تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 160 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان

من موهام مدتی میشه شروع به ضعیف شدن و ریختن کرده مخصوصا از پشت سر و از جلو سر کناره هاش در فامیل هم زمینه ریزش مو نداریم به اون صورت مخصوصا عمو ها و دایی ها هیچ کدوم کچل نیستند و موی خوبی دارند پدرم هم نسبت به سنش موی خوبی داره که من حسودی میکنم به موهاش

اما من فکر میکنم علت ریزش موی من با در اثر استرس و کم خوبی باشه

یه مدت از ماینوکسیدیل استافده کردم اما حوصله ام نکشید و قطعش کردم و وضعیت بد تر شد .

جدیدا دارم از شامپو کافین سریتا استفاده میکنم به نظر بد نمیاد خوبه و تنها بدیش اینکه حالت پذیری مو رو سخت میکنه

میخوام چند روز دیگه هم برای چکاپ کامل هم ازمایش موارد مربوط به مو ازمایش کامل مو بدم که شامل این موارد هستش :

1- آزمایشهای غربالگری کلسترول: کلسترول ، LDL، HDL ،تری گلیسرید-Ca(calcium)KNa - VLDL
    2- آزمایشهای بررسی سلامت کبد: بیلیروبین،پروتئین، آلبومین ، آنزیم های کبدی،HBs Ag،HBs Ab ،GGT
    3- شمارش کامل سلولهای خونCBC
    4- ازمایش های بررسی عملکرد تیروئید و دیابت:قند ناشتا ، هموگلوبین A1c ، T4، TSH،T3 5 - FBS
    5- ازمایش های بررسی سلامت کلیه: اوره ، کراتینین
    6- آزمایش غربالگری بدخیمی: PSA, Free PSA برای پروستات
    7- آهن سرم
    8- TIBC
    9- Ferritin
    10- هموگلوبین
    11- MCH
    12- MCHC
    13- Total testosterone
    14- MCV
    15- CORTISOL
    16- DHT
    17- Free Testostrone

بعد با جواب ازمایش ها و ...ب ه متخصص مو مراجه کنم ببینم چاره ای میشه پیدا کرد برای ریزش مو هام تقویتشون یا نه ؟

چند تا سوال داشتم :

1- کسی از دوستان میتونه بگه هزینه این ازمایشات با دفترچه بیمه تکمیلی نیرو های مسلح چقدر در میاد ؟ از 50 تومن بیشتر میشه ؟
    2- الان هزینه کاشت مو چقدر هستش ؟ به هزینه اش میارزه بکاریم ؟ اگر اره بهترین دکتر در این زمینه کی هستش ؟
    3- یه موردی که هست من تعرق خیلی زیادی دارم که معولا منجر به خیس شدن موهام میشد ایا این میتونه روی ضعیف شدن موهام تاثیر داشته باشه ؟
    4- این شامپو کافین سریتا رو تایید میکنید مصرفش رو ؟ کنارش چیزی توصیه میکنید بزنیم ؟

سعی میکنم یه عکس از موهام بزارم تا بیشتر متوجه بشید

با توجه به عکس ها نقاط ضعف مو هام مشخصه کاملا و همینطور پشت مو هام چون بانک موی خوبی داره فکر کنم برای کاشت مورد مناسبی باشه برای جا های ریخته شده درسته ؟
    بازم با توجه بعکس ها اگر توصیه ای دارید برای بهتر شدن وضعیت مو هام بگید مرسی
    دوست خوبم طاسي موهاي شما چون نسبتا كمه و اينكه ماينوكسيديل بهترين تاثيرش رو تو تاج سر ميزاره و شما از تاج سر موهاتون كم پشت شده بهتون توصيه ميكنم فوم روگين رو تهيه كنين و روزي دو بار از فوم به جاهاي طاس بماليد مطمعن باشين تا ٣ الي٤ ماه جواب خواهين گرفت اما مساله مهم اينه كه چون ريزش موي شما از نوع ارثي هستش مصرف ماينوكسيديل رو تا آخر بايد ادامه بدين چون با قطع مصرف موهاي در اومده در عرض حداكثر يك ماه دوباره ميريزن!!!

- - - Updated - - -

سلام دوستان

من موهام مدتی میشه شروع به ضعیف شدن و ریختن کرده مخصوصا از پشت سر و از جلو سر کناره هاش در فامیل هم زمینه ریزش مو نداریم به اون صورت مخصوصا عمو ها و دایی ها هیچ کدوم کچل نیستند و موی خوبی دارند پدرم هم نسبت به سنش موی خوبی داره که من حسودی میکنم به موهاش

اما من فکر میکنم علت ریزش موی من با در اثر استرس و کم خوبی باشه

یه مدت از ماینوکسیدیل استافده کردم اما حوصله ام نکشید و قطعش کردم و وضعیت بد تر شد .

جدیدا دارم از شامپو کافین سریتا استفاده میکنم به نظر بد نمیاد خوبه و تنها بدیش اینکه حالت پذیری مو رو سخت میکنه

میخوام چند روز دیگه هم برای چکاپ کامل هم ازمایش موارد مربوط به مو ازمایش کامل مو بدم که شامل این موارد هستش :

1- آزمایشهای غربالگری کلسترول: کلسترول ، LDL، HDL ،تری گلیسرید-Ca(calcium)KNa - VLDL
    2- آزمایشهای بررسی سلامت کبد: بیلیروبین،پروتئین، آلبومین ، آنزیم های کبدی،HBs Ag،HBs Ab ،GGT
    3- شمارش کامل سلولهای خونCBC
    4- ازمایش های بررسی عملکرد تیروئید و دیابت:قند ناشتا ، هموگلوبین A1c ، T4، TSH،T3 5 - FBS
    5- ازمایش های بررسی سلامت کلیه: اوره ، کراتینین
    6- آزمایش غربالگری بدخیمی: PSA, Free PSA برای پروستات
    7- آهن سرم
    8- TIBC
    9- Ferritin
    10- هموگلوبین
    11- MCH
    12- MCHC
    13- Total testosterone
    14- MCV
    15- CORTISOL
    16- DHT
    17- Free Testostrone

بعد با جواب ازمایش ها و ...ب ه متخصص مو مراجه کنم ببینم چاره ای میشه پیدا کرد برای ریزش مو هام تقویتشون یا نه ؟

چند تا سوال داشتم :

1- کسی از دوستان میتونه بگه هزینه این ازمایشات با دفترچه بیمه تکمیلی نیرو های مسلح چقدر در میاد ؟ از 50 تومن بیشتر میشه ؟
    2- الان هزینه کاشت مو چقدر هستش ؟ به هزینه اش میارزه بکاریم ؟ اگر اره بهترین دکتر در این زمینه کی هستش ؟
    3- یه موردی که هست من تعرق خیلی زیادی دارم که معولا منجر به خیس شدن موهام میشد ایا این میتونه روی ضعیف شدن موهام تاثیر داشته باشه ؟
    4- این شامپو کافین سریتا رو تایید میکنید مصرفش رو ؟ کنارش چیزی توصیه میکنید بزنیم ؟

سعی میکنم یه عکس از موهام بزارم تا بیشتر متوجه بشید

با توجه به عکس ها نقاط ضعف مو هام مشخصه کاملا و همینطور پشت مو هام چون بانک موی خوبی داره فکر کنم برای کاشت مورد مناسبی باشه برای جا های ریخته شده درسته ؟
    بازم با توجه بعکس ها اگر توصیه ای دارید برای بهتر شدن وضعیت مو هام بگید مرسی
    دوست خوبم طاسي موهاي شما چون نسبتا كمه و اينكه ماينوكسيديل بهترين تاثيرش رو تو تاج سر ميزاره و شما از تاج سر موهاتون كم پشت شده بهتون توصيه ميكنم فوم روگين رو تهيه كنين و روزي دو بار از فوم به جاهاي طاس بماليد مطمعن باشين تا ٣ الي٤ ماه جواب خواهين گرفت اما مساله مهم اينه كه چون ريزش موي شما از نوع ارثي هستش مصرف ماينوكسيديل رو تا آخر بايد ادامه بدين چون با قطع مصرف موهاي در اومده در عرض حداكثر يك ماه دوباره ميريزن!!!

2. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز
    والا چون حوصله ادامه طولانی مدت ماینوکسیدیل رو ندارم و میدونم وسط کار قطعش میکنم اصلا قصد استفاده ازش رو ندارم . یه مدت صبر میکنم ( 1-2 سال ) تا کلا اون موهایی که میخواد بریزه بریزه و بعدش میرم برای کاشت مو ( با توجه به مو های پشت سرم که که هم فکر کنم تعدادشون مناسبه هم جنسشون مناسبه ) فکر کنم جواب خوبی بده .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز
    والا چون حوصله ادامه طولانی مدت ماینوکسیدیل رو ندارم و میدونم وسط کار قطعش میکنم اصلا قصد استفاده ازش رو ندارم . یه مدت صبر میکنم ( 1-2 سال ) تا کلا اون موهایی که میخواد بریزه بریزه و بعدش میرم برای کاشت مو ( با توجه به مو های پشت سرم که که هم فکر کنم تعدادشون مناسبه هم جنسشون مناسبه ) فکر کنم جواب خوبی بده .

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

یک نسخه ناشیانه و نتایج آن!:

dutasteride 0.5mg + 1mg finasteride -> بمدت 3 ماه -> تغییری دیده نشد
    سپس
    dutasteride 1.0mg + 1mg finasteride + 1/4 letrozole -> بمدت 3 ماه -> ریزش در بعضی قسمت های خاص قطع و در بعضی قسمت ها کمتر شد
    سپس
    dutasteride 1.5mg + 1mg finasteride + 1/2 letrozole -> بمدت 2 ماه -> ریزش در کل مناطق قطع شد ولی در مناطق خاصی ریزش 2 برابر شد برای همین letrozole با tamoxifen تعویض شد...
    سپس
    dutasteride 1.0mg + 1mg finasteride + tamoxifen 1/2 -> بمدت 4 ماه -> ریزش قطع شد
    سپس
    dutasteride 1.5mg + 5mg finasteride + tamoxifen -> بمدت 5 ماه -> رویش مو در نواحی آسیب دیده به وضوح دیده میشود

و اما چرا این نسخه نتیجه بخش فاجحه بار است؟ و شخصا آن را نه تجویز و نه استفاده میکتم

اولا دستبرد و دست ورزی به بالانس هورمونی نیاز به آزمایشات خونی دارد و ریزش و رویش مو عامل خوبی برای تنظیم دوزاژ دارویی نیست.
    دوما استفاده از دو داروی آنتی آندروژن به صورت همزمان عوارض زیادی دارد که بعضی ها را میشود با letrozole یا tamoxifen پیشگیری کرد ولی در کل نتایج بر عوارض نمیچربد! خود تاموکسیفن هم عوارض و ضایغات فراوان دارد....
    سوما دوز های تجویز شده هر کدام 2 الی 3 برابر دوز نرمال برای بهبود بیماری هیپرلازی خوشخیم پروستات هستند و دلیلی ندارد فرد سالم بخواهد این هارا برای ریزش استفاده کند
    چهارما قیمت تمام شده دوتاسترید در دوز 2.5 میلی گرم در هر روز بمدت یک ماه چیزی حدود 350 هزار تومان است! + هزینه فیناسترید و تاموکسیفن .... این هزینه برای بیمار افتصادی نیست

در کل به عنوان تیر خلاص میتوان از دوتاسترید تا حداکثر 2.5 mg برای ریزش مو استفاده کرد و نتایج بسیار عالی از آن دید ولی عوارض و ایمبالانس شدن هورمونی را هم باید به جان خرید مخصوصا اگر آن را با فیناسترید combo ( مخلوط) کنید.....

- - - Updated - - -

یک نسخه ناشیانه و نتایج آن!:

dutasteride 0.5mg + 1mg finasteride -> بمدت 3 ماه -> تغییری دیده نشد
    سپس
    dutasteride 1.0mg + 1mg finasteride + 1/4 letrozole -> بمدت 3 ماه -> ریزش در بعضی قسمت های خاص قطع و در بعضی قسمت ها کمتر شد
    سپس
    dutasteride 1.5mg + 1mg finasteride + 1/2 letrozole -> بمدت 2 ماه -> ریزش در کل مناطق قطع شد ولی در مناطق خاصی ریزش 2 برابر شد برای همین letrozole با tamoxifen تعویض شد...
    سپس
    dutasteride 1.0mg + 1mg finasteride + tamoxifen 1/2 -> بمدت 4 ماه -> ریزش قطع شد
    سپس
    dutasteride 1.5mg + 5mg finasteride + tamoxifen -> بمدت 5 ماه -> رویش مو در نواحی آسیب دیده به وضوح دیده میشود

و اما چرا این نسخه نتیجه بخش فاجحه بار است؟ و شخصا آن را نه تجویز و نه استفاده میکتم

اولا دستبرد و دست ورزی به بالانس هورمونی نیاز به آزمایشات خونی دارد و ریزش و رویش مو عامل خوبی برای تنظیم دوزاژ دارویی نیست.
    دوما استفاده از دو داروی آنتی آندروژن به صورت همزمان عوارض زیادی دارد که بعضی ها را میشود با letrozole یا tamoxifen پیشگیری کرد ولی در کل نتایج بر عوارض نمیچربد! خود تاموکسیفن هم عوارض و ضایغات فراوان دارد....
    سوما دوز های تجویز شده هر کدام 2 الی 3 برابر دوز نرمال برای بهبود بیماری هیپرلازی خوشخیم پروستات هستند و دلیلی ندارد فرد سالم بخواهد این هارا برای ریزش استفاده کند
    چهارما قیمت تمام شده دوتاسترید در دوز 2.5 میلی گرم در هر روز بمدت یک ماه چیزی حدود 350 هزار تومان است! + هزینه فیناسترید و تاموکسیفن .... این هزینه برای بیمار افتصادی نیست

در کل به عنوان تیر خلاص میتوان از دوتاسترید تا حداکثر 2.5 mg برای ریزش مو استفاده کرد و نتایج بسیار عالی از آن دید ولی عوارض و ایمبالانس شدن هورمونی را هم باید به جان خرید مخصوصا اگر آن را با فیناسترید combo ( مخلوط) کنید.....

داره خودمونی میشه Alireza-m313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام،
    والا من که از دارو های گیاهی بهتر خوشم میاد چون هر چی هشت دیگه عوارض نداره من رفتم پیش یه عطار ماهر بهم یه گیاه داد به نام بیست گیاه تقویت کننده موی سر بعدش گفت به دلیل اینکه کبدت چربه موهات میریزه
    یه سری داروی دیگه هم داد برای چربی کبد خلاصه هفتاد هشتاد تومن کرد تو پاچمون!
    ولی از اون روز چربی موهام خیلی خیلی خیلی بهتر شده و دیگه ریزش موهام هم یه دهم شده
    حتما پیش یه عطار ماهر برید

6. این کاربر از Alireza-m313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی هست که خودش یا یکی از اطرافیانش محلول طلسم رو امتحان کرده باشه ؟
    نتیجه چی بوده ؟
    طلسم یک محلول هست که حدود 6 سال پیش وارد بازار شده و سازنده اش در تلوزیون ادعا کرد که باعث رشدِ دوباره ی موهای ریخته میشه

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام،
    والا من که از دارو های گیاهی بهتر خوشم میاد چون هر چی هشت دیگه عوارض نداره من رفتم پیش یه عطار ماهر بهم یه گیاه داد به نام بیست گیاه تقویت کننده موی سر بعدش گفت به دلیل اینکه کبدت چربه موهات میریزه
    یه سری داروی دیگه هم داد برای چربی کبد خلاصه هفتاد هشتاد تومن کرد تو پاچمون!
    ولی از اون روز چربی موهام خیلی خیلی خیلی بهتر شده و دیگه ریزش موهام هم یه دهم شده
    حتما پیش یه عطار ماهر برید
    مواظب عوارض آنتی کولینرژیک دارو ها باشید ... در 40% دارو هایی که در عطاری ها عرضه میشن عوارض آنتی کولینرژیک دیده میشن.

عطار محترم بدون توجه به اصول پزشکی و بدون اطلاع از عوارض انواع گیاهان را با هم قاطی میکند و اسمش را 20 گیاه و 30 گیاه میگذارد.

عوارض آنتی کولینرژیک: گشادی مردم چشم ، مشکلات هاضمه ، افزایش ضربان قلب ، گیجی ، خواب آلودگی و خشکی دهان و تاری دید ، توهم و مشکلات ماهیچه ای....

باور کنید ماینوکسیدیل بی ضرر تر است

9. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام،
    والا من که از دارو های گیاهی بهتر خوشم میاد چون هر چی هست دیگه عوارض نداره
    من رفتم پیش یه عطار ماهر بهم یه گیاه داد به نام بیست گیاه تقویت کننده موی سر بعدش گفت به دلیل اینکه کبدت چربه موهات میریزهیه سری داروی دیگه هم داد برای چربی کبد خلاصه هفتاد هشتاد تومن کرد تو پاچمون!ولی از اون روز چربی موهام خیلی خیلی خیلی بهتر شده و دیگه ریزش موهام هم یه دهم شده حتما پیش یه عطار ماهر برید
    سلام
    این طرز فکر خطرناک هست و توسط عده ای سودجو و شیاد رواج داده شده بین مردم
    ترباک , مورفین , موکائین , هروئین , شیره و خیلی مواد و داروهای دیگه همگی گیاهی هست و یا منشأ گیاهی داره اما از خطرناک ترین سمها و مخدرها و اعتیادآورها و نابود کننده هاست
    همه ی گیاهان بدون استثناء مواد شیمیائی مختلفی تولید میکنند که هم مفید هست و هم مضر
    حتی خیلی از داروهای شیمیائی هم با تحقیقات روی گیاهان و استخراج ماده ی موثر از گیاه و ساختش در آزمایشگاه تولید شده
    خیلی از داروسازیهای دنیا این اسرار رو هرگز فاش نمیکنند که داروهاشون منشأ گیاهی داره
    ماده ی موثر رو از گیاه استخراج میکنند , فرمول شیمیائیش رو پیدا میکنند و در آزمایشگاه میسازنش و به تولید انبوه میرسونند و بعدش برای رد گم کردن , با یک یا چند محلول ترکیبش میکنند تا ماهیتش مخفی بمونه و میدن بازار
    برعکسش هم هست
    مثال:
    اینجا چند سال پیش عسل آوردند از یمن (عسلهای یمن گرانترین عسلهای دنیا هست)
    ادعا کردند که این عسل یمنی خیلی از بیماریها رو شفا میده مثل دردها , لاغری و بیماریهای مغز و اعصاب و غیره
    بعدش معلوم شد که کورتون قاطی شده با عسل و همه رو از بازار جمع کردند
    پس اصلاً اعتماد نکنید به کلمه ی " "گیاهی"
    خصوصاً ایرانِ امروز که آشفته ترین دزدبازار دنیا رو داره و انواع و اقسام تقلبها و کلکها رواج گسترده داره در همه ی بخشهای تولید ایران و بازارش
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-01-2016 at 10:40.

11. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alireza-m313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

به هر حال شما که بهتر میدونید ....

والا دیگه خسته شدم از دست این مو به هر کس میگی یه چیز بهت میگه
    یکی میگفت پیاز بزن به موهات یکی میگفت دنبلان بزن یکی میگفت سدر بزن یکی.....
    ماینوکسیدیل هم که تا وقتی مصرف کنی خوبه قطع کنی دوباره شروع میشه
    یعنی یه نفر تو این دنیا یه دارویی چیزی نساخته که موهارو برای همیشه پر پشت و پر کنه ؟
    من فقط بالای سرم کم پشته و پر نیست دلیلش چی میتونه باشه ایا دارویی هم هست؟
    اینم بگم که من در سن بلوغ هستم ایا میتونه این دلیلی باشه؟
    به هر حال اگه یه داویی بگین که برای همیشه موهام خوب بشه تا اخر عمر همش دعاتون میکنم

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

به هر حال شما که بهتر میدونید ....

والا دیگه خسته شدم از دست این مو به هر کس میگی یه چیز بهت میگه
    یکی میگفت پیاز بزن به موهات یکی میگفت دنبلان بزن یکی میگفت سدر بزن یکی.....
    ماینوکسیدیل هم که تا وقتی مصرف کنی خوبه قطع کنی دوباره شروع میشه
    یعنی یه نفر تو این دنیا یه دارویی چیزی نساخته که موهارو برای همیشه پر پشت و پر کنه ؟
    من فقط بالای سرم کم پشته و پر نیست دلیلش چی میتونه باشه ایا دارویی هم هست؟
    اینم بگم که من در سن بلوغ هستم ایا میتونه این دلیلی باشه؟
    به هر حال اگه یه داویی بگین که برای همیشه موهام خوب بشه تا اخر عمر همش دعاتون میکنم
    روند ریزش مو های شما بعد از سن بلوغ کمتر میشه ولی متوقف نمیشه.
    طرف دوتاسترید و فیناسترید نرید که برای شما مثل سم میمونه.( در این سن)
    شامپو کتوکنازول + ماینوکسیدیل بهترین دارو برای شماست ...
    شما تا سن 18 از ماینوکسیدیل استفاده کن بعد میتونید از دارو های خوراکی هم بهره ببرید.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

[...........................سپاس
    Last edited by محمد7966; 26-04-2016 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •