که ارزشش در مقابل قیمتش باشه چی هست؟
    با تابلیتها میشه کارهای آفیس رو انجام داد؟
    میشه به دیتا پروژکتور به نحوی وصل بشه ؟
    10 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه تابلت حدود 1 تومان که ارزشش در مقابل قیمتش باشه چی هست؟
    با تابلیتها میشه کارهای آفیس رو انجام داد؟
    میشه به دیتا پروژکتور به نحوی وصل بشه ؟
    10 اینچ
    اگه بتونید asus transformer pad 300 رو بدون داک گیر بیارین. قیمتش همین حدود میشه یکم بیشتر
    بله میشه با آفیس کار کرد.
    متاسفانه دیتا پروژکتور های موجود اکثرا کابل vga می گیرند و تبلت معرفی شده و 99% تبلت های بازار به صورت HDMI است. اگر بتوان خروجی اچ دی ام آی را با رابطی به کابل وی جی ای تبدیل کنید یا پروژکتوری استفاده کنید که کابل اچ دی ام ای را پشتیبانی کند میتوانید با پروژکتور از تبلت خروجی تصویر بگیرید به آسانی

4. 2 کاربر از magh-magh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند وقت پیش توی فروشگاه آمازون کابل تبدیل hdmi رو به vga پیدا کردم
    tf300t بهترین توی این رنج قیمت هستش

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر خریدید که هیچی. اگر نه با این دلار فکر کنم نکسوس 7 .250 دلاری این قیمت باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام یه تبلت بخرم که حتما حتما سیم کارت خور باشه.تا 300 تومن هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم.کارمم بیشتر واسه اینترنت میخوام .واسه همین میخوام جنس چینی بخرم.ممنون میشم راهنماییم کنید تا با این قیمت از کجا میتونم همچین تبلتی تهیه کنم...اگه ادرسی ..لینکی ..چیزی دارن بهم بدین.
    پیشایش تشکرر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام یه تبلت بخرم که حتما حتما سیم کارت خور باشه.تا 300 تومن هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم.کارمم بیشتر واسه اینترنت میخوام .واسه همین میخوام جنس چینی بخرم.ممنون میشم راهنماییم کنید تا با این قیمت از کجا میتونم همچین تبلتی تهیه کنم...اگه ادرسی ..لینکی ..چیزی دارن بهم بدین.پیشایش تشکرر
    ایران شیپینگ رو سر بزنی خوبهیه مدل هم دیجی کالا داره

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در قسمت زیر نقد چندتا از کاربران این تبلتو می تونین ببینین

١:زبان فارسيو ساپورت نميکنه و سايت هاي فارسي رو همکلمه کلمه نشون ميده هم از چپ به راست
    2:زاويه ديد صفحه نمايش ١٠درجه هم نيست،با کوچک ترين زاويه رنگها به هم ميريزه و با کمي زاويه بيشتر جز سياهي چيزي نميبينيد
    توجه کنيد که دارين تبلت ميخرين،مهمترين بخشش صفحه نمايش است
    3:پردازنده فوق العاده ضعيف،بازي اسفالت ٧رو اپل با اون گرافيک مخصوص آي او اس که صد پله بيشتر ورژن اندرويد است تو ٧/٨ثانيه لود ميشه که تو اين تبلت از دقيقه هم فراتر ميره
    4:دکمه هاي لمسيش اصلا خوب عمل نميکنه
    5:چرخش صفحه با تاخير انجام ميشه
    6:دوربينش بيشتر دکوريه تا کاربردي
    7: سيستم عاملش رو نميشه ارتقاع داد
    ١٠:باتريش بد نبود

من يک ماهه اين تبلت رو خريدم بد نيست اندازه صفحه بزرگ و مناسب فيلم HD و اينترنت هست (ولي رزولوشن نسبتا کمي داره) نسخه آندرويد اصلي قديمي هست که ميتونيد از سايت خود شرکت MSI به آندرويد 4 ارتقا بديد. ولي متاسفانه خيلي زود هنگ مي کنه. بازي هاي خوبي روي نسخه اصلي هست که با آپديت کردن آندرويد پاک مي شن.
    درب قسمت مربوط به micro SD به سختي باز ميشه.
    لوازم جانبي (کيف، محافظ صفحه نمايش)گير نمياد و روي صفحه زود لک مي افته و پاک نميشه
    وزن سبک و بدنه باريکي داره
    طراحي زيبايي داره.
    ولي همونطور که گفتم مشکل اصليش هنگ کردنه
    در کل نسبت به قيمتش ارزش خريد کردن داره

اين اصلاً يک تبلت هوشمند نيست و کلکسيوني از ايرادات مختلف در اون مشاهده ميشه
    -صفحه نمايش اين تبلت داراب بد ترين کيفيت ممکن است گرچه رزولوشن اسمي اش ممکن است بد نباشد ولي کيفيت بسيار پايين اين صفحه نمايش اون رو براي مشاهده حتي عکس هم نا مناسب مي کند!
    در سايت رسمي اشاره شده که اين تبلت قابليت هاي اچ دي داره. ولي به نظر اصلا اينطور نيست!
    در تبلت ها صفحه نمايش مهمترين قسمت ديوايسه که همين موضوع اين باعث ناکارآمدي اين تبلت ميشه!
    - نسخه اندرويد اين تبلت 2.3 است که بسيار قديمي است و اين نسخه اصلاً مناسب تبلت نيست و براي گوشي ها است
    -فارسي را ساپورت نميکنه
    -آپديت نميشه و اصلاً قسمتي براي آپديت در اون قرار داده نشده و براي آپديت بايد فريمور و ... را دانلود کنيد که کاري بسيار سخت است. يعني عملاً دور آپديت سيستم عامل رو خط بکشيد
    -دکمه هاي لمسي کند و بد عملکرد است
    -بعضي ها شايد بگن که اين تبلت نسبت به قيمتش مناسبه ولي اصلاً اين طور نيست ولي آرکاس بسيار با کيفيت تر و بهتر از اينه
    پس با این شرایط بیخیالش دیگه.با این شرایط چه تبلتی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟ لبتابو درست کنم یا تبلت بگیرم HELP ME

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایران شیپینگ رو سر بزنی خوبهیه مدل هم دیجی کالا داره
    تشکر رفیق.
    من که چیزی از تبلت سر در نمیارم...میشه یه اسم تبلت بدی که سیم کارت خور باشه و قیمتشم زیر 300 باشه؟؟؟؟من بیشتر کارم اینترنته.بخاطر همین میخوامم.

ارزون ترین تبلت سیم کارت خور چند تومنه؟ممنون میشم اسمشو بگی.
    دمت گرم که راهنمایی میکنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    لطفا تبلت تا حدود 400 معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •